Wkudk

Sådan Rip dvd'er med VLC

En trin-for-trin guide til hvordan du udtrække og konvertere filer fra en dvd til mpeg eller andre formater ved hjælp af VideoLAN VLC media player for brug af uploade dem til YouTube, for eksempel.

Steps

Sådan Rip dvd'er med VLC. Indtast filnavn og starte kopieringen.
Sådan Rip dvd'er med VLC. Indtast filnavn og starte kopieringen.

Gamle VLC

 1. 1
  Åbn. Åbn op og gå til Fil. Vælg Åbn Disc... En dialogboks skal vises. Gå til fanen Disk. Under feltet Disk Type, skal du vælge DVD (ikke DVD (Menuer)). Indtast bogstavet for dit DVD-ROM drev i enhedens navn boks, og 0 i titlen kassen. Klik på OK for at se, hvis det er det du ønsker at rippe. Hvis du kun har en optisk drev dette burde allerede være sat korrekt.
 2. 2
  Ripping disken. Hvis det er den, du ønsker, skal du vælge Åbn Disc... option i menuen File igen. Nederst i dialogboksen, bør der være en Advanced Options felt. Vælg Stream / Save.
 3. 3
  Ændre indstillinger. Ved siden af Stream / Save-knappen der bør være en knappen Indstillinger. Klik på den. Fravælg Play lokalt knappen, hvis det allerede er markeret (dette vil stoppe det spiller som det flår). Nedenfor dette bør der være et afkrydsningsfelt med File siden af. Tjek det, og i gennemse feltet ved siden at vælge, hvor du ønsker at gemme filen. Ved navngivning din fil, skal du huske at tilføje filtypen som. M4v til slutningen, så det sparer som en h.264 MPEG 10 videofil. Nedenfor boksen Fil er der et felt mærket Indkapsling, skal du vælge MP4. Nedenunder, der bør være en anden kasse kaldet Transcoding Valg. I denne select MP4V for Video Codec og MP4A for Audio Codec. Klik på OK, og derefter på OK igen på den næste boks. VLC vil begynde at rippe disken til din harddisk.

VLC 0.9.6 og nyere

 1. 1
  Åbn DVD. Gå til Media-menuen og vælg Konverter / Gem.
 2. 2
  Pluk disken fanen og tilpasse startpositionen til den korrekte titel / kapitel. (Du kan finde den helt rigtige titel / kapitel ved at se disken med Media / Open Disc først.) Klik Konverter / Gem.
 3. 3
  Indtast filnavn og starte kopieringen. Tjek File og indtast et filnavn der ender på. Mpg.
 4. 4
  Klik på start. Det vil tage et stykke tid.

Tips

 • Når du ønsker at se filen med VLC, være helt sikker på, at Stream / Save boks er markeret i dialogboksen Åbn eller dine to timer afkodning vil blive slettet.
 • Være forberedt på en ventetid. VLC gemmer filmen som den spiller, så det vil tage længden af ​​filmen til kopi. Du kan se, hvor langt gennem det er i bunden af ​​skærm med hvor det fortæller dig den tid.

Advarsler

 • Hvis du stopper eller holde pause i filmen på noget tidspunkt filen vil stoppe omkodning, og du vil miste data. Lad det køre for at forhindre at dette sker.
 • Replikerende ophavsretligt beskyttet materiale til andre formål end personlig sikkerhedskopi eller loyal brug er ulovligt.