Wkudk

Sådan organisere en flash mob

En flash mob er en organiseret rutine i en gruppe af kunstnere arbejder sammen på en stor skala at overraske og underholde offentligheden i en midlertidig periode med en spontan performance. Flash mob forestillinger kan omfatte danse, sange eller endda rekord forsøg.

Mens gør noget med en masse mennesker i stor skala kan være svært, hvis du formår at trække off en flash mob, kan det være meget givende for både dem, der deltager og observere den.

Steps

Sådan organisere en flash mob. Forstå formålet med en flash mob.
Sådan organisere en flash mob. Forstå formålet med en flash mob.
 1. 1
  Forstå formålet med en flash mob. En flash mob er om performance og det normalt centre rundt underholdning, der forårsager morsomt (harmløs) forvirring eller satirisk noget, som medlemmer af publikum vil straks forstå og reagere på. Det handler om spontanitet, engagerende observatører i en forestilling, der forventer noget fra dem bortset fra at nyde, hvad de er vidne til. Nogle ting, som en flash mob ikke er:
  • En flash mob er ikke passende som et markedsføringsredskab køretøj til en vare eller tjenesteydelse (trods flere forsøg på dette), politiske formål eller et publicity stunt. Årsagen er, at disse ikke bærer det element af underholdning eller satire uden betingelser knyttet til observatørerne. Disse former for begivenheder har deres motiv som en forventning om, at observatørerne vil derefter gøre noget som køber et produkt, stemme for nogen eller støtte en bestemt årsag.
  • En flash mob er ikke en undskyldning for eller beskadige ejendom. For at deltage i noget, der resulterer i det er at være en del af et optøjer pøbel eller crowd, ikke en flash mob. Aldrig har den hensigt at skabe en voldelig eller skadelige begivenhed fra en flash mob øvelse. (Offentlige myndigheder i nogle steder har taget til navngivning kriminalitet sprees som "flash mobs", men kriminel adfærd har intet at gøre med flash mobs som performancekunst.)
 2. 2
  Beslut hvad du vil gøre for din flash mob lejlighed. Succesen for en flash mob begivenhed er afhængig af originalitet, livlighed, og tiltrækningskraft af begivenheden. Undgå kopiering af en flash mob begivenhed, der er udført et andet sted. Altid lave ændringer i noget flash mob præstation, der har inspireret dig, så det har dit eget præg af originalitet og lokale relevans. I alle tilfælde skal resultaterne blive udarbejdet på forhånd, og enten indøvet eller godt forklaret på nogle måde (såsom gennem online-vejledning), således at alle kender deres rolle og samspil med den anden. Den mest typiske flash mob forestillinger indebærer sådanne aktiviteter som:
  • Choreographed dance: et eksempel ville være en stor gruppe alle udfører en dans i parken for at støtte en kæreste foreslår at hans kæreste.
  • Singing noget som opera, yodeling eller en pop hit. Enhver syngestil er fint, men sørg for at det er interessant. Et eksempel ville være at bryde ud i sang om vidundere af frugter og grøntsager, mens i supermarkedet.
  • Handler ud af en bestemt scenarie: såsom masser af mennesker walking usynlige hunde på snore.
  • : Et eksempel kunne være at foregive at forsøge at finde en vej gennem en væg, som ikke er der.
  • Bruge en eksisterende glædelige begivenhed at sprede kærlighed: Et eksempel ville et bryllup, eksamen eller jubilæum fest bliver taget til en gade, indkøbscenter eller andet offentligt sted at sprede glæde!
  • : Forsøger at bryde en Guinness World Record ved at have den største forsamling gør "X" på samme tid.
  • Frys flash mob: Alle medlemmer bliver levende statuer og fryse.
 3. 3
  Watch tidligere flash mob begivenheder på youtube. Der er ganske samling til rådighed til at se, og dette vil give en glimrende kilde til inspiration. Det vil også som giver dig ideer om, hvordan man håndterer din gruppe af mennesker og har ydeevne mødes. Ligesom alle performance, timing og udførelse er afgørende for succes i en flash mob.
 4. 4
  Organiser din flash mob. Du får brug for villige udøvende kunstnere til at deltage i flash mob, og for det, kan du gøre god brug af online ressourcer. Brug sociale medier netværk, e-mails og hjemmesider for at finde folk til din flash mob. Du kan også være i stand til at trække på ressourcerne fra en klasse, du er i, en ydelse eller dansegruppe du er en del af, eller andre grupper af personer, du tilbringer tid sammen med. Spørg dine venner og familie, hvis de gerne vil være en del af det også.
  • Brug Facebook, og hjemmesider til at bringe mennesker sammen. Folk vil være at søge efter en flash mob med ordene "Flash mob" eller "flash mob", så sørg for at inkludere disse i enhver meddelelse du opretter for at finde folk.
  • Én online spot for at organisere en flash mob er gennem Flashmob.com (ved http://www.flashmob.com/ ). Naturligvis, dette site er så kaotisk som flash mob ideal selv, så du bliver nødt til at søge gennem høstakken for at finde nålen.
  • Improv Everywhere er baseret i New York og samtidig ikke alle sine gadeteater er flash mobs, nogle er, og du kan være i stand til at deltage med dem, hvis du befinder dig i NYC. Tjek deres hjemmeside for mere information ().
  • Der er mange lokale flash mob hjemmesider, bare bruge en søgemaskine til at finde dem ved hjælp af din placering og udtrykket "flash mob".
 5. 5
  Give klare instrukser til din gruppe af mennesker. Succesen af ​​din flash mob arrangement vil kræve dine deltagere til at vide præcis, hvad de skal gøre. Det er bedst hvis du kan have en generalprøve på forhånd, men hvis dette ikke er muligt, så i det mindste giver meget klare anvisninger (enten online eller via e-mail, etc.), hvad skal bære, hvor at være på hvad tid, hvad at gøre (for eksempel: Vær forberedt til at fryse, gå, dans, måbe som en fisk, osv., på hjørnet af 55th Street og 3rd Avenue 7 am), og hvor lang tid at gøre den handling for. Hvis der deltagerne skal interagere sammen, er det bedst, hvis de øver dette af hensyn til timing og præcision.
  • Hvis instruktionerne er simple, såsom alle stå på ét sted at læse en avis, de har skåret øjet huller i, så den enkelhed af handling vil sandsynligvis betyde, at du ikke behøver at øve. Men det er en meget god idé for alle, der deltager for at forsøge at møde op et eller andet sted forud for begivenheden til hurtigt løbe over de detaljer, hvad der forventes af begivenheden, og deltagerne, og hvad man skal gøre, når det er overstået. Det er også nyttigt at forklare, hvad du skal gøre, hvis folk bliver irriteret eller politiet forsøge at flytte gruppen.
  • Hvis instruktionerne er komplekse, især når scenerne skal koreograferede og organiseret, så overveje at have en mindre gruppe af personer, du er sikker på kan slå op til prøver og holde temmelig stille om begivenheden, snarere end at have en meget større og sværere at koordinere gruppe. Omkring 50 personer kan organiseres nogenlunde succes, men højere tal betyder, at tingene begynder at få mere indviklet.
  • Det kan være lettere at koordinere en dansegruppe, du allerede involveret i. For eksempel, at få en gruppe af dine Zumba udøvere fra den lokale gym til at udføre på gaden sammen kan være en stor chance for deltagerne for at vise, hvad de ' har lært allerede.
 6. 6
  Arranger eventuelle rekvisitter eller behov. Det er bedst at bede deltagerne til at medbringe deres egne rekvisitter eller organisere deres egen kostume gear (f.eks festtøj, badetøj, parykker, hvad), men nogle gange er du nødt til at give tingene for alle (f.eks hund snore en krave for en usynlig hund gåtur).
  • Hvis rekvisitter eller kostumer er svært for folk at finde eller lave på egen hånd, overveje at afholde en workshop på forhånd, hvor alle har mulighed for at skabe de nødvendige elementer. Dog bør du sigte efter enkle tøj og genstande, eller ting, som folk allerede har i deres garderobe eller hus.
 7. 7
  Kend de begrænsninger af din placering. Gøre en ordentlig kontrol af det område, du foreslår at udføre flash mob i. Der kan være sikkerhedsmæssige, juridiske eller fysiske grænser for, hvad der kan gøres på den placering. For at undgå at komme i problemer lovligt, er det vigtigt ikke at skabe usikre forhindringer, sikkerheds problemer, eller til at holde folk op på måder, der forhindrer dem i deres sædvanlige forretning på ikke-offentlige lokaler. Mens der er selvfølgelig en balance mellem at tilskynde folk til at se og blokering folk fra at komme videre med deres sædvanlige aktiviteter, er du nødt til at bedømme, at din flash mob vil ikke være årsag til nødsituationer eller ulovlige situationer. For eksempel, hvis din flash mob sandsynligvis ville blokere så tro om igen om, hvor at finde begivenheden.
  • Som nævnt ovenfor, fortæl dine deltagere, hvad de skal gøre i tilfælde af, at eller nogle andre myndighed anmoder om, at din gruppe orlov. Den bedste løsning er at gøre som spurgte stille og roligt. Under alle omstændigheder vil en veldrevet, legitime flash mob være overstået, før disse mennesker selv ankommer.
 8. 8
  Organiser kvalitet Festsange for begivenheden. Det er absolut værd at have hele arrangementet filmet, så du kan uploade den til YouTube. Hvem ved? Det kan endda gå viral! Om ikke andet, vil det tjene som inspiration for andre flash mobs i fremtiden.
 9. 9
  Slip. at flash mob vil gå efter planen! Som arrangør, forbliver du ansvarlig for at sikre, at flash mob klæber til planen og ikke skaber problemer for offentligheden ved arrangementet.
 10. 10
  Afslut som om intet nogensinde er sket. Når flash mob begivenheden er overstået, ikke tillader deltagerne at sidde og tale eller at begynde at tale til publikum. De har brug for at blande tilbage med og hovedet ud i solnedgangen, som om intet nogensinde fandt sted.

Dance flash mob

Dette er måske den mest almindelige form for flash mob, der finder sted, og skaber ofte den største forestilling.

 1. 1
  Vælg en sang. Vil du have det til at være noget up-tempo eller mere afdæmpet? Vil du have noget velkendt, eller noget, der viser en bestemt stil af musik, såsom opera?
 2. 2
  Find nogen i stand til at koreografere. Hvis det er dig, stor. Hvis ikke, får nogen, der ved, hvordan man hjælpe med at gøre en gruppe dans til noget spektakulært.
 3. 3
  Vælg din spot for dansen. En park i en større by er et fantastisk sted, især i frokostpausen eller efter arbejde, når alle er på vej hjem.
 4. 4
  Saml en gruppe af dansere. Flash mob danse kan være mange mennesker, men prøv at sigte mod mindst 50-75. Det kan lyde som en masse at arrangere, men jo flere mennesker, du har, jo mere effektiv flash mob dance bliver.
 5. 5
  Lær dem al den dansen i mindre grupper af 4-30. På denne måde behøver du ikke at få alt for mange mennesker i samme rum eller område på en gang, og de kan også underholde publikum fra forskellige perspektiver. Det er godt for folk, der ikke kan se hele scenen foran dem.
 6. 6
  Vælg en flash mob leder. Dette vil være den bedste danser i gruppen, den person, der sætter rytmen og giver et følgende punkt for de resterende dansere. Lederen kan starte rutine med en solo dans flytte, så tiltrækker den næste gruppe af 9 til 15 dansere, der melder ind med det næste træk. Derefter fordoble koncernens størrelse med 16 til 30 ud dansere deltage i. Det trick til en god flash mob er gradvist at få alle de dansere, der er involveret i rutine. Få resten af ​​dem til at deltage i på den sidste del af sangen, så hele gruppen er endeligt involveret.
 7. 7
  Lade som om intet er sket. Så snart sangen er færdig, skal danserne sprede som almindelige medlemmer af publikum til at handle, som om intet er sket.

Tips

 • Prøv at holde det en overraskelse. Desværre den metode, som du får deltagerne vil advare folk til sin eksistens, men du kan bede deltagerne om ikke at sprede nyheden videre og håber, at den gennemsnitlige tilskuer, der sker for at være på, når du udfører flash mob ikke vil have blevet advaret til begivenheden! Vær opmærksom på visse love omkring hvor du ønsker at gøre flash mob.
 • Flash mobs behøver ikke at være præcis i dans, skuespil eller andre teknikker. Må ikke forvente, at alle (undtagen leder) til at gøre det perfekt - hele pointen er, at folk gør det på alle i en massiv gruppe.
 • Hvis du har en sang om parforhold bringe drenge i så publikum kan forstå, hvad sangen handler om, og sørg for at have et lige antal dansepartnere.
 • Hvis du ønsker at gøre flash mob sværere, prøve at gøre det i en by gaden, når trafikken er stoppet. Men vær forsigtig, at ingen kan komme til skade, og ikke hindrer trafikken.
 • Ikke alle mennesker har at gøre det samme. To eller tre personer kan gøre én ting, og de andre kan gøre noget andet!

Advarsler

 • Nogle mennesker har ingen sans for humor, og vil blive fornærmet eller sat ud af en flash mob oplevelse. Dette er mere sandsynligt at være tilfældet, hvis du invaderer en detailforretning eller hvor som helst, at erhvervslivet bliver gennemført, da dem, der kører virksomheden vil se afbrydelsen som potentielt skadelige for salg, kunderelationer indtryk og arbejdstagernes rutiner. Som omtalt ovenfor, er du nødt til at gøre dit hjemmearbejde godt i forvejen for at sikre, at hvad du ikke er alt forstyrrende og er bestemt ikke ulovligt, skadeligt, sikkerhed kompromis eller sandsynligvis til at koste en anden en masse penge. Være klogt i dit valg af mødested.
 • Du kan få stoppet af embedsmænd. Vær forberedt, når det sker og ikke være argumenterende eller konfronterende. Følg anvisninger og sprede som anmodet.
 • Kender de lokale love med hensyn til store forsamlinger i bestemte steder. Det kan være ulovligt. Blive klogere ind i forskellen mellem offentlige og private steder og mulighed for folk, der forsøger at sagsøge for ulovlig indtrængen. Hvis du har forladt en internet spor, vil det ikke være svært at finde nogen, der vil klage, så bare sørg for at dække dine baser ved at være juridisk kyndige.

Ting du behøver

 • Stor mængde villige deltagere
 • Rehearsal området (valgfrit)
 • Online samlingspunkter sites som Twitter, Facebook, Google+, et website, etc.
 • Props (valgfrit)
 • Musik-og musikafspiller