Wkudk

Hvordan til at overvåge din lejlighed med et webcam, mens du er på ferie

Er du planlægger at være væk fra din bopæl i et stykke tid? Skal nogle budget overvågning fra en afstand? Prøve dette.

Steps

Hvordan til at overvåge din lejlighed med et webcam, mens du er på ferie. Opnå video capture software.
Hvordan til at overvåge din lejlighed med et webcam, mens du er på ferie. Opnå video capture software.
 1. 1
  Opnå video capture software. Der er mange forskellige tilbud, hver med fordele og ulemper. Prøv at kigge efter nogle nemme at bruge, praktiske videooptagelse software, der kommer komplet med en anmeldelse. En af disse softwarepakker som kan føle bevægelse er Yawcam (freeware). Brug softwarens Install Wizard til at installere programmet.
 2. 2
  Indstil dit kamera. Du bliver nødt til at holde kameraet i nærheden af ​​en computer eller bruger en USB-forlængerledning. Du vil være i stand til at skjule det. Skjule kameraet vil give ubudne gæster en følelse af sikkerhed, da de vil tænke huset ikke overvåges. Dette vil føre til en bedre indfangning af deres funktioner. Du er nødt til at sikre, at kameraet kan se nogle afgørende dele af huset, helst et sted hvor alle kommer ind i huset, vil naturligvis have ansigtet synlige og har referencer forenkle estimere en persons højde henblik på identifikation. Husk, at have en web cam ved siden af ​​en computer ikke er usædvanligt, og kan gøre for rimelig god dækning.
 3. 3
  Opsætning yawcam. Softwaren kan gemme billeder, når det registrerer bevægelser, e-maile den til dig eller uploade det til en web-server. Du bliver nødt til at vide, hvad din SMTP-server er at oprette billedet emailing. Når du har indstillet den op du er klar til at starte.
 4. 4
  Ser fra en afstand. Du kan se resultatet fra næste dør eller fra på tværs af havet, hvis du har oprettet softwaren korrekt.

Advarsler

 • Hvis du opretter Yawcam at uploade til en web-server, kan andre mennesker end du kunne se på de optagne billeder.
 • Web-cams med lysdioder, der bruger almindelig lys vil være en død giveaway natten, hvis aktiveret. Nogle web-cams har IR LED-disse er ikke synlige for det blotte øje.
 • Billeder fra et skjult kamera kan være i retten, hvor du bor.
 • Placering af kameraet på en måde, der gør hele optagne billeder back-lit (ligesom over for en solrig vindue eller en indgang til et klart oplyst rum) er en dårlig idé, da dette vil skjule ubudne gæster ansigt.
 • Logge ind med det samme brugernavn til SMTP-serveren fra Yawcam og afsides beliggenhed kan forvirre SMTP udbyder (påberåbe sikkerhed lockout).
 • Hvis du bor sammen med en anden, at oprette et sådant apparat uden at fortælle dem, kan være ulovligt. Samme er ved at oprette en sådan anordning i en anden persons hjem.
 • Meget få "HD" web-cams er faktisk "High Definition"-de fleste billige "HD" web-cams bruger intern software til at sprænge native VGA-opløsning (640 * 480). Henter den native opløsning er altid bedre end at fange grynede / klodser, blæst op, "højere opløsning" billeder.

Ting du behøver

 • Computer
 • WebCam
 • Video Capture Card (hvis du bruger et videokamera i stedet for et webcam)
 • Yawcam software ( http://www.yawcam.com/ )
 • Internetforbindelse (hvis du ønsker at tjekke fra en ekstern placering)