Wkudk

Sådan wolf whistle

Whistling er en sjov færdighed. For dem af jer, der ikke kan overveje at lære en hurtig, højt, gennemtrængende fløjte, som har mange nyttige anvendelser, og kan beherskes med relativ lethed.

Steps

Sådan wolf whistle. Tuck væk dine læber.
Sådan wolf whistle. Tuck væk dine læber.

Metode 1: Fingered fløjte

 1. 1
  Tuck væk dine læber. Dine øvre og nedre læber skal nå over for at dække dine tænder og blive gemt i din mund. Kun de ydre kanter af dine læber er synlige, hvis overhovedet.
 2. 2
  Vælg din finger kombination. Rollen af ​​fingre er at holde læberne på plads over tænderne. Eksperimenter med følgende kombinationer for at opdage hvad der virker bedst for dig, afhængigt af størrelsen af ​​dine fingre og mund. Uanset dit valg af fingre, deres placering er den samme: Hver placeres omtrent halvvejs mellem hjørnerne og centrum af læber, indsat til den første kno. Nogle af de muligheder er højre og venstre pegefingre, højre og venstre midterste fingre, højre og venstre pinkie fingre.
 3. 3
  Tegn tilbage tungen. Tungen skal trækkes tilbage, så at dens forreste spids næsten rører bunden af ​​munden en kort afstand bag den nederste tandkød (ca. 1/2 tommer / 1 cm). Denne handling udvider også og flader den forreste kant af tungen, som gør det muligt at dække en bredere del af de nedre bageste tænder. Lyden frembringes af luft, som strømmer over en facet, eller et skarpt vinklet kant. I dette tilfælde er den lyd fra de øvre tænder og tunge dirigere luft på underlæben og tænder.
 4. 4
  Blow. Inhalere dybt og udånder over oversiden af ​​tungen og underlæben, og ud af munden. Nogle ekstra nedad og udad pres med fingrene onto læber og tænder kan være nyttige. Eksperimenter med placeringen af ​​fingrene, lodtrækningen af ​​tungen, vinklen på kæben, og styrken af ​​din udånding.
  • Start. Start med en forholdsvis blid slag. Du vil producere en fløjte af lavere volumen i første omgang, men du vil også have mere åndedrag at øve med, hvis du ikke bruger det hele i de første tre sekunder. Som du blæse, justere dine fingre, tunge og kæber til at finde facet er sweet spot. Dette er området med maksimal effektivitet, hvor luft blæses direkte over den skarpeste del af facet. Når du har fundet den sweet spot, vil din fløjte have en stærk, klar tone, i modsætning til en breathy, lav volumen lyd.
  • Eksperiment. Lyt efter lydene, som du øver, vil din mund lære at fokusere luften på facet er sweet spot med stigende nøjagtighed. Du vil sikkert høre følgende:
   • en breathy, lav volumen tone, der pludselig, når du justerer dine fingre, mund eller kæbe, vil skifte til en klar, fuld, høj volumen tone. Succes! Du er på rette spor. Din opgave er nu at gengive munden og håndstilling, der førte til bedre fløjte.

Metode 2: fingerløse fløjte

 1. 1
  Trække tilbage læber. Begynd ved at udvide underkæben lidt, og trække i hjørnerne af din mund lidt tilbage, mod dine ører. Din bund tænder bør ikke være synlige, men det er fint, hvis din øvre tænder er. Din underlæbe skal være ret stramt mod de lavere tænder, og hvis du har brug for hjælp med denne bevægelse, skal du trykke et indeks og midterste fingerspids på hver side af munden til at trække læben lidt ud til hjørnerne. I dette tilfælde er du bare strække underlæben lidt og fingerspidserne er ikke i luftstrømmen.
 2. 2
  Tegn tilbage tungen. Tungen skal udarbejdes tilbage, så det sortere i svæver i munden på niveau med de nedre fortænder. Denne foranstaltning kan også udvider og flader den forreste kant af tungen, men der er stadig et mellemrum mellem tungen og de nedre fortænder. Lyden af ​​fløjten kommer fra luft, der blæses hen over en affasning eller en skarpt vinklet kant.
 3. 3
  Blow. Inhalere dybt og udånder-luften skal flyde under tungen, op gennem rummet mellem tungen og tænderne, og ud af munden.
  • Start. Brug din overlæbe og tænder, dirigere luft ned og mod din lavere tænder. Fokus i luften er afgørende for denne teknik-du bør være i stand til at mærke luften på undersiden af ​​tungen. Og hvis din holde fingeren under din underlæbe, bør du føle den nedadgående hovedlinjerne i luften, når du ånder ud.
  • Justering. Som du blæse, juster din tunge og kæber til at finde sweet spot. Dette er området med maksimal effektivitet, hvor luft blæses direkte over den skarpeste del af facet. Dette resulterer i en stærk, klar tone, der er konstant, i modsætning til en breathy, lavere volumen lyd, fader ind og ud.

Metode 3: animalsk fløjte

Denne færdighed er meget nyttigt til at kalde en hest eller hund. Som en ranch side har denne færdighed indkaldt mange dyr.

 1. 1
  Flatten tungen mod ganen.
 2. 2
  Vælg din finger kombination: to midterste fingre, både indekset og midterste fingre, højre eller venstre tommelfinger og langfinger, eller pinky og tommelfinger.
 3. 3
  Anvend fingre til munden, skubbe op til tungen.
 4. 4
  Blæs forsigtigt.
  • Dette skaber en skinger lyd, som bliver højere jo hårdere du blæse. Kig i et spejl, eller gå udenfor og praksis. Hvis du øver i fem minutter om dagen, vil du være i stand til at gøre det i et par uger. Hvis du øver hele dagen, vil du have det i, så snart en halv time.

Ting du behøver

 • Dine fingre, vasket (helst).
 • Et spejl (valgfri)

Tips

 • Øv fem minutter om dagen i spejlet, og du vil have det i et par uger.
 • Det er frustrerende, hvis du ikke kan gøre det, men holde prøver og til sidst vil du få det.

Eksterne links

Oprindelige kilde til denne artikel. Under BY-SA Creative Commons License.