Wkudk

Sådan får og se gratis film på ipad

En iPad er en smuk ting. Den smukke Retina display og lang batterilevetid gør iPad et fantastisk værktøj til at se film. Samtidig er iPad opbevaring begrænset, hvilket betyder, at du sandsynligvis ikke kan downloade og gemme en stor videosamling på din enhed. Plus, vil downloade en masse film via iTunes koste dig en smuk krone. Hvorfor betale for hvad du kan få gratis? Prøv nogle af disse tips til at få gratis film til din iPad.

Steps

Sådan får og se gratis film på ipad. Besøg iTunes Store for at downloade en gratis film streaming app til din iPad.
Sådan får og se gratis film på ipad. Besøg iTunes Store for at downloade en gratis film streaming app til din iPad.

Metode én: få gratis ipad film online

 1. 1
  Besøg iTunes Store for at downloade en gratis film streaming app til din iPad. Nogle gode valg omfatter:
  • Netflix: Hvis du allerede abonnerer på Netflix, kan du downloade den gratis Netflix app fra iTunes Store og streame film på din iPad.
  • Amazon Instant Video: Amazon Prime kunder kan streame film, tv-shows og videoer til deres iPad uden ekstra beregning. Du skal blot hente app og enten streame film bor eller downloade købte eller lejede film til at se senere.
  • Boxee: Den gratis Boxee app til iPad giver dig mulighed for at organisere nogen Facebook, Twitter eller Tumblr-videoer og se dem på din iPad. Du kan streame film direkte fra din computer, så du ikke behøver at bruge en masse tid på at konvertere film til iPad format.
  • National film bord (NFB): The NFB app giver dig mulighed for at se over 1.000 gratis film, herunder animationer, dokumentarfilm og funktioner. Du kan downloade film i 48 timer, så du kan se dem, når du ikke er i nærheden af ​​Wi-Fi.
  • Crackle: Crackle streams en række film og tv-shows til din iPad. Denne app er ad-understøttet, så forberede pop-ups.
  • Hulu Plus: Den Hulu Plus app giver Hulu abonnenter til at se film på deres iPads uden ekstra beregning. Interfacet er meget pænere end Netflix, selv om du vil se reklamer, mens du ser dine film.
 2. 2
  Besøg en gratis film download site. Du kan finde mange hjemmesider, der har gratis downloads, der er i mp4-format til iPad. Bare vær forsigtig, når du bruger en gratis download site:
  • Sørg for, at du ikke overtræder loven om ophavsret ved at downloade piratkopierede film.
  • Nogle mennesker skrive film til download, der indeholder virus eller malware. For at være sikker, deltage i en iPad forum og få dine film fra forum medlemmer. Forums vil forbyde medlemmerne omgående, hvis nogen malware er fundet i de film, som de tilbyder til download.

Metode to: konvertere din DVD-samling til iPad visning

 1. 1
  Hent gratis software. Hent software, der vil konvertere DVD'er til mp4-format til visning på din iPad. Håndbremse er et godt valg, som du kan downloade gratis.
 2. 2
  Indsæt din dvd i din Mac. Hvis filmen starter automatisk at spille, så sørg for, at du stopper den. Også lukke alle dine andre applikationer til at tillade Handbrake til at arbejde så hurtigt som muligt.
 3. 3
  Åbn håndbremsen og vælg din dvd under fanen Enheder. Hvis du ser en prompt, der fortæller dig, at du har brug for at downloade et program kaldet "libdvdcss.pkg", så gå videre og hente den.
 4. 4
  Hent VLC. VLC er en tredjeparts video-afspiller, Handbrake får brug for at konvertere dine dvd'er.
 5. 5
  Tillad håndbremsen for at scanne filmen. Vælg, hvor du ønsker at gemme filmen på din Mac.
 6. 6
  Klik på "Start". Håndbremse vil skanne din film, hvilket kan tage et stykke tid afhængigt af computerens processor hastighed.
 7. 7
  Træk filmen i itunes. Start med at vælge din film fil fra det sted, hvor du gemte den.
  • Åbn iTunes. Klik på filmen med musen og træk det ind i Library sektionen.
  • Vent til filmen til at importere ind i dit iTunes-bibliotek. Du vil se den under fanen Film i dit bibliotek.
 8. 8
  Synkroniser filmen til din iPad.
  • Under Enheder, skal du vælge din iPad. Vælg "Movies"-fanen øverst i iTunes-vinduet, og klik på Synkroniser film afkrydsningsfelt. Sørg for, at feltet ud for "Automatisk synkronisere alle film" ikke er markeret.
  • Naviger til den film, du ønsker at importere til din iPad. Marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​titlen, og klik på "Anvend" i nederste højre hjørne.
 9. 9
  Åbn video app på din iPad. Du kan finde filmen i dit bibliotek, og du kan se det når som helst.

Tips

 • Sørg for, at hvis du rippe DVD'er til din computer til at sætte på din iPad, at de er dvd'er, som du rent faktisk har købt til dig selv. Du ønsker ikke at løbe ind i ophavsretlige spørgsmål.

Ting du behøver

 • iPad
 • Favorit DVD film / online-film