Wkudk

Hvordan at flygte fra bagagerummet på en bil

Bliver fanget i en bils bagagerum kan være en rystende, undertiden dødelig oplevelse. Nogle gange kan en kriminel vil tvinge en person ind i en kuffert, og nogle gange en person (normalt et barn), vil ved et uheld bliver fanget i en kuffert, men uanset årsagen for klemning, en kuffert er et meget farligt sted at være. Desværre, det er ikke let at komme ud af en låst kuffert. Mens nogle køretøjer har nu trunk udløserhåndtagene inde, andre gør ikke. Så hvad kan du gøre? Læs videre for at finde ud af.

Steps

Hvordan at flygte fra bagagerummet på en bil. Forsøg på at undslippe gennem bagsædet.
Hvordan at flygte fra bagagerummet på en bil. Forsøg på at undslippe gennem bagsædet.
 1. 1
  Være rolig, hvis du bliver fanget i en kuffert. Trunks er ikke helt lufttæt, og det tager normalt mindst tolv timer, til at falde bevidstløs, mere, hvis du er små eller bagagerummet er stort (eller begge). Hvad kunne dræbe dig er hyperventilation, så indånder regelmæssigt og ikke gå i panik. Det kan få meget varmt i der - op til 140 ° F (60 ° C) - men du stadig nødt til at bevare roen for at øge din risiko for at undslippe.
 2. 2
  Forsøg på at undslippe gennem bagsædet. Nogle biler har bagsæde, der foldes ned for at give adgang til bagagerummet. Generelt overgang til disse pladser er placeret inde i bilen, men der kan være en i bagagerummet så godt. Hvis ikke, så prøv at skubbe, sparke eller lirke sæderne ned, og derefter kravle ud
 3. 3
  Kig efter en trunk release. Stammen er du i kan ikke have en udgivelse, medmindre det er en nyere model eller en udgivelse er installeret. Ikke desto mindre er det værd at kigge efter udgivelsen, just in case. Det vil normalt være en glød-in-the-mørke håndtag placeret nær stammen låsen, men det kan også være en snor, en knap eller vippekontakt, eller et håndtag, der ikke lyser i mørke.
 4. 4
  Kig efter en trunk release kabel. Hvis bilen er udstyret med et kabel trunk release, som kan betjenes inde fra bilen (normalt ved en løftestang nær førersædet), kan du være i stand til at trække kablet og åbn bagagerummet låsen. Træk op tæppet på gulvet i bagagerummet, og føler for et kabel. Det vil typisk være på førersiden. Hvis der ikke kablet er der, søger langs med den side af stammen. Hvis du finder et kabel, skal du trække på det (trækker mod fronten af ​​bilen) for at åbne bagagerummet. Kablet kan være svært at trække, men at prøve. Hvis der er tang inde i bagagerummet kan de hjælpe dig med at fat i kablet.
 5. 5
  Lirke låsen åben. Søg efter en skruetrækker, brækjern eller dæk jern inde i bagagerummet. Der kan være en værktøjskasse eller dæk skiftende værktøj sæt under stammen gulvet. Hvis du finder et værktøj, bruge det til at lirke åbne bagagerummet låsen. Hvis du ikke er i stand til at lirke låsen, kan du være i stand til at lirke op på siden af ​​stammen. Dette vil give nogle ventilation og giver dig mulighed for at signalere efter hjælp.
 6. 6
  Skub ud bremselys. Du bør være i stand til at få adgang til bremselygter inde fra bagagerummet. Du skal muligvis trække eller lirke et panel ud for at få dem. Når du har adgang til dem, rippe ledningerne ud af dem. Så prøv at skubbe eller sparke lysene igennem, så de falder ud af bagsiden af ​​køretøjet. Du kan derefter signalere til bilister eller forbipasserende ved at stikke hånden ud gennem hullet. Selv hvis du er i stand til at skubbe lysene ud, hvis du afbryder ledningerne, øger du chancen for, at uanset hvem der kører bilen (hvis du har været bortført), vil blive trukket over af politiet for en defekt bremse lys eller hale lys.
 7. 7
  Bruge bilen jack til at poppe op bagklappen. Mange biler har en donkraft og et par værktøjer i bagagerummet sammen med reservehjulet. Nogle gange er de under gulvtæppet i bagagerummet, eller på siden af ​​stammen. Hvis du kan komme til stikket, sætte den op og skru donkraften op under bagklappen og forsøge at holde pumpe stikket indtil bagklappen springer op.

Forebyggelse

 1. Installer en trunk release i bilens bagagerum. Langt størstedelen af trunk fastklemning tilfælde forekommer i ofrets egen bil. Den gode nyhed er, kan du forberede en sådan eventualitet ved at installere en trunk release. Tjek om din bil har allerede en trunk release i bagagerummet. Hvis det ikke gør, kan du være i stand til at installere en så længe din har et operationelt elektronisk trunk release mekanisme.
  • Hvis din kuffert kan åbnes på afstand, den letteste ting at gøre, er at skjule et ekstra fjernbetjening i bagagerummet. Sørg for at fortælle dine børn og andre familiemedlemmer, hvor det er placeret, og hvordan den betjenes.
  • Hvis din kuffert ikke kan åbnes på afstand, kan du købe forsyningerne til at installere en kuffert frigøre dig selv for omkring 5€. Har udgivelsen installeret for dig, hvis du ikke er sikker på dine mekaniske evner.
 2. Hold en lommelygte og koben og / eller skruetrækker i din kuffert. Hvis du ikke kan installere en trunk release, holde værktøjer i din kuffert, der vil hjælpe dig med lirke åbne låsen, eller i det mindste, hjælper dig med at tiltrække opmærksomhed fra forbipasserende.

Tips

 • Emergency trunk udgivelser er blevet krævet på alle køretøjer med ikke-hatchback kufferter sælges i USA begynder med 2002 model år.
 • Mange biler har et reservehjul, og nogle værktøjer til at ændre det i bagagerummet. Hvis du kan komme til dem, kan du være i stand til at bruge dem til at hjælpe dig med at undslippe!
 • Husk, at hvis du er blevet bortført, vil din kidnapper have sandsynligvis allerede ryddet ud stammen, da disse mennesker vil normalt tænke fremad.

Advarsler

 • Hvis bilen er i bevægelse, skal du ikke forsøge at springe ud af bilen på motorvejen hastigheder. Vent til bilen til at bremse eller stoppe, før du forsøger at flygte.