Wkudk

Hvordan man spiller guitar som eddie Van Halen

Hvis du er en begyndelse guitarist, har du sikkert set Eddie Van Halen, Steve Vai og andre berømte spillere gør en pæn trick, hvor de synes at være at spille med begge hænder på gribebrættet. Det hedder "aflytning", og du kan gøre det, også!

Steps

Hvordan man spiller guitar som eddie Van Halen. Placer din venstre hånd på gribebrættet, som hvis du skulle spille normalt.
Hvordan man spiller guitar som eddie Van Halen. Placer din venstre hånd på gribebrættet, som hvis du skulle spille normalt.
 1. 1
  Placer din venstre hånd på gribebrættet, som hvis du skulle spille normalt. Fret en note på gribebrættet med pegefingeren, og har lillefinger over strengen et par bånd op, klar til at ærgre sig en note.
 2. 2
  Med pegefingeren eller langfinger på højre hånd eller siden af din pick, skal du trykke strengen ned på et højere ærgre, lyder en note.
 3. 3
  "Flick", eller har en pull off med den aflytning finger væk fra snor med en svagt nedadgående bevægelse, lyder en anden note.
 4. 4
  Fret en note med ringfingeren. Du kan også glide din pegefinger til den næste klynke.
 5. 5
  "Flick" eller lave en "pull-off" med ringfingeren off af snor med en svagt nedadgående bevægelse, lyder en anden note.
 6. 6
  Gentag trin 1-5, praktiserende indtil tonerne bliver spillet meget hurtigt.
 7. 7
  Tip: Watch Eddie 'Eruption' video på Youtube, helst live én. Hvis det er nødvendigt, stop det hver gang i et stykke tid og prøv at praktisere, hvad du har set. Eller du kan snyde og få fat i Guitar Pro fanen.

Tips

 • Hvis din guitar har billigere, mere mudret pickupper, ikke starte med at gå hurtigt - du ønsker at være i stand til at høre hver eneste tone. Start virkelig langsom og på et jævnt tempo ved hjælp af en tempo. Gradvist opbygge hastigheden. Kig på øvelser på højre, hvis du stadig har problemer. Hvis du har gode pickups dog velkommen til at trykke væk på uanset hastighed.
 • Du skal trykke noter, der er i nøglen, eller bedre endnu, skal du trykke på akkord, der bliver spillet (hvis du spiller over et underlag akkord progression). For eksempel, hvis rytmen spiller en C-dur akkord trykke på 13. ærgre af B streng (en C-note), pull off til den 8. fret (en G note) og træk til den 5. bånd (en E note). Hvis du kan gøre dette i løbet af de akkordskift, det lyder fantastisk, men tager praksis, som du er nødt til at lære, hvad noter er i hver akkord.
 • Teknisk set er denne teknik kaldet "snaps og hamre" eller "to-hånds aflytning".
 • Prøv at bruge den volumen, du normalt ville spille på og gøre din tappe samme volumen som din normale spil.
 • Et par gode positioner til fingertryk vil være: (Det første tal er hvor finger forbliver stationær, det næste nummer er fingeren, der flyttes til og fra bånd med fretting hånd, og det tredje nummer er den bånd, der vil blive udnyttet med plukke hånden.)
 • 2-5-10
 • Hvis det aflytning sekvens afspilles i orden, vil det spille en lille del af aflytning del af Eddie Van Halens "Eruption".
 • 4-7-11

 • 4-7-12
 • 2-5-9

Advarsler

 • Hvis du ønsker at bevare din "mystik," ikke vise dine venner, hvad du gør for at spille sådan en vanvittig antal noter. De vil blive skuffet over hvor nemt det er, og de kan endda beskylde dig for at "snyde"

Ting du behøver

 • En strengeinstrumenter instrument, såsom en violin eller guitar