Wkudk

Hvordan man kan reducere powerpoint filstørrelse

Greta Williams har en stor PowerPoint slideshow, som vejer ca 26 MB, og han er på udkig efter måder at komprimere PowerPoint-filen og dele den som en vedhæftet fil.

Steps

Hvordan man kan reducere powerpoint filstørrelse. Brug komprimerede grafikfilformater at reducere størrelsen af PowerPoint.
Hvordan man kan reducere powerpoint filstørrelse. Brug komprimerede grafikfilformater at reducere størrelsen af PowerPoint.
 1. 1
  Brug komprimerede grafikfilformater at reducere størrelsen af PowerPoint. Der kan være mange billeder i grafiske formater som bitmap (. Bmp) i din PowerPoint-præsentation. Forslaget er at åbne bitmap billede med et program, der konverterer billeder og gemme billedet i et af følgende grafikformater: jpg, gif, tif, wmf. Når dit billede er blevet gemt under et andet format, kan du indsætte den i din slide. Hvis du gør dette for alle dine billeder, vil din præsentation være meget mindre, og det vil køre problemfrit og hurtigt.
 2. 2
  Gem din præsentation anden gang for at reducere størrelsen af PowerPoint. Åbn din præsentation, skal du gå til File (2003) / Office-knappen (2007) >> Gem som... og give den et andet navn. Klik derefter på "Gem". Gør dette vil du have en anden præsentation, som ofte er mindre end den originale kopi. Dette skyldes, PowerPoint normalt gemmer masser af overflødig information såsom tidligere udkast og tidligere anvendte billeder. Når du gemme det som en anden fil, vil den unødvendige overflødige oplysninger renses.
 3. 3
  Vælg e-mail (96 ppi) output for at reducere størrelsen af PowerPoint. Billedværktøjer >> Formater >> Komprimer billeder >> Indstillinger >> Target Output >> E-mail (96 ppi) (For PowerPoint XP og 2003, højre- klikke på billedet >> Formater billede >> Komprimer >> Web / skærm). Dette ville ændre alle de billeder, der anvendes i din præsentation til en optimal størrelse.
 4. 4
  Indsæt et hyperlink i stedet for at indsætte et objekt til at reducere størrelsen af PowerPoint. Når du indsætter et billede, har du mulighed for at indsætte det enten som et integreret objekt, eller som tilknyttet fil. Ved at indsætte det som en sammenkædet fil betyder, at det ikke vil blive en del af den endelige præsentation fil. Men du bør altid sørge for at den sammenkædede fil er med dig og i den computer, hvor du vil køre præsentationen. Ellers vil hyperlinket ikke working.Insert >> Picture >> Fra fil >> Vælg det billede, du vil indsætte >> Klik på den lille pil ned foruden Insert >> Link til fil
 5. 5
  For hurtigt og effektivt at komprimere din præsentation til et minimum, konvertere powerpoint præsentation til video med en tredjeparts værktøj som Acoolsoft PPT2Video converter vil være et godt valg. Og det er særligt velegnet til præsentationer, der indeholder masser af billeder. Ved at gøre dette, kan filstørrelsen reduceres til op til 90%.

Tips

 • Prøv at bruge en PowerPoint optimering værktøj, såsom NXPowerLite, der vil gøre ovenstående trin for dig.
 • Udover den fordel, at filstørrelsen, konvertere dine PowerPoint-præsentation til video har også mange andre fordele:
  • Gør det muligt at se dine PowerPoint-præsentationer uden brug af MS PowerPoint. Windows Media Player ville være OK.
  • Podcast PowerPoint diasshow til iTunes eller din egen blog til deling.
  • Vis din PowerPoint-præsentationer på YouTube, Google Video, osv.
  • Gennemgå PowerPoint-præsentationer på iPod / iPhone / Pocket PC.
  • Opret mp4 video og se PowerPoint præsentation på TV.