Wkudk

Sådan bruger VNC virtuelle netværk computing til at styre en computer via fjernadgang

VNC er et gratis fjernbetjening softwarepakke. Med VNC kan du se skrivebordet på en ekstern maskine og styre det med din lokale mus og tastatur, ligesom du ville gøre det sidder på forsiden af ​​denne computer. VNC er:

 * Gratis for både personlig og kommerciel brug, med fuld kildekode til rådighed, * Nyttig i administration, teknisk support, uddannelse og til mange andre formål, * Cross-platform, tilgængelig til Windows og Unix, med Java-klient inkluderet, * Kompatibel med standard VNC-software, der opfylder RFB protokolspecifikationer. 

Med TightVNC, kan du:

 * Skære dine udgifter og spare din tid på rejser, * Hjælpe dine venner og familie til at løse problemer med deres computere via fjernadgang, * Sørg intet galt der sker på dine computere, når du er væk. 

Bemærk: Disse instruktioner er specifikke for Windows OS, som også har en indbygget facilitet Remote Desktop. Hvis du har brug for adgang til Windows-computere, du kan være i stand til blot at bruge Remote Desktop. VNC er mere nyttigt i en Linux / Unix miljø.

Steps

Sådan bruger VNC virtuelle netværk computing til at styre en computer via fjernadgang. Installer VNC på alle maskiner, som du planlægger at få adgang til fjernadgang.
Sådan bruger VNC virtuelle netværk computing til at styre en computer via fjernadgang. Installer VNC på alle maskiner, som du planlægger at få adgang til fjernadgang.
 1. 1
  Besøg RealVNC at få en kopi af VNC-softwaren. Det er gratis til personlig brug.
 2. 2
  Installer VNC på alle maskiner, som du planlægger at få adgang til fjernadgang.
 3. 3
  Vælg "service mode" under installationen. Dette tillader VNC til at køre som en Windows service, som tilbyder ressourcekrævende forvaltning fordele.
 4. 4
  Bekræft, at VNC kører på alle maskiner. Hvis tjenesten kører, vil der være et ikon i systembakken viser bogstaverne "VNC".
 5. 5
  Adgang til en anden maskine fra din aktuelle placering, skal du klikke på Start> Alle programmer> RealVNC> VNC viewer 4> run VNC viewer. En lille input boks vises. Indtast IP-adressen på den kendte fjerncomputeren og klik OK. Du er herefter tilsluttet.

Tips

 • Mens VNC er primært en produktivitet værktøj, kan den også bruges til at spille et vilkårligt antal morsomme tricks på intetanende brugere. Hvis du er hjemme eller blandt venner, prøve at overtage en brugers computer uden deres viden og se efterfølgende kaos. De vil undre sig over hvorfor deres musemarkøren pludselig har et sind af sine egne. For ekstra munterhed, prøv at starte Notesblok eller noget lignende og skrive i kryptiske "budskaber fra ud over." Overflødigt at sige, ikke hemmeligt installere VNC på computeren af ​​din chef eller supervisor til disse formål. Han eller hun vil ikke blive underholdt, og du vil sandsynligvis finde dig selv med en pludselig overskud af fritid.

Advarsler

 • Sørg for, at dit netværk er sikkert, før du installerer VNC. Hvis netværket er sårbart, er der en risiko for uvedkommende får direkte uautoriseret adgang til maskinerne på dit netværk. Skulle dette ske, vil hackere har evnen til at gøre en hel del skade. Hvis dit netværk forbinder til internettet, så sørg for, at en firewall er i brug, og at de relevante sikkerhedsprocedurer overholdes.
 • Et sikkerhedshul i RealVNC kunne bruges til at logge på uden en adgangskode. Sørg for at du har den nyeste version.