Wkudk

Hvordan til at tage sig godt af din bærbare computer

Det er vigtigt at tage sig af din bærbare computer for at holde det i god form, forebyggelse er altid bedre end helbredelse. Der er en række nemme ting, du kan gøre for at holde din bærbare computer i god form, følge disse enkle trin vil hjælpe til at sikre, at det varer længere, og får brug for mindre vedligeholdelse. Som en ekstra bonus, vil mange af de skridt også opretholde din bærbare hastighed.

Steps

Hvordan til at tage sig godt af din bærbare computer. Hold væsker væk fra din bærbare computer.
Hvordan til at tage sig godt af din bærbare computer. Hold væsker væk fra din bærbare computer.
 1. 1
  Hold væsker væk fra din bærbare computer. Så fristende som det kan være at drikke kaffe, sodavand, vand eller anden væske i nærheden af ​​din bærbare computer, kan ske uheld alt for let. Spildte væsker kan beskadige de interne komponenter eller forårsage elektrisk skade den bærbare computer. Kortslutninger kan ødelægge data eller endda permanent ødelægge dele. Løsningen er meget enkel: Hold dine drikkevarer væk fra computeren. Selv hvis du er forsigtig, kan en anden person støde ind dit skrivebord, eller du. Eller du kan bruge en kop med en dækning på det, så selv om det gør spill, er væsken ikke gå nogen hvor!
 2. 2
  Under en tilgængelig antivirusprogram ville hjælpe. Selv hvis du ved hvad du downloader, kan det indeholde en virus, der kan føre til et kredsløb fejl i dit system hardware eller langsommelighed i softwaren.
 3. 3
  Hold mad væk fra din bærbare. Spis ikke over din bærbare computer, kan krummerne gå ned mellem tasterne i tastaturet og give en invitation til små bugs. Krummer kan også beskadige kredsløb. Værre, det gør den bærbare se beskidt, hvis der er krummer og fødevarer pletter på det.
 4. 4
  Altid har rene hænder, når du bruger din bærbare computer. Rene hænder gør det nemmere at bruge din bærbare computer touchpad og der vil være mindre risiko for at forlade snavs og andre pletter på computeren. Hertil kommer, hvis du rense dine hænder før brug, vil du hjælpe med at reducere slitage på belægningen af ​​den bærbare computer er forårsaget af kontakt med sved og små partikler, der kan fungere på den bærbare udvendige under dine håndled og fingre.
 5. 5
  Beskyt LCD display skærmen. Når du lukker din laptop, sørg for der er ingen små elementer, såsom en blyant eller små øre-telefoner, på tastaturet. Det kan beskadige skærmen, når lukket, skærmen vil ridse hvis varen er ru. Luk låget forsigtigt og holde fra midten. Lukning af låget ved hjælp af kun én side forårsager pres på denne hængsel, og over tid kan få det til at bøje og snap.
 6. 6
  Hold og løft computeren ved sin base, ikke ved dens LCD display (på skærmen). Hvis du løfter den ved skærmen del alene, kan du beskadige skærmen eller hængslerne det er fastgjort på basen. Displayet er også let ridset eller beskadiget ved direkte tryk - undgå at placere pres på den.
 7. 7
  Træk ikke i ledningen. Tugging netledningen ud af stikkontakten i stedet sætte din hånd direkte på stikket i stikkontakten og trække kan afbryde stikket eller beskadige stikkontakten. Også, hvis du har den power point i nærheden af ​​dine fødder, undgå konstant ramlede ind i stikket, eller du kan løsne den og til sidst bryde den.
 8. 8
  Må ikke rulle din stol over computeren ledningen. Stick ledningen på dit skrivebord med tape eller en speciel computer ledning slips, som let kan fortrydes, når du er færdig med at bruge den bærbare computer. Altid forsøge at holde det meste af ledningen væk fra gulvet eller dine ben, nogle gange kan du være så opslugt i, hvad du laver, at du flytter dine ben og glemme ledningen er der.
 9. 9
  Plug in tilbehør enheder i deres rette pladser. Altid se på symbolerne på den bærbare computer grundigt, før du indsætter enheder. Jamming en telefonlinje til en Ethernet-port eller omvendt kan beskadige stikkene, gør det umuligt at bruge dem igen. Det er meget vigtigt at overholde dette trin.
 10. 10
  Håndtere eventuelle flytbare drev med omhu. Floppy drev eller cd-drev, der er blevet fjernet fra din bærbare computer kan nemt blive knust, faldt eller presses, hvis du er uforsigtig. Sæt dem direkte ind i en taske eller en opbevaringsboks / taske til sikker opbevaring, hvis du ikke sætte dem tilbage i den bærbare computer.
 11. 11
  Indsæt drev i deres slots omhyggeligt og i den korrekte vinkel. Skubbe det forkerte drev i en stikkontakt, eller i en vinkel, eller endda på hovedet kan jam det.
 12. 12
  Kontroller at se, om der påsættes etiketter fast, før du indsætter medier i din bærbare computer. Medier såsom cd'er, dvd'er eller disketter bør ikke have nogen løse label dele, der kan jam inde i laptop drev. Sæt aldrig undermålere cd'er, da de kan beskadige disken afspilleren permanent.
 13. 13
  Udsæt ikke din bærbare computer for hurtige temperaturskift. Når bringe din laptop indendørs om vinteren, ikke vende det på med det samme. I stedet, lad det varme op til stuetemperatur først. Dette vil undgå enhver mulighed for beskadigelse af harddisken fra dannes kondens inde i maskinen. Undgå varme fra sollys samt.
 14. 14
  Lad ikke din bærbare computer i en bil. Ikke kun indersiden af ​​biler oplever store temperatursvingninger, der kan skade en bærbar computer, men en bærbar computer (eller laptop pose) er et indbydende mål for et smash og grab tyv.
 15. 15
  Har enheden renses årligt for at fjerne interne støv. Få det gjort af en computer professionel. Hvis der samler sig støv, kan systemet ikke køle sig selv korrekt. Varme kan ødelægge bundkortet.
 16. 16
  Undgå at placere tunge materialer, såsom bøger, på toppen af din bærbare computer og tastatur. Dette kan skubbe LCD-skærmen i tastaturet, og i sidste ende vil ødelægge den. Desuden vil cd-rom-insert også mast og i sidste ende vil bryde.
 17. 17
  Brug en korrekt størrelse laptop sag. Uanset hvad du bruger til at bære din laptop rundt i, det være sig en sag, en taske eller noget, du har gjort dig selv, sørg for at det er det stort nok til at indeholde den bærbare computer. Dette vil undgå ridser, klemme eller endda potentielt droppe det.
 18. 18
  Kig ind i at få en bærbar computer taske. Mange pauser ske på grund af laptops, der tabes eller stødes. En pose reducerer risikoen for skader.
 19. 19
  Bruge og opbevare i et godt ventileret område. Når du bruger din bærbare computer, så gør det på et sted, der har en konstant luftcirkulation. Masser af mennesker ødelægge deres laptop ved at bruge det i et lukket område og dermed gøre den bærbare computer overophedet. Det hjælper også, hvis du opbevarer det i et godt rundsendt område.
 20. 20
  Bruge en gammel tandbørste til at rense området omkring udstødning fan skærmen. Hvis der bliver sat op, luftstrøm er formindsket og overophedning kan forekomme.
 21. 21
  Prøv og holde den bærbare computer på en flad, ren overflade. Dette forhindrer skader på den bærbare computer. Dette trin kan være svært, især hvis du går ud med din bærbare computer, men hvis der er en flad overflade til rådighed til at sætte din bærbare computer på så gør det.
 22. 22
  Brug ikke din bærbare computer på sengen. Gentagen brug af den bærbare computer på sengen vil få fans at opsuge støv og snavs, som ligger i sengen, i sidste ende blokerer ventilatoren. Afstå fra dette ved hjælp af bærbare computer et andet sted end sengen.

Tips

 • Hold din bærbare computer væk fra små børn.
 • Hold regnskab med din bærbare computer detaljer, såsom serienummer, mærke og model, så du kan rapportere tyveri eller tab omgående.
 • Tryk på knapperne sagte, så de ikke bliver pillet ud.
 • Hold din bærbare computer i et åbent område, der har luftcirkulation, når i brug.
 • Sæt en etiket med dit navn, e-mail, mobilnummer eller andre kontaktoplysninger på den bærbare computer, netledningen og alle andre aftagelige dele.
 • Kig ind laptop forsikring. Kig efter steder på internettet, men pas på "Nul overskud" eller "ingen overskydende" krav på et par stykker.
 • Du kan lave en nem skærmbeskytter fra et tyndt stykke floppy skum skære størrelsen på din skærm. Placer denne mellem basen og toppen af ​​din bærbare computer, hver gang du slukker den bærbare computer og lukke den. Må ikke efterlade den i der, hvis den bærbare kun sover eller ikke er slukket. Hvis den bærbare computer bliver overophedet, kan dette skum forårsage laptop til at forbrænde.
 • Hvis du arbejder, kan du have mulighed for at vælge din bærbare computer baseret på dine krav - for eksempel en robust model til ru brug eller en let en for hyppige rejser.
 • Udvikle en forebyggende vedligeholdelsesplan for at forebygge problemer snarere end at rette dem, når de sker.
 • Du kan lave din egen laptop sag bruge elementer såsom 2 stykker pap sammen med stærke bånd og indsæt bobleplast eller endda en pude slip i mellem pap. Sørg for at du får målingerne præcis! Eller genbruge en gammel pose - pad det godt og størrelse det ned til at passe din laptop sikkert.

Advarsler

 • Hvis du ikke kommer til at bruge den bærbare computer eller computeren for de næste to timer, lukke den ned. Den energi, det tager at starte det op, er langt mindre end den energi, det vil tage, hvis den bærbare computer kører kontinuerligt.
 • På den anden side, en bærbar computer eller en elektronisk anordning for den sags skyld forlader, på i stedet for ofte at skifte det on / off undgår varme / cool-down cyklus, der i sidste ende er skadelig for komponenter.
 • Vær opmærksom på "ingen overskydende" eller "nul overskud" af nogle bærbare forsikringsselskaber, mens det ser ud til at være fri for overskud, kan du nødt til at betale igen for året i fuldt at genstarte din forsikring efter en påstand.
 • Husdyr (som papegøjer, der fiksere på at klikke, skinnende objekter) og børn skal være under opsyn, når inden for en tæt nærhed af din bærbare computer.
 • Undgå at lægge din bærbare computer på et tæppe. Ventilationshullerne på bagsiden af ​​den bærbare computer hjælp luft til at rejse ind og ud. Alt, hvad der blokerer ventilationshullerne forhindrer varm luft i at undslippe, og kun inviterer det i igen, hvilket kan resultere i overophedning, førende til overdreven forsinkelse og potentielle skader. Placering din bærbare computer i en skuffe har lignende konsekvenser.