Wkudk

Sådan scanner for DTV-kanaler ved hjælp af en digital tv-konverter box

Nogen tid den 12. juni 2009 er de fleste amerikanske stationer stoppede udsendelser analogt TV, og også ændret deres DTV sendefrekvenser, der kræver alle konverter bokse og digitale fjernsyn, der bruger en antenne, der skal scannes igen. Digitale TV (DTV) transmissioner bruge den samme VHF og UHF kanaler analogt tv gjorde, men en DTV-kompatibel modtager er nødvendig for at modtage dem. Eksisterende tv, videobåndoptagere, TiVos, DVR, der kun kan modtage de traditionelle analoge signaler kræver en omformer boks for at omdanne de nye digitalt modulerede signaler til en form, traditionelle analoge tunere kan forstå og modtage.

Baggrund

Før 12 jun 2009 de fleste tv-stationer transmitteret i både analoge og digitale (DTV) formater. For DTV-udsendelser FCC tildelt hver station en midlertidig ekstra tv-kanal frekvens, som at sende digitalt (normalt nogle ubrugte UHF kanal i området). Den nye DTV format giver stationer til at identificere sig selv ved at sende deres "virtuelle" kanalnummer, samt andre oplysninger om programmet, sammen med billede og lyd. Dette giver en station til at identificere sine DTV-udsendelser som værende en "virtuel" kanalnummer, der er forskellig fra den faktiske RF (radiofrekvens) TV-kanal frekvens, det bruger til sine digitale udsendelser.

For eksempel er en station i et område kanal 11. Før 12 jun 2009 kanal 11 transmitteret sin analoge TV-signal på frekvensen er udpeget som "RF kanal 11", som er centreret ved 201 MHz (megahertz). Før 12 jun 2009 FCC også tilladt denne station at sende digitalt tv på en anden frekvens, som tilfældigvis "RF-kanal 19" centreret ved 503 MHz. På denne frekvens stationen udsendte DTV programmering samt information, der identificerer det ved sin opfordring breve, og identificerer sig selv som "virtuel digital kanal 11-1", selv om dens udsendelse var fysisk besætter RF-kanal 19 frekvens. Det synes forvirrende at have stationen identificerer sig selv som "kanal 11" tv på samme tid på 2 forskellige RF TV kanalfrekvenser, RF-kanal 11 og RF-kanal 19, men det var nødvendigt før 12 juni 2009, fordi stationerne havde brug for en anden frekvens at tillade dem at udsende bruge den nye DTV-format, samtidig med at udsende analoge tv på deres oprindelige frekvenser.

Hvorfor scanne igen er nødvendig efter 12 juni 2009

På et tidspunkt den 12. juni 2009 er de fleste amerikanske tv-stationer gjorde følgende:

1.. Stationer stoppet udsendelse traditionelle analoge tv-signaler. Fra eksemplet ovenfor, vendte kanal 11 fra deres analoge TV sender på RF-kanal 11.. Der var ikke noget signal på denne frekvens (i det mindste for en kort tid).

2.. Mange stationer re-tunet deres DTV sendere fra den midlertidige anden kanal tildelt dem af FCC for første broacasting af DTV til den kanal frekvens, at deres analoge udsendelser havde brugt. Kanalen 11 eksempel station slukket sin DTV-transmissioner på RF-kanal 19, re-tunet sin DTV-senderen til RF-kanal 11, og derefter begyndte at sende DTV på kanal 11 frekvens. Det ikke længere anvender den midlertidigt tildelt før overgangen kanal 19 frekvens.

Hvad betyder det for dig? Det betyder, at du skal "re-scan" din DTV konverter boks, hvis du ikke har gjort det siden June 12 2009, fordi mange af de kanalfrekvenser at det oprindeligt huskes, når du sætter den op og scannet før 12 jun 2009 har ændret.

Bemærk at ikke alle DTV-transmissioner skiftet kanalfrekvenser for deres DTV-transmissioner. Nogle fortsatte med at sende deres DTV-signaler på den alternative kanal ydes dem af FCC. Andre ændret deres digitale transmissioner til deres gamle analoge kanal frekvenser. Endnu andre ændret deres DTV transmissioner til en ny kanal frekvens, der er forskellig fra både analoge og midlertidig før overgangen digitale kanal frekvenser. Nu, at overgangen til digital-tv har fundet sted, mange stationer stadig bruge en DTV-kanal frekvens, der er forskellig fra den "virtuelle" kanalnummer, som de identificerer sig som når scannet. For eksempel kan en station identificerer sig selv som "DTV virtuel kanal 68-1" rent faktisk endnu udsender deres DTV RF-signal på TV-kanalen 42, ikke 68.. I dette eksempel tabel ville vise "68-1" under kolonnen "kanalnumre / Virtual", og ville vise "42" som den faktiske RF tv-kanal, der anvendes til udsendelse i kolonnen "kanalnumre / Digital". Den gamle analoge "Channel 68" fortsætter med at annoncere sig selv som virtuel digital "Channel 68-1", selvom det rent faktisk sender sin DTV-signal på RF tv-kanal 42..

Du behøver ikke en anden antenne til DTV, da DTV-udsendelser vil bruge den samme VHF og UHF-frekvenser analoge tv gjorde.

Steps

Sådan scanner for DTV-kanaler ved hjælp af en digital tv-konverter box. Tilslut din DTV Converter Box til en god antenne.
Sådan scanner for DTV-kanaler ved hjælp af en digital tv-konverter box. Tilslut din DTV Converter Box til en god antenne.
  1. 1
    Tilslut din DTV Converter Box til en god antenne. Hvis du bruger kaninører, som du nødt til at justere forskelligt for hver kanal, kan du ønsker at bede en nabo, der har en god tagterrasse tv-antenne, hvis du midlertidigt kan tilslutte din DTV konverter box til sit antenne til at gøre scanningen (mest godt DTV konverter bokse vil "huske" den kanal scan oplysninger, selv om du afbryder strømmen til at tage det tilbage til dit hus).
  2. 2
    Brug fjernbetjeningen til din DTV konverter boks for at gå ind i "kanalsøgning" mode. Nogle fjernbetjeninger har en knap for "CH SCAN", mens det for andre, skal du gå ind i "MENU"-tilstand og navigere til "AUTO KANAL SCAN" eller "AUTO TUNING"-funktion. Den første scanning efter 12 juni 2009 skulle være en "fuld" auto scan, ikke en "kanal tilføjer" scannes. En "fuldstændig" scan helt igen scanne, fjerne tidligere gemte kanal frekvenser (da mange kanaler, der anvendes til DTV broadcast ændret den 12. juni, 2009).
  3. 3
    Start "scan"-funktion. DTV konverter boks vil undersøge alle tv-kanal frekvenser (2 til 69), og hvis den finder en DTV-udsendelse, vil det huske, at hyppigheden og opkaldet breve og DTV virtuel kanal nummer forbundet med det.
  4. 4
    Efter den fulde autoscan har afsluttet, skal du bruge "kanal op / ned" knapperne på DTV konverter box fjernbetjening til at kontrollere, at alle de kanaler, du forventer at se er der. Den virtuelle kanal nummer vises først, derefter en bindestreg (-), og derefter subchannel numre, der starter med 1. Hvis du forventer at se en kanal 11, for eksempel, skal du sørge for, at "11-1" er en af ​​de kanaler, der vises, når du krydser kanalerne.
  5. 5
    Hvis ikke alle kanaler vises, følg "tip" nedenfor vedrørende tilføjer kanaler ved hjælp af en "kanal add scan" eller "manuel tuning"-funktionen til at tilføje kanaler til listen over udenad DTV-kanaler, at din konverter box butikker.

Tips

  • Nogle DTV konverter bokse har en "signalstyrke" bar, der hjælper dig med at justere dine kaninører (eller anden antenne) for den stærkeste DTV signal på den kanal, du ser. Denne funktion virker langsomt, så pause et par sekunder efter hver justering for at tillade indikatoren at opdatere.
  • Hvis din antenne ikke er meget godt, kan din DTV Converter Box gå glip af nogle kanaler, der virkelig er der, men bare ikke har modtaget, fordi antennen ikke er justeret godt nok for denne station under scanningen. I dette tilfælde forsøger til midlertidig tilslutning til en bedre antenne under scanningen, eller hvis din omformer boks tillader det, tvinge omformer boks for manuelt at tune ind på den RF-kanal frekvens for den station, du forsøger at tilføje, mens du justerer antennen. Se tabel for at finde den egentlige post-overgang RF tv-kanal nummer, som stationen skal bruge for sine digitale udsendelser.
  • Hvis du har spørgsmål eller forslag er du velkommen til at sende dem på "Discussion" side for denne artikel (tryk på "Diskuter" fanen nær toppen).
  • Når du får en god scanning af alle DTV-kanaler efter 12 Jun 2009, hvis din antenne ikke er meget god (f.eks kaninører), og du har brug for at tilføje kanaler i fremtiden, kan det være bedre at prøve at tilføje yderligere kanaler (ved hjælp af en "kanal tilføjer" scanning eller manuel indtastning af RF TV-kanal nummer, hvis din omformer boks har en af ​​disse funktioner) snarere end at gøre en komplet automatisk scanne (hvilket sletter tidligere scan resultater) for at undgå risikoen for mangler nogle kanaler, som du scannet sidste gang (på grund af din antenne være i en anden position).
  • Nogle DTV konverter bokse kan du tilføje kanaler uden at gøre en komplet re-scan, ved at tvinge det til at lede efter en DTV-signal på en bestemt RF-kanal frekvens eller laver en "kanal tilføjer" scan (uden at slette tidligere skanne resultater). Dette er nyttigt, hvis din antenne skal justeres til forskellige positioner for at modtage forskellige kanaler (du kan gøre flere scanninger med antennen i forskellige positioner for at føje kanaler til den lagrede listen uden at slette tidligere skanne resultater). dokument indeholder forskellige konverter box modeller deres funktioner. Rul ned til "EKSTRA / Avancerede funktioner" til at bestemme kanalsøgning / tilføje kapaciteter. Under "Tilføjelse Channels" "Ingen" angiver i feltet, kan kun gøre en fuld scanning, der erstatter de tidligere scanningsresultater, ikke føje til den tidligere lagrede kanalliste. Den "kanal tilføjer" funktionen (kaldet "EZ Tilføj" på Zenith-modeller), der betegnes med ordet "Scan" under "Tilføjelse Channels" kolonnen angiver evnen til at gøre en scanning, som tilføjer DTV-kanaler fundet til den eksisterende kanalliste uden sletning af resultaterne af tidligere scanninger. Ordet "Direct" under "Tilføjelse Channels" kolonne angiver evnen til manuelt at tilføje en kanal til listen over tilgængelige kanaler ved at indtaste en kendt RF tv-kanal frekvens (som kan findes for en station i dit område i kolonnen "Channel numre / Digital ").

Yderligere oplysninger om DTV kanalnummerering

I traditionel analog tv var der en 1-til-1 korrespondance mellem kanalnummer som stationen annonceret og RF-kanal frekvens det besat. For eksempel, besatte en analog station reklame sig selv som "Channel 11" frekvensen er tildelt til kanal 11 af FCC. Som det fremgår af denne tabel, hyppigheden besat af kanal 11 dækker 198-204 MHz og er centreret på midtpunktet mellem disse frekvenser (ved 201 MHz). Dette betød, at hvis du vidste kanalnummeret for en TV-station, du kunne tvinge dit analoge TV til at stationsfrekvensen ved at indtaste kanalnummeret, ingen scanning nødvendigt, og TV ville gå på den rigtige frekvens.

I DTV dog stationer udsender oplysninger såsom deres call bogstaver og deres "virtuelle" kanal nummer kontinuerligt som baggrundsdata, og RF-kanal, de bruger kan være forskellig fra den virtuelle kanalnummer. En kanal kan annoncere sig selv som "DTV 68" eller "68-1", men faktisk bruger RF-kanal 42.. Din DTV konverter boks (eller digitalt tv) ​​kan ikke vide dette uden at scanne alle de kanalfrekvenser at finde den. Når du laver en scanning, er din DTV tuner kontrol med hvert af de mulige RF kanalfrekvenser efter et signal, og hvis man bliver fundet, huske den annoncerede kanalnummer.

Fordelen ved dette er, at stationerne kan fortsætte med at annoncere sig selv som den samme "virtuelle" kanalnummer som deres tidligere analog kanal nummer, men i virkeligheden sender deres RF-signal på en tv-kanal nummer, som er forskellig fra den "virtuelle" nummer.

Efter overgangen nogle DTV-stationer begyndte at fremsende deres digitale signaler på den samme RF tv-kanal som deres annoncerede virtuelle kanalnummer (DTV virtuel kanal 11-1, i eksemplet ovenfor, flyttede til RF TV kanal 11 den 12. juni 2009 erstatte den originale analoge transmission på kanal 11 med en digital transmission på kanal 11). Andre ikke gjorde (DTV virtuelle kanal 68-1 sender på RF tv-kanal 42).

En ulempe til virtuelle kanaler, er, at du skal være i stand til at modtage alle de kanaler i dit område i én scanning. Hvis din antenne skal være orienteret i en position eller retning for at modtage nogle kanaler, og i en anden retning for at modtage andre, kan det være næsten umuligt at samle op og huske alle kanalerne i en enkelt scanning. I så fald skal du stole på evne til din omformer boks eller DTV indstilles til enten udføre en "kanal tilføjer" scan eller manuelt tune ind på den RF-kanal for en station (ikke alle har denne mulighed). For sidstnævnte, RF-kanalen antallet af stationen finde fra denne tabel i kolonnen "kanalnumre / Digital" indtaste dette nummer i RF-kanal boks i den "manuelle kanal add" eller "manuel tuning" funktionen på din omformer boks, derefter justere din antenne indtil signalet kan modtages og føjes til lagrede kanalliste.

Som følge af højere båndbredde effektivitet kan DTV-udsendelser passe mere end én kanal af video / audio oplysninger i samme 6 MHz bred RF-kanal, men de ekstra kanaler er som regel ved lavere videoopløsning end den primære eller indeholde billeder, som ikke ændres hurtigt ( såsom vejrkort). For eksempel, hvis den primære kanal er virtuelle "5-1" kan der være en virtuel "5-2" og "5-3", som alle er besætter samme RF-kanal (som kan være enhver RF-kanal, ikke nødvendigvis RF-kanal 5). Normalt suffikset "-1" (såsom "5-1") angiver den primære kanal og har den højeste opløsning. De højere nummererede virtuelle kanaler ("5-2", "5-3" i dette eksempel) normalt skal have lavere opløsning eller langsomt skiftende billeder for at passe inden for grænserne af en RF-kanal.