Wkudk

Sådan spiller ipad videoer på TV

IPad er en solid videoafspilningsdelen maskine. opløsningen og klarheden af ​​videoer på iPad er uangribeligt, men lad os foregive, at du ønsker at se på dem med hele din familie eller venner. Så er der en måde at afspille videoer fra iPad på et tv og har stadig det at spille på iPad på samme tid? Denne artikel her vil guide dig hvordan man spiller iPad videoer på et TV.

Steps

Sådan spiller ipad videoer på TV. Opsæt din iPad video muligheder.
Sådan spiller ipad videoer på TV. Opsæt din iPad video muligheder.
 1. 1
  Opsæt din iPad video muligheder. Dette lader dig styre hvordan du eksporterer video. Den IPAD Video Options skærmen vælger, hvordan din iPad håndterer video-fil afspilning.
  1. For at åbne disse indstillinger, skal du vælge Videoer >> Video-indstillinger fra din vigtigste iPad menu. Denne skærm tilbyder tre indstillinger: TV Out, TV Signal og Widescreen.
  2. Juster at producere videoafspilning stil du har brug for.
 2. 2
  Slut iPad til TV. Det tager et par skridt til at forbinde din iPad til dit TV.
  1. Start med at indsætte A / V-kabel ottende-tommer stikket i din iPad hovedtelefon-stikket. Her er hvor det bliver lidt tricky.
   • For at gøre dit TV afspille iPad signal, du har lært at omdirigere udgangene. Du kan ikke bare plug den gule RCA-stik i den gule RCA-stik, og den røde i den røde eller hvide i det hvide. Nej Disse genier hos Apple sende video signal over det røde RCA-udgang. (Normalt ankommer på gul.) Lyden kommer igennem de hvide og gule stik.
 3. 3
  Afspil ipad videoer på TV.
  1. På din iPad, navigere til den film, du vil se, og vælg den. Din iPad beder dig om at vælge, om du vil afspille videoen med TV Fra eller TV On. (Du indstiller TV Out indstillingen til "Ask" huske?)
  2. Vælg TV On. Som din video starter, en status vises på din iPad, og videoen afspilles på dit tv. Status Skærmen spor afspilning fremskridt, ligesom det ville i iTunes.
  3. Lad fjernsynet volumenkontrol på et normalt niveau, og bruge iPad lydstyrkekontrol til at justere lyden. Den lyd og video skal både lyd og ser fremragende.

  Tips

  • iPad understøttede video-og lydformater henvises til Apple.com iPad specs
  • iPad accepterer MP4 video. Hvis dine videoer ikke er i en iPad kompatibelt videoformat, kan du bruge en iPad Video Converter til at konvertere videoer til iPad format filer. Hvis du bruger Windows, kan du bruge en iPad video konverter til Windows.

  Ting du behøver

  • En video-stand iPad. Enhver farve vil gøre.
  • En iPad-kompatible video. Indlæse det på din iPad via iTunes.
  • iPad Video Converter
  • En A / V-kabel.