Wkudk

Sådan installeres et dvd-drev

Det er forholdsvis nemt at opgradere din computer og installere et dvd-drev, om det er internt eller eksternt. De samlede omkostninger skal være under 75€, da du laver på arbejdsmarkedet.

Steps

Sådan installeres et dvd-drev. Når du køber et nyt drev være sikker på at forstå de mange formater til rådighed.
Sådan installeres et dvd-drev. Når du køber et nyt drev være sikker på at forstå de mange formater til rådighed.

Sådan installerer du et eksternt dvd-drev

 1. 1
  Når du køber et nyt drev være sikker på at forstå de mange formater til rådighed: DVD, DVD + R, DVD-R, DVD + /-R, DVD + /-RW er et par for eksempel. Nyere teknologier omfatter DVD-DL, HD DVD og Blu-Ray Disc. En anstændig dvd-drev bør være i stand til at læse og skrive både "+" og "-" teknologi, og understøtter også skrivbar (R) og genskrivbare (RW) teknologi. Hovedsagelig kigge efter en DVD + /-RW drev, hvis du har planer om optagelse DVD, eller bare en almindelig dvd-drev til læsning DVD'er (film, spil osv.). Der er en række hastigheder fra 2x-16x for et bredt spektrum af brugere og behov højere hastigheder vil optage hurtigere.
 2. 2
  Hvis du har en USB-forbindelse på din computer, kan du bruge et eksternt drev. Fordelen for en udvendig drev er, at du kan bruge den på andre computere så godt.
 3. 3
  Sådan installerer du en ekstern dvd, bare følg vejledningen, der følger med drevet.

At installere et internt dvd-drev

 1. 1
  Kig efter en DVD med bogstaverne RW på kassen. Dette er så du kan læse diske og optage dem så godt. Sørg for, at hastigheden bedømmelse er 16X og at DVD er dual layer, så det tager sig af den nyeste teknologi.
 2. 2
  Læs vejledningen, der følger med DVD. Det kan kræve, at du indlæse den medfølgende cd-software, før du installerer DVD-afspilleren. Lad disken i cd-rom-afspiller for resten af ​​proceduren.
 3. 3
  Tag netledningen fra bagsiden af computeren (går til stikkontakten i væggen af dit hus.)
 4. 4
  Åbn computerens kabinet.
 5. 5
  Find den harddisk eller cd-drev. De fleste har to forbindelser og kan kun klikkes på plads én måde. Én forbindelse er for data og et til strøm.
 6. 6
  Kontroller at se, om din computer monterer dvd / cd rom-drev fra indersiden, eller hvis de bliver skubbet gennem frontpanelet (du kan blive nødt til fjerne plastic panel på nogle modeller).
 7. 7
  Fjern forsigtigt plastic "knock-off? Dække på ydersiden af din computer. Sørg for at du kun gøre dette, når du er klar til at installere DVD-drev.
 8. 8
  Skub DVD-drev i en tom rum eller bugten. Hvis det er en ældre computer, kan du sikre det med skruer, der kommer med dvd-drevet. Mange nyere computere har fjederklemmer for at fastgøre drevet på plads.
 9. 9
  Tilslut DVD drev til datakabel. Datakablet er bredt som et bånd og kaldes også et fladkabel og har en rød stribe på den ene side. Der er to eller tre stik på datakabel. Den ene er forbundet til printkortet, er man forbundet til dit cd-drev eller harddisk, og en i midten (valgfri tredje stik) er normalt ikke forbundet med noget. Brug den midterste stik til dvd-drevet. Hvis din data kabel kun har to stik erstatte den med en, der er generelt inkluderet med det nye drev.
 10. 10
  Hæng DVD til strømstikket. Dette er en normal runde leder kabel. Der er normalt flere strømstik i computeren.
 11. 11
  Hvis du ikke har en tilgængelig strømstik, så kan du købe en "y? Stik til hook op til den eksisterende strømkabel. Hægt strømstikket og tilslutte den til den ene side af" Y? og krog DVD til den anden side af "Y?.
 12. 12
  Saml dækslet og slutte computeren igen.
 13. 13
  Når du kører windows op det skal kigge efter driverne til den nye DVD-afspiller og automatisk finde og indlæse dem fra cd-rom, du forlod i cd-afspilleren fra det første skridt.