Wkudk

Sådan nulstilles dit hjemmenetværk

Denne artikel beskriver, hvordan du genstarter et hjemmenetværk den rigtige måde. Gør dette, når din internet ikke fungerer, før du ringer til Tech Support. Du kan få brug for at udskrive denne side for hvis din internet går ned / når du skifter computeren slukket

Steps

Sådan nulstilles dit hjemmenetværk. Afbryd strømmen til dit modem.
Sådan nulstilles dit hjemmenetværk. Afbryd strømmen til dit modem.
 1. 1
  Luk computeren ned.
 2. 2
  Afbryd strømmen til dit modem. Dette er boksen fra din kabel-eller DSL-leverandør.
 3. 3
  Afbryd strømmen til din VoIP-telefon adapter. Hvis du ikke har en springe dette trin.
 4. 4
  Afbryd strømmen til din router.
 5. 5
  Vente 45 sekunder.
 6. 6
  Tilslut modemmet, og vent til lys til at stabilisere på en bestemt mønster. (Normalt tager omkring 1 minut)
 7. 7
  Tilslut din router, og vent, indtil lysene stabilisere eller routeren er startet. (Normalt tager omkring 30 sekunder)
 8. 8
  Tilslut din VoIP-telefon adapter (hvis du har VOIP service), og vent, indtil du har en klartone på telefonen igen. Hvis du ikke har VOIP eller ved, hvad VOIP er, springe dette trin.
 9. 9
  Start computeren.
 10. 10
  Du har nu afsluttet en magt cyklus, og du bør være i stand til at komme online igen.

Tips

 • Bliv fortrolig med mønsteret af lys på din modem og alle netværksenheder. hvis du ved hvad lys er forkert Tech Support kan bruge til at bestemme, hvad der er årsag til problemet med din internetforbindelse. Skriv det ned, når det arbejder, hvis du ikke ved hvad det er normalt.
 • Hvis du nødt til at kalde Tech support forblive positiv, tale med Rep, som du ville din bedste ven, fortælle en vittighed eller forsøge at finde ting, du har til fælles (dvs. placering, vejr, sport). De vil gå den ekstra mil for at hjælpe med at løse dit problem.
 • Tjek alle dine kabler og ledninger, og sørg for de er alle lunt og sikker.
 • Hvis du ikke kan få online check, hvis dit modem har en Internet On / Off knappen eller en standby-knappen. Hvis det gør forsøger at skubbe denne knap og se, om lysene ændre eller tændes.

Advarsler

 • Hvis du nødt til at ringe tech support, råber ikke på Rep De arbejder for virksomheden og forsøger at hjælpe dig. De er din ven, ryste dem vil reducere deres interesse i at hjælpe dig, og måske forsinke en beslutning til din forbindelse problem.