Wkudk

Hvordan du får gratis wifi fra din by eller bydel

Gratis citywide og kommunale vokser hurtigere end nogensinde med nye downtown hotspots dukker op hver dag. Mens disse netværk giver en stor offentlig tjeneste, dækningen strækker sig typisk kun en begrænset afstand over Main Street. Lære at finde og oprette forbindelse til din lokale gratis WiFi-netværk.

Steps

Hvordan du får gratis wifi fra din by eller bydel. Vide, hvilke virksomheder har altid gratis wifi.
Hvordan du får gratis wifi fra din by eller bydel. Vide, hvilke virksomheder har altid gratis wifi.

Omkring byen

 1. 1
  Vide, hvilke virksomheder har altid gratis wifi. Som gratis internet bliver mere og mere par for kurset, er virksomhederne hårdt pressede til at tilbyde deres kunder (eller forbipasserende...) gratis, ubegrænset WiFi.
  • Det er klart, Starbucks, McDonalds og Panera (for blot at nævne tre) tilbyder gratis offentlig WiFi. Men måske er du cappuchino-ed ud?
   • Lastbil stopper, bilvask, og auto butikker tilbyder WiFi ventende kunder.
   • Biblioteker, rådhuse, og selv parker er begyndt at tilbyde gratis WiFi nu. Det hele opfordrer de lokale borgere til at blive mere involveret.
   • Masser af hotelkæder er nu begyndt at hoppe med på vognen. Gør et minut af forskning for at finde timers guld.
 2. 2
  Brug en hotspot database. Så måske er du ikke i nærheden af ​​en Mickey D's (... hvor kan det være?), Eller er du bare træt af lugten af ​​kaffe om morgenen. Du kan stadig finde hotspots hjælp sites som WeFi. De har i øjeblikket en kørende liste på over 165 millioner hotspots.
  • Stadig ikke i nærheden af ​​en hotspot, hva '? Betyder ikke, du ikke kan finde gratis, skjulte netværk. Afhængig af din opsætning, kan du bruge NetStumbler, iStumble, JiWire, Hotspot Haven eller WiFinder. Masser af apps bugne at få dig ud af denne lage.
 3. 3
  Tilmeld dig loyalitetsprogrammer og bruger kuponer. Denne ene indebærer en lille smule af fremsynede. Men hvis du ved, du vil være på vagt i en ikke-så-fjern fremtid, lægge op og tilmelde dig nu.
  • Mange hotelkæder har loyalitetsprogrammer, der vil tilbyde dig gratis WiFi, hvis du tilmelder dig. Du behøver ikke engang at reservere et værelse!
  • Websites som RetailMeNot tilbyder også WiFi kuponer fra dine foretrukne hotel kæder. Og en hel masse mere fiks ting.
 4. 4
  Kom i MAC spoofing. Denne ene kræver en smule opfindsomhed og amoral, men det vil få dig til dit endelige mål. Helliger midlet, right? Hvis din WiFi område har en frist, som du kører op til, mener MAC-adresse spoofing.
  • Download en app ligesom MAC Makeup at få processen rullende. Endda ændre ét nummer skulle være tilstrækkeligt. Du kan enten bare forlænge din tid lidt eller hacke sig ind på en andens MAC-adresse, der har betalt for WiFi allerede. Det er ikke den mest ærlige af løsninger, selvfølgelig. Men det vil gøre.

Hjemme

 1. 1
  Tether din telefon. Hvis du har en smartphone, kan du altid tether din forbindelse til din computer. Det vil dræne din telefon batteri og data, men det vil helt sikkert gøre det trick.
  • Det vil sandsynligvis være langsommere end din almindelige WiFi-forbindelse, også. Men det virker temmelig overalt og ikke indebærer nogen lyssky taktik.
  • iPhone-brugere bliver nødt til at jailbreak først. Android-brugere vil have til at heppe på WiFi tethering.
   • Android-brugere, som ikke er på en delt data plan kan prøve gratis tredjeparts bindingsgrupper apps som FoxFi eller Easy Tether.
 2. 2
  Få wifi fra din kabel-selskab. Hvis du har internet via din kabel-udbyder, kan du få adgang til alle deres hotspots og ikke engang kender det. Det kunne betyde tusinder og tusinder og atter tusinder af hotspots. Tjek deres hjemmeside for mere information.
  • Endnu bedre, fem store udbydere tillader hinandens kunder til at underskrive på varme spots gratis: Bright House Networks, Cox, Optimum, Time Warner og Xfinity. Kaldet CableWiFi projekt denne alliance åbner mere end 100.000 gratis hotspots på landsplan.
 3. 3
  Hack væk. Efter alt, kalder desperate tider desperate foranstaltninger. Hvis du er i en internet nødsituation, kan dette være en af ​​de gange. Bemærk: Denne metode ikke bliver anbefalet.
  • Du skal bruge en live-cd og knowhow til at knække WEA og WPA password-koder, så det kan være en smule mere tidskrævende end givende. Bortset fra det også stærkt ildeset, for at sige det mildt. Men det er en mulighed.

Med en cantenna

 1. 1
  Find ud af om din by har et offentligt wifi netværk. Kontroller Wi-FiHotSpotList.com at se, om dit område gør listen. De er ved at blive mere og mere almindelige.
 2. 2
  Hent en gratis WiFi Finder program. Opført i ovenstående trin, WiFi Finder programmer finder selv skjulte netværk. Der er en app til stort set alle sætte op. NetStumbler.com arbejder for Windows.
 3. 3
  Lav eller købe en billig retningsbestemt trådløs booster cantenna og forbinde den til din computer wifi kort, PCMCIA-kort eller dit adgangspunkt.
  • En cantenna er bogstaveligt talt lavet af en dåse. Hvis du er interesseret i dette, men ønsker ikke en tin kan hængende fra din bærbare computer, købe en kan være din bedste rute.
 4. 4
  Scan horisonten med din cantenna. Brug din WiFi finde program og kigge efter den gratis netværk, du fandt i telefonbogen. Det er bedst at pege cantenna en høj vindue med en klar linje af syne det offentlige net
 5. 5
  Tilslut og opsæt din antenne i den position, der giver dig den bedste signalstyrke. Det kan tage lidt af bugtende, men din indsats vil kunne betale sig om kort tid.

Advarsler

 • Må ikke låne naboens WiFi-forbindelse. Det er ulovligt i de fleste områder og er et betydeligt dårligere foder så et hjem router. Du kan heller ikke ændre det eller genstarte den, hvis det går ned.
 • Hacking i en andens "computer kan føre til alvorlige juridiske problemer.

Ting du behøver

 • En computer
 • Nogle slags antenner
 • En WiFi-fund program

Kilder & citationer