Wkudk

Hvordan at indspille en sang i Windows Movie Maker

Dette vil lære alle indgående kunstner, hvordan du optager en sang!

Steps

Hvordan at indspille en sang i Windows Movie Maker. Start Windows og gå til Start> Programmer.
Hvordan at indspille en sang i Windows Movie Maker. Start Windows og gå til Start> Programmer.
 1. 1
  Start Windows og gå til Start> Programmer. På de fleste Windows-computere, skal du se et ikon, der siger "Windows Movie Maker".
 2. 2
  Kig på panelet på venstre side, der siger "importere billeder". Klik på den, importere et billede fra din computer, og derefter tage det billede, du importerede, og træk det ind i tidslinjen.
 3. 3
  Klik på "import audio", og importere beat, du vil bruge. Efter indførslen trække det ind på tidslinjen hvor der står lyd. Når lyden er på tidslinjen, skal du klikke på den og flytte det op og sætte det lige efter dit billede.
 4. 4
  Klik på "Gem til computer" og gem video til din computer.
 5. 5
  Klik på Importer video på panelet, og importere den fil, du lige har gemt. Træk filen ned til tidslinjen for audio og klik på den forreste del af filen. Når du har klikket på forsiden af ​​filen, slippe af billedet.
 6. 6
  Sæt filen tilbage i videoen tidslinjen.
 7. 7
  Klik på tidslinjen fanebladet og gå til den indstilling, der siger beretter tidslinje.
 8. 8
  Tag den lille grønne kanyle på tidslinjen og hurtigt frem til et par sekunder før, hvor du ønsker at starte.
 9. 9
  Plug i nogle høretelefoner og din mikrofon, klik fortælle, og registrere dine vers. Når færdig rappe, klik færdig og gem filen, vil den automatisk sætte lyd, du lige har indspillet lige under beat. Gentag disse trin for andre vers.
 10. 10
  Klik på Gem på min computer, når du er færdig og gem filen.
 11. 11
  Importere filen tilbage i tidslinjen for lyd og gemme på din computer. I stedet for at spare som en. WMV (video) fil, vil det spare som en. WMA (lyd)-fil.

Tips

 • Optag alle dine vigtigste vers! Må ikke optage og gemme den første og derefter optage den anden - det vil skabe statisk i din sang fra at redde den samme fil igen og igen.
 • Du kan se et eksempel på musik lavet på denne måde.
 • Sørg for, at det er stille, mens optagelse - du ikke ønsker dine venner tale eller tv'et i baggrunden.
 • Husk lyden gemmer som. WMA og hvis du forsøger at uploade og dele din musik, de fleste hjemmesider kræver, at de er MP3-filer.
 • Vær tålmodig, og du vil blive bedre til processen med praksis.
 • Hvis du på noget tidspunkt du har lyst til, at lyden til rytmen er for høj eller lav, eller måske endda dine vokal er til højt eller lavt, bare højreklikke på lyd i den tid linje og en mulighed for at justere det vil komme op.
 • Du er nødt til at have høretelefoner tilsluttet, når du optager, så mikrofonen ikke opfanger rytmen og forårsage en ekko.

Ting du behøver

 • Windows
 • Windows Movie Maker (leveres med Windows, som regel)
 • En mikrofon
 • Earphones