Wkudk

Hvordan til at være stor på Counter Strike Source

Tips og tricks, der synes som almindelig sund fornuft, når du læser dem, men selv nogle ordentlige spillere ikke bruger dem.

Steps

Hvordan til at være stor på Counter Strike Source. Gør dig bekendt med kontrollerne.
Hvordan til at være stor på Counter Strike Source. Gør dig bekendt med kontrollerne.
 1. 1
  Gør dig bekendt med kontrollerne. Væn dig til at flytte rundt med w, a, s, d nøgler og skyde med musen. Find en mus følsomhed hastighed, du vil, og holde sig til det.
 2. 2
  Tilpas din konfiguration til at arbejde for dig. Selv hvis du har brugt standard config, og det er hvad du er vant til, så prøv at se om du kan lave nogle tastetryk mere effektive for dig. Brug lav følsomhed er mere præcis, som du kan bevæge sig med større præcision. Sluk våben AUTOSWITCH, tænd våben hurtigt skifte. Sluk Vsync, mus udjævning og mus acceleration. Fix dine priser, for en høj båndbredde forbindelse: rate 25000, cl_updaterate 101 og cl_cmdrate 101 er god... Du kan justere din config, hvis du har en langsommere computer.
 3. 3
  Kend kortet. Dette er vigtigt, så du ved, hvor du skal hen, forudse hvor fjenden vil gå, og vide strategiske pletter. Hvis du er ny til et kort, deltage i en server med 0 spillere, og bare udforske omkring. Når du er fortrolig med et kort, spille i en server med andre spillere. Bemærk, at du nemt kan forudsige, hvor fjenden kan gå nu.
 4. 4
  Selvfølgelig vil kende kortet ikke hjælpe meget, hvis du ikke ved, hvad våben til at købe, eller hvordan man bruger dem. På servere, hvor du starter med 600€ jeg anbefale at købe en Desert Eagle, 2nd til sidste pistol på menuen. Det er den stærkeste pistol der er, og nogle få omhyggeligt rettet optagelser besejre din fjende. Når du har nok penge til at købe andre varer, vil du have en bred vifte af våben at vælge imellem. Jeg anbefaler at købe en AK47, hvis du er en terrorist eller en Colt M4A1, hvis du er en counter-terrorist. Disse pistoler er temmelig præcise, hvis du sigter, og er stærke. Hvis du har ekstra penge tilovers, køber flash granater, som vil hjælpe en masse i spil, og han granater, som kan være meget kraftfuld. En masse mennesker spørger "Nå, skal jeg købe rustning?" Det kunne sikkert holde dig i live for et par skud på de fleste, men i nogle tilfælde hjælper det ikke. Hvis du er på en server, der starter med 11950€ hver runde, så jeg helt klart anbefale at købe den fulde kevlar og hjelm rustning, HE granater, flash granater, røg granater, Desert Eagle, riffel, og alt det, da du har intet at tabe.
 5. 5
  Den AWP. Denne snigskytteriffel er så specielt, at det får sin egen skridt. Den AWP er faktisk det mest magtfulde våben i spillet, da skyde fjenden overalt over ben resulterer i en øjeblikkelig død, mens skyde på benene resultater i 82-86 skader. Den AWP vil være svært at lære at bruge i første omgang, da det gør du gå meget langsommere, dens langsommere til at bevæge sig, og det er langsommere til at rækkevidde. Øv bruge AWP ved at gå til AWP kun servere, normalt servere, at være med navnet awp_. Jeg anbefaler awp_india v2, da det er den typiske AWP kortet, som alle elsker, men der vil uden tvivl være proffer, der vil holde dræbe dig, før du selv kan finde ud af at bruge dette våben. Hvis det er tilfældet, deltage i en de_dust 2 server med masser af mennesker, og bare øve flytte AWP rundt og scoping. Praksis zoome ind, skydning, og straks flytter væk. Brug også qq teknik, hvor du trykker på knappen q to gange hurtigt, som dybest set skifter AWP til 2. våben, og tilbage til AWP hurtigt igen, hurtigere end at højreklikke ud af zoom og zoome ind igen. Dette er afgørende, hvis du ønsker at blive en god AWPer. AWPing er også en masse om hurtige reflekser og muskel hukommelse. Disse kan du ikke rigtig træne (tror jeg), så bare øve en masse.
 6. 6
  Nu hvor du ved, hvad våben og udstyr til at købe, bliver du nødt til at vide, hvordan at sigte. Som jeg nævnte tidligere, bør du spille med musen sensitivy som du er vant til på alle tidspunkter. Vide hvor langt trådkorset bevæger sig, når u bevæger musen en vis afstand. På den måde, når du ser en fjende, vil du vide, hvor langt at flytte musen til at sætte kryds på fjenden. Altid sigte efter hovedet på alle tidspunkter, især hvis fjenden er langt væk. Afhængig af rækkevidde, er visse kanoner som AK47 og ørken ørn øjeblikkelige headshots selv med en hjelm. Uden hjelm fleste pistoler vil være en hit kill headshot. Men for meget nærkampe, sprøjtning og bede (holde ilden tasten og tilfældigt fyring i den generelle retning af fjenden), kan gøre det trick, men er hovedsageligt baseret på held. Crouching og stå stille, mens du optager er de mest præcise, mens du flytter og hoppe, mens du optager er de mindst præcise.
 7. 7
  Bounce blinker mod jorden for en kort kast og hurtigt kig rundt om et hjørne, klip det lige nær kanten... der giver dem mindre tid til at flygte (ligesom hvis du havde kastet det fra indervæggen.. de får for meget advarsel)
 8. 8
  Sommetider smide en røg, hoppe det og derefter springe ud på samme tid... de vil synes, det er en flash og vende rundt....
 9. 9
  Når du bliver flashed flere gange, er det en oplagt rush, straks trække ud af din nade og modvirke flash... normalt er det lander lige i midten af ​​dem.
 10. 10
  En erfaren bruger kan pitche en nade rundt om et hjørne uden selv kigger det... efter nade hits, trække din pistol ud straks og begynde at skyde... de vil sandsynligvis stadig være tilbagetog din nade, og du har en åben skud.
 11. 11
  Forudsige modstanderen... hvis en spiller er at få en masse drab på den modsatte hold, han arbejder sandsynligvis den samme vinkel igen og igen, og du vil nemt kunne udtænke en plan for at dræbe ham...
 12. 12
  Ændre din stil, hvis du spiller nogen gode, vil de finde ud af, hvad vinkler du vil temmelig hurtigt. Når din besparelse ofte køber smøger at udskyde awpers.
 13. 13
  Ved ladning og i en skudkamp kamp, ​​vælge blot endnu en pistol asap.
 14. 14
  Husk at meget opmærksom på din spray, med AK du ønsker en 2 skud briste med MP5 du blot ønsker at trykke på hovedet 1 skud ad gangen på afstand, hvis det er tæt bare spray på headshot niveau...
 15. 15
  Nogle gange, hvis du går glip af med ak, kan en sporadisk spray stadig få målet, sænke dit mål at gøre op for rekyl, prøve at sænke den i en vinkel i den retning fjenden kører.
 16. 16
  Når du spiller på lange afstande mod awpers, lave meget små straffe-bevægelser frem og tilbage. Der er en god grund til hvorfor: når dobbelt virkefelt med en pistol, straffe-målene er virkelig svært at ramme. Du næppe flytte til venstre eller højre, bare flytte en tomme eller så frem og tilbage... folk glemmer at når de har en AK ud, og de bevæger sig frem og tilbage flere inches, hvilket gør dem til et let mål.
 17. 17
  Må ikke altid springe rundt om hjørner, det gør du en nem skudt en awper.
 18. 18
  Sommetider kommer ud af et hjørne halvvejs, ikke engang nok til at kigge den, vil awper se din arm og forsøge at skyde, så kan du springe ud på hans rekyl.
 19. 19
  Prøv at observere kortet, bruge hver stykke som en forhindring for din beskyttelse, nogle gange endda en tynd palme kan blokere alle de kugler, du har brug for.
 20. 20
  Må ikke sidde på hug i nærheden af hjørner, dine ben stikker ud.
 21. 21
  Plante bomben i åbne områder, så dine holdkammerater kan dække det. Sommetider smide en røg foran hvor du plantning, og hvor du forudsige fjenden kunne være... den måde, de ikke kan se dig.
 22. 22
  Gem nogle blinker / Nades at holde ud de kontrarevolutionære-terrorister.
 23. 23
  Lær timingen af ethvert rush point.. Hvis du styrter a eller b, ved præcis, hvor tæt det modsatte hold kan være, hvis de skyndte det også fra den tættest mulige spawn de kunne have.
 24. 24
  AK er en riffel, ikke et maskingevær. Brug brister, vil du rammer oftere.
 25. 25
  Spil forstand. Jo længere du spiller, jo mere vil du udvikle sig, og dette er hvad truelly gør dig god til counter strike.
 26. 26
  Talent: Endelig kommer ned til ren talent. Alle ovennævnte punkter vil gøre dig en informeret spiller, men aldrig en stor spiller.

Tips

 • Hvis du har en klar skud, prøv sigter efter hovedet. Det gør meget mere skade.
 • Der er endnu et tip og meget nyttigt for gennemsnitlige spillere, behøver du ikke at arbejde hårdt på dette tip. Når du er i nærheden af ​​din modstander, og han kommer til at skyde dig, bevæge sig sidelæns til en enkelt retning, enten til venstre eller højre. Må ikke vride om, når du er væk fra din modstander, der er, når du vride, dvs flytte i både retning venstre og højre.
 • Hvis du ikke ønsker at praktisere udvikle nogle evner på offentlige servere, prøv at spille på en server ved dig selv med bots sat på højeste sværhedsgrad muligt. På denne måde kan du øge din sigte og reaktionstid drastisk at spille med højt niveau bots. Reaktionstid og sigte kan hjælpe en masse!
 • Bortset fra grunduddannelsen og få brugt til spillet, og bliver en smart afspiller... De ting, der virkelig gør du godt er bare bevægelse og mål... Bevægelse og mål. Husk at træne dine ører og hænder til at arbejde sammen... når de ild, du flytter, når de brister og stop for deres rekyl, du flytte og skyde, når de skyder, flytter du.... træne dig selv... når du får den ned, du vil være en meget hård mål... vil du bemærke folk spilder hele klip forsøger at ramme dig.

Advarsler

 • Må ikke hack at vinde. Steam kan forbyde din konto og tvinge dig til at købe et nyt; hacking både ødelægger dit omdømme og økonomisk koster dig. Det er simpelthen ikke det værd.
 • Praksis mod bots. Det hjælper din motor reflekser, og du kan også lære at styre de kanoner 'rekyl mønstre (Ja, de går i et mønster). Dog er det normalt ikke anbefales at spille mod "meget hårde" bots, som de synes at kende din position uden at se dig.
 • Dont lade et par dårlige runder sætte dig off_keep en positiv sind, og du kan stadig komme tilbage, selv hvis du var kd 1 - 5
 • Skærmen position over dit hoved er bedre for din ryg, under din headlevel er bedre for dine øjne. Prøv at være komfortable og ikke daske... Nogle spille bedre, når man sidder oprejst og langt væk fra tastaturet, med armene forlænget. Watch out for hackere, bebrejder ikke hackere for hacking, hvis du tror de er. Sørg for at du er sikker... Bare fordi de skød dig i hovedet gennem døren, betyder ikke at de er hacking. Kom sparket en server for at spille rigtig godt, er en kompliment. Må ikke blive for dampet. Og vær forsigtig, hver gang du ændrer din skærme resolution vil det ændre dit musens følsomhed, det er hvordan musen virker.

Ting du behøver

 • En kopi af Counter Strike: Source
 • En forholdsvis ny computer (Pentium 4/Athlon 64,1 GB RAM, 128 + MB Grafikkort)
 • En høj hastighed (1 MB +) internetforbindelse.