Wkudk

Sådan fjerner du en boot sektor virus

Har din computer været fungerende underlig sidst? Har det kørt langsomt, eller fortælle dig, at din computer har brug for et bestemt program? Hvis så det kan have en virus. Denne artikel omhandler dem kaldes bootsektorvirus. Disse bor i de sektorer, der bruges til at starte dit operativsystem. En simpel operativsystem udskiftning kan forlade virus at fortsætte sine onde måder.

Steps

Sådan fjerner du en boot sektor virus. Fjern eventuelle vigtige filer og lukke den inficerede computer.
Sådan fjerner du en boot sektor virus. Fjern eventuelle vigtige filer og lukke den inficerede computer.
 1. 1
  Fjern eventuelle vigtige filer og lukke den inficerede computer. Du kan ikke begynde at fjerne virus, hvis det er i RAM i din computer.
 2. 2
  Mulighed 1: Tag drevet til en pro. Tag computeren, og alle skærme, etc. Fjern harddisken (harddisk eller harddisk) fra den inficerede computer. Vær sikker på at fjerne alle de statisk elektricitet fra dig selv ved at røre ved metal sag.
 3. 3
  Mulighed 2: Brug software på cd-rom eller diskette (ja, kan stadig hente som floppy image) til at scanne drevet og løse MBR. Start med den OS installations CD. Windows Genoprettelseskonsol mulighed, hvis er Windows.
 4. 4
  Sådan ændres startrækkefølgen: Indtast BIOS via passende startnøgle til din computer. Når BIOS Setup side vises, skal du indstille Cd eller diskette drev til at starte først.
 5. 5
  Kilder til denne software: Find ud af, hvilket firma producerer din harddisk og se om de har et hjælpeprogram, der vil gøre et lavt niveau format. Denne del er vigtig, fordi det sletter alt fra din harddisk, så ingen kan få det tilbage, herunder virus. Nogle almindelige HDD producenternes værktøjer til at gøre dette kan findes.
 6. 6
  Kør formateringen hjælpeprogrammet fra din HDD producenten.
 7. 7
  Hvis har fejl opstart O. S., geninstallere operativsystemet valg men du vil.
 8. 8
  Og det vigtigste er, at du bruger betroede software til at fjerne virus eller andet, du vil være i flere problemer (hvis at software er inficeret). Noget software vil vise mange virus 'hits' for at sælge den fulde version, så læs anmeldelser først.

Tips

 • En opstartsdiskette er ikke påkrævet, bare en formateret diskette. Kontroller at se, om din floppy er formateret til Mac eller pc på etiketten. Hvis det er nødvendigt, i MS Windows, gå til Denne computer, højreklik på dit diskettedrev, klik på "Format..." osv. Så kører den downloadede harddisk floppy billede installatør. En cd-image vil kræve brænding.
 • Hvis du føler dig utilpas færdiggøre nogen af ​​de skridt, tage computeren ind til en specialist.

Advarsler

 • En dybdeformatering sletter noget, og alt på din harddisk. Det gør det, fordi det sletter hele disken, og ikke bare File Allocation Table (FAT), som er den mappe på harddisken. Dens slags ligesom en telefonbog. Når du sletter ting eller lave et format i Windows eller DOS, kendt som en højtstående format, den fortæller FAT, at der ikke er noget der længere, men lader data på disken. En lavt niveau format eller delete fortæller FAT, at der ikke er noget der og derefter omskriver de sektorer på harddisken, hvor filen blev. På grund af dette er der ingen mulig måde at få dine data tilbage efter denne proces er afsluttet.
 • Sørg for at skrive beskytte disketten, efter at skrive ved hjælp af glidende fanen fordi enhver virus, der er bosat i boot sektor på din harddisk kan kopiere sig selv.