Wkudk

Sådan at rippe indhold beskyttede cd'er uden at bruge den medfølgende software

Må ikke du hader det, når du pop i en musik-cd, og lo og beskue, kan du ikke kopiere, brænde eller endda lytte til din cd? Du er nødt til at acceptere betingelser for ophavsret og installere software, der kan muligvis beskadige din computer. Som om dette ikke var nok, den installerede software overtager din computer og tillader kun 3 eksemplarer af disken.

Steps

Sådan at rippe indhold beskyttede cd'er uden at bruge den medfølgende software. Du er nødt til at deaktivere Autorun.
Sådan at rippe indhold beskyttede cd'er uden at bruge den medfølgende software. Du er nødt til at deaktivere Autorun.
 1. 1
  Du er nødt til at deaktivere Autorun. Gør dette ved at køre regedit.exe (Tryk på Start, Kør, skriv regedit, tryk enter).
 2. 2
  I Registreringseditor, navigere til HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ cdrom.
 3. 3
  Dobbeltklik på autorun værdi, og skriv 0 for dens værdi. Hvis det ikke er der, skal du oprette det ved at vælge Rediger -> Ny -> DWORD-værdi, og skrive "Autorun" for sit navn.
 4. 4
  Du har måske til at logge ud og ind igen for at ændringen kan træde i kraft.
 5. 5
  POP i din musik-cd. Ingen software skal komme op, når du gør dette.
 6. 6
  Rip, brænde eller lytte til cd'en, ligesom du ville gøre med enhver normal disk.
 7. 7
  Du kan også deaktivere autorun midlertidigt ved at holde shift, når du indsætter cd'en. (Keep holde den i et stykke tid som drevet spinder op og ned, indtil lyset forbliver slukket, og du er sikker på det er gjort.)
 8. 8
  Alternativt kan du blot installere din favorit distro af linux. Så et par mindre pakker til MP3 kapacitet og dit liv vil blive bekymre dig gratis! (Ikke for svage sjæle)

Tips

 • Kopibeskyttede cd'er har ikke den officielle Compact Disc Digital Audio logo på disken eller emballagen, og som regel har nogle logo, disclaimer, eller en anden etiket identificerer dem som kopibeskyttede.
 • Autorun trick virker kun med nogle kopibeskyttelse ordninger, nemlig "MediaMax CD-3" anvendes af RCA Records / BMG. I dette tilfælde har invaliderende autorun efter cd'en allerede blevet indsat en gang vil ikke hjælpe - du bliver nødt til at fjerne den driver, der blev installeret uden din tilladelse og / eller deaktivere autorun før nogensinde sætter cd. Se denne Wikipedia-artikel for mere information.
 • Et trick, der har været kendt for at arbejde med nogle diske er at bruge Windows Media Player 8 eller højere for at rippe den. Denne version af WMP kan undertiden læse forbi ophavsret.

Advarsler

 • Med denne løsning, vil Windows ikke længere kan meddeles, når du indsætter en ny cd. For at sikre den korrekte ikon og titel for den aktuelle cd vises i Denne computer og Stifinder, skal du trykke på F5 opdatere vinduet.
 • Selv med autorun deaktiveret, vil dobbeltklikke på drevets ikon i Stifinder få det til at autorun anyways, så enten højreklikke og vælge en anden handling, eller åbne den fra din afspilning / ripping / kopiering program.