Wkudk

Sådan tilsluttes til xbox live bruger den trådløse netværksadapter

Du kan oprette forbindelse til xbox live ved hjælp af trådløs forbindelse, hvis din bruger en router eller en gateway. Dette er normalt en mulighed, hvis dit adgangspunkt (router eller gateway) er for langt for dig at tilslutte ved hjælp af cable.It måske vanskeligt at etablere forbindelse på et tidspunkt, især hvis dens din første gang forbinder konsollen til trådløs forbindelse, men denne fejlfinding trin kan hjælpe.

Steps

Sådan tilsluttes til xbox live bruger den trådløse netværksadapter. Sørg for at du bruger den xbox netværksadapter.
Sådan tilsluttes til xbox live bruger den trådløse netværksadapter. Sørg for at du bruger den xbox netværksadapter.
 1. 1
  Sørg for at du bruger den xbox netværksadapter. Nogle netværk adaptere kan arbejde på det, men hvis du stødt på problemer, vil xbox teknisk support ikke være i stand til at hjælpe dig med nogle fejlfinding, da de ikke understøtter andre produkter end xbox netværksadapter.
 2. 2
  Tilslut din xbox netværksadapter på bagsiden eller ved de forreste USB-porte og teste forbindelsen.
  • For at teste forbindelsen, gå til systemet område på xbox live dashboard derefter gå til netværksindstillinger, og vælg Test Xbox LIVE Connection.
  • Hvis du videregive alle test ned til NAT så betyder det, du er tilsluttet allerede, og du kan nu nyde at spille online.
  • Hvis du ikke på den første del af testen, som er netværksadapter, eller hvis det ikke siger tilsluttet Wireless Network så er du nødt til at udføre nogle trin.
  • Kom tilbage til netværket indstillingens område ved at trykke på B på controlleren, og vælg gendanne til fabriksindstillinger. Dette vil gendanne Xbox Live indstillinger til standard, og du har brug for køre et andet testen igen, som kan give dig nu at passere.
  • Hvis du stadig ikke på trådløst netværk, så betyder det, at du skal indstille din konsol til trådløs tilstand ved at gå tilbage til Netværksindstillinger og vælge Rediger indstillinger mulighed.
 3. 3
  Vælg den sidste liste, som er trådløs tilstand til trådløs sikkerhed. Hvis du bemærker, er alt på denne liste ikke er indstillet. Det er derfor, du vil sætte den til trådløs funktion.
 4. 4
  Vælg hele listen indtil netværksadapter fundet din router. I de fleste tilfælde vil du sandsynligvis være i stand til at lokalisere de forskellige routere, men prøv at oprette forbindelse til din egen sørge for du vil ikke have nogen problemer.
  • Hvis du bliver bedt om at indtaste en WEP-eller en WPA-nøgle, så prøv at indtaste den og sørg for at indtaste den korrekt, eller andet, du vil mislykkes på IP-adresse.
  • Hvis du ikke kender WEP-eller WPA-nøgle, så prøv at kontakte din router support for at kontrollere, hvordan du kan få det.
  • Hvis du ikke har nogen form for sikkerhed er oprettet på din router så vil det ikke bede dig om en WEP-nøgle, og du bør være i stand til at oprette forbindelse til din router korrekt.
  • Vent til du passerer på alle dele af testen, og når den nåede NAT eller du bliver bedt om at hente en opdatering så det betyder, at din gode til at gå.
  • Hvis du ikke på nogen del af testen, så kan du kontakte xbox teknisk support for mere hjælp.

Tips

 • Sørg for at du køber en xbox live netværksadapter, da den er designet til at arbejde med Xbox 360.
 • Sørg for at du har en router eller en gateway, før du køber en netværksadapter. Den netværksadapter fungerer ikke, hvis det, du har, er et modem.
 • Kontroller, om din router er inden for 30 meter spænder fra de netværk en adapter
 • Hvis du tilslutter alle porte ikke synes at arbejde, så prøv at tilslutte andre enheder på alle de havne som en iPod eller en kabelforbundet controller eller endda en leg og oplade kit til at sørge for, at havnene fungerer fint.
 • Hvis du holder på at undlade på netværkskortet test derefter forsøge at oprette forbindelse til alle havnene. Chancer vil være, at din ryg port er defekt.
 • Hvis du ønsker at gøre din XBOX Hookup til en trådløs internetforbindelse for at tilmelde dig x-box live, så du blot indtaste din USB Trådløst internet Hub og klik slutte XBOX LIVE.