Wkudk

Sådan finder du den upload og download hastighed på din PC

Her er hvordan du nemt kan bestemme upload og download hastighed, du forsøger at opnå med din Internet Service Provider (ISP).

Steps

Sådan finder du den upload og download hastighed på din PC. Hvis du har en DSL-eller kabelmodem (eller enhver anden konstant bredbåndsforbindelse), gå til trin 3..
Sådan finder du den upload og download hastighed på din PC. Hvis du har en DSL-eller kabelmodem (eller enhver anden konstant bredbåndsforbindelse), gå til trin 3..
 1. 1
  Tænd computeren.
 2. 2
  Hvis du har en DSL-eller kabelmodem (eller enhver anden konstant bredbåndsforbindelse), gå til trin 3.. Dial-up-brugere skal oprette en forbindelse ved hjælp af ISP software eller ved hjælp af dial-up utility indbygget i dit system. Normalt vil dette medføre at tilslutte til telefonlinjen, klikke på dial-up ikonet på dit skrivebord (i dit programmer liste), i færd med et brugernavn og en adgangskode (ofte gange dette trin gøres automatisk af dit system). Når din konto er bekræftet, skal du være tilsluttet.
 3. 3
  Åbn din internetbrowser. Mange gange din internetudbyder vil give en browser. Hvis du bruger en Windows-baseret pc, så Internet Explorer ville være inkluderet til gennemsyn. På Macintosh Machines er Safari den medfølgende web browser.
 4. 4
  Naviger til bredbånd rapporter hjemmeside. I URL eller adresselinjen i din browser skrive følgende http://www.broadbandreports.com/stest. Dette site er fuld af tests og tips til at finde ud af din upload og download hastigheder og til at forbedre dem. For at teste hastigheden lokalisere menuen i venstre side af forsiden. Klik på linket Værktøjer. Klik derefter på Speed ​​Test Link.
 5. 5
  Vælg placeringen af din test. Du vil se en liste over test server placeringer. Det er bedst at vælge en server tættest på dig, men også være opmærksom på trafikken niveauet af serveren, lav trafik niveau er bedre end høj trafik. Så hvis den nærmeste server er også højest i trafikken, end at vælge en anden placering. Når du har valgt en placering på den.
 6. 6
  En ny side vises, og i det lille java-vinduet. Tryk på knappen Start, når du bliver bedt om, og din hastighed test vil begynde. Efter et par sekunder vil du blive givet både din upload hastighed og din download hastighed.

Tips

 • Dette site har mange gode tips om at maksimere din bredbåndshastigheder.
 • De kan også sammenligne dine hastigheder til de af andre i dit område, eller sammen med din samme internetudbyder.

Advarsler

 • kræver ikke Java.
 • Du bliver nødt til at have Java installeret for at køre testen.