Wkudk

Hvordan man laver en Windows-computer starter op hurtigere

Er dit hjem computer kører langsomt? Der er mange mulige årsager til dit hjem computer kører langsomt. Her er nogle tips du kan bruge til at hjælpe med at få din pc op i fart igen.

Steps

Hvordan man laver en Windows-computer starter op hurtigere. Defragmentere harddiske.
Hvordan man laver en Windows-computer starter op hurtigere. Defragmentere harddiske.
 1. 1
  Slet ubrugte filer. Windows vil køre hurtigere, hvis drevet er ryddet for ubrugte filer. Disse ubrugte filer er typisk midlertidige filer, URL historie, cookies, formular historie, og filer til stede i papirkurven. En nem måde at gøre dette på er ved hjælp af pre installeret program Diskoprydning.
 2. 2
  Defragmentere harddiske. Brug nedenstående metode til at bruge værktøjet leveres med Windows.
 3. 3
  Åbn min computer.
 4. 4
  Højreklik på det drev, du vil defragmentere, og vælg "egenskaber".
 5. 5
  Klik på fanen Funktioner.
 6. 6
  Vælg de fragment nu....
 7. 7
  Manuel redigering af programmer, der automatisk starter:
 8. 8
  Klik på start
 9. 9
  Gå til at køre
 10. 10
  Skriv msconfig, og klik på OK
 11. 11
  Efter at skrive fejlkonfiguration på boot klik. Ini-fanen og klik på + tegnet ud for Noguiboot, vil dette hjælpe dig ud en masse og vil lukke af vinduerne animation. der hjælper din computer til at starte op hurtigere.

Alternativ metode: msconfig

 1. 1
  Gå til start, køre indtast derefter msconfig i feltet Kør.
 2. 2
  Et vindue skal poppe op. Så i toppen af vinduet, vil du se en nystartet fane. Gå til fanen Start og deaktivere un nødvendige programmer. Hvis du ikke ved hvad det er, søg den på google.com. Hvis du er bange for at deaktivere den, lade den være tændt.
 3. 3
  Gå til boot fane eller "boot. INI" fanen. Så i bagagerummet skal du klikke på avancerede indstillinger. En boks skal poppe op med valget mellem at bruge flere processorer ved opstart, sætte kryds i feltet ved siden af indstilling og vælge, hvor mange processorer, du vil bruge. For Windows XP-brugere, aktivere / NUMPROC = og sæt den til hvor mange processorer er du nødt til at bruge ved opstart. Klik på OK, og gå tilbage til boot afsnit af msconfig skærm.
 4. 4
  På den højre side af msconfig boot-skærmen, bør du se en timeout sektion og timeout sektion bør sættes til 30 sekunder ændre denne indstilling til 3 sekunder.
 5. 5
  Klik ok og ok at afslutte msconfig boksen og genstart computeren.

Alternativ metode: bios

 1. 1
  Tænd computeren. Ikke sove eller dvale, koldstart eller genstarte. Når du ser din computers producent logo, alias BIOS-skærmen, skal du trykke på den tilsvarende funktionstast for at indtaste setup. Det er normalt viser nøglen til at trykke på den bestemt funktion for at indtaste setup. Gå til http://www.computing.net/answers/dos/list-of-bios-set-up-keys-combinations/449.html for en liste over BIOS setup nøgler.
 2. 2
  Nu hvor du har indtastet setup, vil du kun skal bruge piletasterne, indtaste, og ESC for at navigere gennem BIOS. Flyt over til boot fane ved at trykke på venstre eller pil ned, indtil du kommer til boot-fanen. Når i bagagerummet del af BIOS, skal du vælge Boot priority eller startrækkefølgen eller noget lignende, og når du er i bagagerummet prioritet, vil du se de 4 prioriteter. Hovedopgaven bør være den diskette, så CD, så HDD-gruppe, så networking gruppe eller noget lignende. Vi kommer til at ændre den første prioritet til HDD gruppe. Gå til prioritet 1, og tryk enter. En boks skal poppe op visning af listen over hardware til at sætte i den første prioritet. Vælg HDD-gruppen for første prioritet. Gå til prioritet 2, og vælg CD-gruppen, og derefter prioritet 3 og sæt den til networking gruppe og prioritet 4 vælge floppy gruppe eller du kan bare deaktivere den fjerde prioritet. Bare sørg for, at HDD-gruppen er i den første prioritet, og at der ikke er kopier af andre grupper i forskellige prioriteter. For eksempel ønsker vi at undgå, at HDD-gruppen blive tjekket for medier, der kan startes op efter noget andet. Vi ønsker kun 1 gruppe for 1 prioritet.

h

 1. 1
  Afslut boot prioritet, og i bagagerummet afsnit skal der være en hurtig boot mulighed, vi ønsker at aktivere denne indstilling. Flytte til den hurtige boot option og tryk enter og en kasse skal poppe op beder om at aktivere eller deaktivere, vi ønsker at aktivere det, så flytte til enable indstilling, og tryk enter.
 2. 2
  Tryk på esc og afslutte og gemme bios.

Tips

 • Hent Microsoft Bootvis et gratis program, der giver dig mulighed for at optimere dit system.

Advarsler

 • Husk, når du foretager ændringer, gode og dårlige kommer fra det. Sletning kritiske filer kan forårsage alvorlige skader på din PC. Slet filer med forsigtighed!