Wkudk

Sådan downloader gratis musik på din iPod

Du elsker store melodier, men hvordan i dælen får du 1.000 sange på din iPod uden at betale 750€ bukke? Hent gratis musik! Vi viser dig et par måder at downloade sange gratis.

Steps

Sådan downloader gratis musik på din iPod. Spørg dine venner til at brænde cd'er for dig.
Sådan downloader gratis musik på din iPod. Spørg dine venner til at brænde cd'er for dig.
 1. 1
  Spørg dine venner til at brænde cd'er for dig. Under dine venner brænde dig blander deres yndlingssange, sange, du beder om, eller bare musik, de tror, ​​du vil kunne lide! Det er en fantastisk måde at få gratis musik, finde ud af, hvad dine venner kan lide, og måske blive udsat for nogle nye musik undervejs.
 2. 2
  Kontroller til gratis musik. Den "Fri på iTunes" afsnittet nederst på siden har sange, apps, bøger og meget mere, som du kan downloade uden at betale. Klik på "Se alle" linket for endnu flere markeringer. De picks opdateres en gang hver uge eller deromkring.
 3. 3
  Find gratis musik sites. Der er en række af sites som designet til at hjælpe nye kunstnere udsætte offentligheden for deres arbejde, eller at host musik i det offentlige rum licenseret via Creative Commons. Wikipedia har en liste af disse hjemmesider, Internet Archive er også en god, non-profit kilde.
 4. 4
  Abonner på musik podcasts via iTunes eller iPodder. Ikke blot vil du nyde gratis musik, vil du støtte podcastere, og opdage nye kunstnere og nye stilarter konstant.
 5. 5
  Brug en p2p klient. Nogle eksempler er (selv om dette kan give dig virus på din computer), Soulseek og musicjacker.
  • Brug en torrent-klient. Torrent klienter som Bittorrent er et alternativ til P2P klienter.
 6. 6
  Download eller optage musik ud af websites. Youtube eller bandets hjemmeside er gode muligheder, som de fleste populære kunstnere har en hjemmeside og en Youtube-konto, som gør mange indie kunstnere og dem, lige er startet ud.
  • Brug et Shockwave Flash (SWF)-dekoder. Det er muligt at lovligt rippe sange fra hjemmesider i visse jurisdiktioner. I nogle steder, selvom dette kan være ulovligt-være opmærksom på reglerne i dit område.
 7. 7
  Udnyt wi-fi med gratis musik apps. Apps såsom Pandora, iHeartRadio og Last.fm kan du streame gratis musik på din iPod i henhold til smagspræferencer du definerer. Du kan hente programmer direkte til din iPod ved at få adgang iTunes via Wi-Fi.
  • Capture musik fra Pandora
 8. 8
  Hvis du har windows, brug mediafire. Mediafire er en torrent hjemmeside, der lader dig downloade gratis musik og film. (De har ikke hver sang og film, og nogle kan indeholde en virus). Når du har downloadet det, vil det spare til "mine downloads" under "Denne computer". Hvis du vil hente musik fra dette site, er du nødt til at google det, ikke gå til www.mediafire.com. Et eksempel på hvad at Google er "låst ude af himlen bruno mars mediafire". Det er, hvad du ville google. Dens "sangtitel, kunstner, mediafire"

Advarsler

 • Vær opmærksom på, at tusindvis af mennesker er sagsøgt af RIAA hvert år for ulovlig downloading og krænkelse af ophavsretten.
 • Torrents er ikke en garanti for, at de filer, du henter, er virus-fri.
 • Brug P2P programmer vil mere end sandsynligt inficere dit system med malware. Lær at som et alternativ.

Ting du behøver

 • iPod
 • iTunes eller et tilsvarende program
 • Internetforbindelse