Wkudk

Hvordan til at rejse en fantastisk Pokémon

Har du nogensinde haft din Pokémon blive aldeles ødelagt af en andens, selvom de er på samme niveau, art, og selv har de samme angreb? Du kan lære, hvordan de rejste det og gøre det selv, hvis du læser videre!

Steps

Hvordan til at rejse en fantastisk Pokémon. Få en Pokémon, fortrinsvis ved avl.
Hvordan til at rejse en fantastisk Pokémon. Få en Pokémon, fortrinsvis ved avl.
 1. 1
  Få en Pokémon, fortrinsvis ved avl. Vælg hvilken en du ønsker baseret på, hvad du vil have det til at gøre, og du kan have en fejemaskine, en Pokémon uddannet til hastighed og kraft, eller en væg, en lavet for at tage angreb og healing fra dem, eller bare om noget andet.
 2. 2
  Kontroller dens natur. ' Naturen bør fremme Pokémon rolle i din fest. Hver naturen enten ikke påvirker noget eller hæver én stat med 10% og sænke en anden med 10%. En fejemaskine med speciale i særlige angreb kan tillade sig at have sit angreb stat sænket, mens dens hastighed eller specielle angreb er hævet.
 3. 3
  Tjek din Pokémon individuelle værdier eller IVS. IVs er tilfældige bonusser til en stat, der går fra 0 til 31 for hver enkelt. IVs er unikke for hver Pokemon, så ikke to har de samme værdier. For at kontrollere enhver stat, men hit points, skal du bruge følgende formel:
  • ([Loft {Stat / Nature} - 5] * 100 / Level) - 2 * Pokémon base stat - int (EV / 4)
  • For at kontrollere ramt punkter, skal du bruge denne formel: ([HK - Level - 10] * 100 / Level) - 2 * Pokémon base HP - int (EV / 4)
 4. 4
  Start uddannelse, hvis du er tilfreds med din Pokémon natur og IVS. Men ikke bare kæmpe nogen Pokemon, at lave en næsten perfekt Pokemon skal du kæmpe bestemte Pokemon, der giver dig passende indsats værdier, eller EVS. Når du får fire elbiler af samme slags, får du en ekstra stat point. Du kan maksimalt have 510 elbiler per Pokémon, men kun 255 per stat.
 5. 5
  Hold træning. Kæmp enhver Pokémon, der giver en masse erfaring at nå level 100 hurtigt efter du er færdig EV træning. Når du er færdig, skal du være i stand til at knuse næsten hver anden Pokémon nemt.
 6. 6
  Elsker det. Hold pokemon, du ønsker at hæve altid i nummer et position, og hvis du har Pokemon Heart Gold eller Soul Silver, tale med dem ofte og give dem så meget opmærksomhed som du kan.

Tips

 • Hvis du er ny til EV træning, prøv uddannelse angribere først, de normalt tager 252 Speed ​​elbiler og 252 i uanset lovovertrædelse. Nogle Pokemon tager elbiler i 5 statistik, så prøv ikke dem, medmindre du er virkelig god til at holde styr på elbiler.
 • Brug et papir eller regneark til at holde styr på dine elbiler efter hver kamp.
 • Avlet Pokemon tendens til at have bedre IVs end deres vilde artsfæller.
 • Den Macho Brace element og Pokérus både dobbelt elbiler, du modtager, og når de bruges sammen din elbiler er firedoblet efter hver kamp!
 • Hvis du har problemer med hurtigt at komme til level 100, og derefter bruge disse tips:
  • Handlede Pokémon får 1,5 gange så meget erfaring end personligt fanget Pokémon. Hvis det er muligt, handel din Pokémon til et andet spil, og det niveau deroppe, og så handle det tilbage til dit oprindelige spil.
  • Når det holdes, Lucky Egg post fordobler experience points en Pokémon modtager. Mens værdifuldt, er det meget sjælden: mindre du spiller Black or White, hvor du er givet en før den sjette gym, skal du fange en vild Chansey og det kan være i besiddelse af et element kaldes en "Lucky Ægget".
  • En masse steder giver anstændig oplevelse, men Elite Four er som regel det bedste sted at få erfaringspoint.
  • Brug EXP. Aktie med en lav-niveau Pokemon til hurtigt at hæve sit niveau, indtil det kan kæmpe på egen hånd.
  • Brug alle / typen af ​​Pokemon velegnet til at besejre den spiller, du forsøger at besejre.
 • Pokemon tendens til at give elbiler i området deres egen base statistik udmærke sig i, men nogle gange giver de flere typer af elbiler. Der er flere lister, hvoraf elbiler hvad Pokémon giver online.
 • Den EXP. Del emne deler også elbiler vundet af de ledende Pokemon, men det tager ikke højde Pokérus.

Advarsler

 • Vær sikker på at træne på den rigtige Pokemon eller din elbiler vil blive ødelagt!
 • STAB og svaghed / modstand forvaltning bør der redegøres for. Den perfekte Gyarados vil stadig normalt svag i én hit fra en Thunderbolt fra en Raichu.
 • Dette er en lang, kompliceret og trættende procedure. Kun fortsætte, hvis du vil gå til yderligheder for at slå alle andre.
 • Flytter kan gøre eller bryde en Pokémon. Mens du nivellering op, husk at få bevægelser, der passer til dine Pokemon rolle.