Wkudk

Hvordan man kan hacke en adgangskode beskyttet computer konto + prank

(For Windows) Ønsker du at trække en computer prank på en ven, men deres konto er beskyttet med adgangskode? Frygt ikke fordi denne nemme trin-for-trin, hvordan-to guide, vil hjælpe dig hacke deres personlige konto og giver dig valget mellem enten at fjerne adgangskoden eller ændre det. At kombineret med en anden prank kan gøre din ven frustreret og forvirret, men forhåbentlig vil efterlade dem griner sammen med dig bagefter.

Steps

Hvordan man kan hacke en adgangskode beskyttet computer konto + prank. Genstart computeren, og når det er genstartet, skal du holde F8 på tastaturet, indtil din computerskærm viser en liste af muligheder for at starte din computer.
Hvordan man kan hacke en adgangskode beskyttet computer konto + prank. Genstart computeren, og når det er genstartet, skal du holde F8 på tastaturet, indtil din computerskærm viser en liste af muligheder for at starte din computer.
 1. 1
  Genstart computeren, og når det er genstartet, skal du holde F8 på tastaturet, indtil din computerskærm viser en liste af muligheder for at starte din computer.
 2. 2
  Rul op ved hjælp af op-tasten på tastaturet for at "safe mode", som bør være den første mulighed på listen.
 3. 3
  Efter et par øjeblikke, vil start-up-menuen vises, og der vil være en ny konto mærket "administrator".
 4. 4
  Klik på "administrator", og når computeren logger på kontoen, skal du trykke "start-menuen."
 5. 5
  Åbn "Control Panel" og klik på "brugerkonti."
 6. 6
  Klik på "brugerkonti" igen og nu klikke på din vens konto i listen af givne konti.
 7. 7
  Du kan ændre adgangskoden til din vens konto ved at klikke på "ændre password" og derefter indtaste en ny adgangskode, eller du kan fjerne adgangskoden ved at vælge "Fjern adgangskode".
 8. 8
  Genstart computeren igen, og denne gang lod det belastning på start-up-menuen. Klik på din vens konto og nu er det tid til sjov!

Prank

 1. 1
  Det første skridt i denne prank er at rydde alle dine ikoner (eller dem, du ønsker) fra skrivebordet. For at gøre dette, skal du oprette en ny mappe og mærke det hvad du vil.
 2. 2
  Nu skal du trykke "prt scr" på tastaturet for at tage et billede af dit skrivebord.
 3. 3
  Åbn "paint" (placeret i "tilbehør"), og indsætte billedet. Gem filen.
 4. 4
  Gå tilbage til dit skrivebord og trække ikonerne ind i mappe, du oprettede i trin 1.
 5. 5
  Nu skal du højreklikke på skrivebordet og gå til "Egenskaber". Gå til "Desktop", og find den fil, du har oprettet. Når du har fundet det, skal du vælge "Ok".
 6. 6
  Og sidst, men ikke mindst, skal du højreklikke på proceslinjen, og gå til "egenskaber". Så den anden boks, som siger "Auto-skjule proceslinjen"
 7. 7
  Tillykke! Nu er alt du skal gøre er at læne dig tilbage og nyde udseendet på din vens ansigt, når han / hun forsøger at regne ud, hvad der foregår.

Tips

 • Oprette denne prank dagen før og sikre, at ingen andre bruger computeren, før din ven.
 • Luk alle vinduer, når du tager skærmbillede.

Advarsler

 • Dette kan opsige et forhold, så vær forsigtig og sørg for dit offer har en sans for humor.
 • Må ikke trække dette prank på folk, der er stressede ud eller deprimeret. Det er bare grusom!