Wkudk

Sådan Hack-spil med lav eller ingen hack beskyttelse ved hjælp snyde motor

Hvis du er ny til et spil og ikke ved, hvordan man får en masse penge i et videospil, CheatEngine er en kæmpe hjælp. Ligesom kokain eller crystal meth for din computer, CheatEngine er den nemmeste måde at være glad på dit spil!

Steps

Sådan Hack-spil med lav eller ingen hack beskyttelse ved hjælp snyde motor. Hent cheatengine på, og hvis det ikke virker, skal du søge det på www.
Sådan Hack-spil med lav eller ingen hack beskyttelse ved hjælp snyde motor. Hent cheatengine på, og hvis det ikke virker, skal du søge det på www.
 1. 1
  Hent cheatengine på, og hvis det ikke virker, skal du søge det på www. Google.com.
 2. 2
  Når du har hentet, skal du åbne et spil. Helst ikke et online spil såsom "RuneScape". Det er ikke muligt at hacke online spil som RuneScape ved hjælp af denne metode, fordi det ikke er en klientsiden spil, appletten er i direkte kommunikation med serverne, der gemmer de oplysninger, og du kan ikke bare redigere servere "data ved at ændre hukommelse på din computer.
 3. 3
  Klik på "min computer" og klik på "vinduet liste" nederst og "window liste" søg efter det spil, du søger, og dobbeltklik på.
  • Eksempel: Jeg har 750€ og jeg vil gerne gøre det 74.626.870€ jeg indtaste "750€" (BEMÆRK: Hvis det er flash 7 eller 8 du ganger værdien med 8), i tekstfeltet, der siger værdi på toppen og "hex" næste til det.
 4. 4
  Når du skriver i, hvor meget du har i øjeblikket, skal du klikke første scanning.
 5. 5
  Når du har en masse adresser, bruger 5€ eller et lavt beløb, og indtast "999", for eksempel i "indtaste det nye beløb." Du bør have en lav mængde adresser. Vælg dem alle, eller, hvis der kun er én, skal du vælge den.
 6. 6
  Når det er i boksen nedenfor, så klik på værdi og ændre værdien til uanset hvor meget du ønsker.
  • Valgfrit: Klik på "fryse", og det vil fastfryse nummeret. Så hvis jeg har 74626870€, og jeg klikker fryse og jeg køber noget for 74626870€ ville jeg stadig have 74626870€. Være advarede om, at dette ikke faktisk fryse værdi. CheatEngine bare sætter værdien til det nummer, du frøs det på igen og igen. Så hvis du (for eksempel) miste alle dit helbred på én gang i et spil i spillet, kan regne ud, at du er død, før CheatEngine kan sætte dit helbred tilbage til hvad du frøs det på. For rent faktisk at fryse værdien vil kræve mere avancerede trin.

Tips

 • Hvis du har nogen problemer, søge på YouTube: ". Sådan Hack [navn på spillet]"
 • Prøv at bruge dette på spil, der er lidt mindre avanceret.
 • Når du bruger denne metode på flash spil som Motherload, skal du scanne for alt gange otte. For eksempel har jeg hundrede Motherload dollars gange otte lig otte hundrede, så jeg indtaster otte hundrede i stedet for hundrede. Dette har at gøre med den måde flash spil gemmer binære tal.
 • Du kan gøre dette for alt det, du kan have mere end én gang, som et sværd, eller noget.
 • Dette virker også for spil, du har på en disk! Såsom Might and Magic IV.

Advarsler

 • Hukommelse Redigering er ikke ulovligt, da hukommelse på computeren er din individuelle ejendom.
 • Spil som DragonFable kan opdage hacking, fordi når et script er redigeret, det viser det til SuperComputer. Software bør fastsætte blive opdaget eller noget. Dette er grundlæggende hacking, ikke avanceret.
 • For Runescape, kan du blive udelukket permanent for at bruge 3. parts software. Et godt tip er, at du væk fra skarer og forsøge at hacke derfra.
  • Har du nogensinde set de sendte pakker og modtaget fra RS?
   • Det er ikke muligt at redigere pakker fra Rune Scape. RS server "ping er" din computer om hvert sekund med en pakke sammenligning. Hvis bounce back ikke er sammenfaldende med det bounce, du få startet fra serveren.

Ting du behøver

 • Cheat motor / Hukommelse editor