Wkudk

Hvordan at komponere musik

Ønsker du at vide, hvordan at komponere musik? Uanset om du er en total nybegynder eller en dygtig musiker, så læs videre for at finde ud af, hvordan du opretter dine egne sange.

Steps

Hvordan at komponere musik. Tilmeld dig i en klasse og tage lektioner for et begynderkursus instrument, hvis du ikke allerede spiller et instrument.
Hvordan at komponere musik. Tilmeld dig i en klasse og tage lektioner for et begynderkursus instrument, hvis du ikke allerede spiller et instrument.

Komponere musik for begyndere

 1. 1
  Tilmeld dig i en klasse og tage lektioner for et begynderkursus instrument, hvis du ikke allerede spiller et instrument. Du bliver nødt til at være i stand til at spille noget i det mindste på et grundlæggende niveau. Antag ikke klaver er den eneste vej at gå. Ja det er konventionelt, men mange komponister har begyndt deres kompositoriske karriere på instrumenter såsom guitar, obo og klarinet.
 2. 2
  Lær at rent faktisk lytter til de musikalske enheder og deres lyd.
 3. 3
  Lær de musikalske skalaer. den mest magtfulde skala værktøj musikere har, er den diatoniske tilstande, der er lige skalaer, der begynder på forskellige grundtoner.
 4. 4
  Du bliver nødt til at vide alt om musikteori. Tag en klasse i high school eller college, eller endda lære dig selv via internettet. Du får brug for den viden, uanset hvordan du lære det.
 5. 5
  Du ønsker måske at tage nemme og velkendte stykker og prøv at skifte dem rundt, lave din egen version af dem, ændre nøglen, og skifte akkorderne. Vær kreativ!
 6. 6
  Lyt til andre komponisters musik til at lære teknikker gennem instrumentet kombination eller rytmer, der får mest ud af hver følelser.
 7. 7
  Forstå, at efter oprettelse af melodien, viden af harmoni og akkompagnement er afgørende. Nogle nyttige ting at se op til et akkompagnement ville være akkord progressioner og skala viden. Husk, at musikteori blev gjort så hver musiker ikke skulle eksperimentere så meget, når at lave musik.
 8. 8
  Kend lyden af hvert enkelt instrument, der anvendes i din komposition. Vide, hvilke instrumenter passer ind i kategorien af ​​musik (f.eks String Quartet ~ 2 violiner, bratsch, cello, Messingkvintet: 2 trompeter, horn, trombone, tuba).
 9. 9
  Sidde ved klaveret eller afhente en guitar og have det sjovt. Spille efter gehør. Spille ting og se, hvis de lyder godt sammen. Hvis du ønsker at være i stand til at spille den samme ting igen senere, kan du prøve at bruge en MIDI keyboard. Det kan kobles op til en computer, og vil udskrive dine noter på noderne for dig.
 10. 10
  Hvis du har god hørelære forsøge at lave en melodi i hovedet, så nynne den, og videregive det til guitar eller klaver. Det tager en masse praksis og engagement, men er en stor komponere værktøj.
 11. 11
  Har en notebook med musikalske medarbejdere og blyant handy, hvis du ikke bruger et MIDI keyboard. Skriv noten kombinationer, der lyder godt til øret. Med guitar, nedskrive de akkorder og guitar linjer, du spiller. Det vil hjælpe dig til at blive fortrolig med musik, så du kan navngive akkorder og kender noter / skalaer, der skal spilles sammen med akkord.
 12. 12
  Opret en kladde. Ligesom en skriftlig komposition i engelsk klasse, kræver musik flere revisioner, før den sidste brik er klar. Byg off din melodi. Den bedste ting her er fantasi. Glem ikke om dynamik, udtryk eller artikulation.
 13. 13
  Udnyt modsatte bevægelse. Modsatte bevægelse er teknikken til at have en linje gå ned, mens de andre går op. Dette er en yderst nyttig teknik, der hurtigt forbedrer lyden af ​​din brik.
 14. 14
  Overvej nøje strukturen af emnet, hvis det har sektioner gør dem klart, og holde lytteren interesseret. Prøv at tænke hvor lytteren bliver keder sig, og være brutal med dine domme. Også læse op på musikalske former.
 15. 15
  Hvis du er studerende, skal du gå til din musik lærer og bede ham / hende om hjælp. Ofte vil du finde de er mere villige end du antager.
 16. 16
  Brug kontrapunkt. Det er et karakteristisk træk ved klassisk æra musik og vil gøre din brik lyde virkelig fantastisk. ( http://simple.wikipedia.org/wiki/Counterpoint )

Composing fra rytmer

 1. 1
  Start fra den rytmiske fundament (slagtøj og bas), akkord progression (guitar og / eller nøgler) eller melodien (lead guitar / nøgler). Songs har en klar struktur for dem. Du ønsker at få til fundamentet, så snart du kan, for at skabe en stærk base for din brik.
 2. 2
  Opret en groovy bas linje, der supplerer melodien, men ikke kopiere det note til note (brug kontrapunkt for eksempel).
 3. 3
  Lav en trommeslag startende med blot kick og snare, der supplerer og understøtter bas linje. Bemærk: bare lægge sig ned en grundlæggende slag til at fungere som en skabelon. Når du går til de andre sektioner, du kan vende tilbage til at ændre tingene lidt op baseret på den gradvise lyden af ​​sangen. Ganske ofte finder jeg jeg har en vision om, hvad jeg forsøger at skrive, og det vil morph i noget nyt. Du skal være i stand til at foretage justeringer undervejs.
 4. 4
  Opret en rytme, der supplerer den kerne / fundament af sangen. Starte med en grundlæggende akkord progression og bygge / skifte derfra. For eksempel en akkord progression må bruge I, III og V (ex C, E, G) og falde ind i en: I, III, mønster for eksempel (hvor jeg er roden af ​​akkord og III og V er de næste to højere noter i akkord).
 5. 5
  Spil enkelte toner tilfældigt, så se, hvilke der lyder godt spille på samme tid, og bruge det til at bygge akkorder fra bunden.
 6. 6
  Mens du skriver musik, skrive tekster til sangen. Du har måske sangtekster, derefter skræddersy en sang til at matche dem, eller gør teksterne efter rytmen. De ting at huske at for at sikre, at du fortælle en god historie. Må ikke være bange for at skifte tekst eller musikken for at opnå den bedste gensidige pasform.
 7. 7
  Sørg for at du lægger i alle de væsentlige elementer: Intro, vers, krog, bridge (valgfrit) og outro / CODA. Lad teksterne vejlede dig, hvis du har lyrics.
 8. 8
  Pick en central idé om sang eller en iørefaldende sætning og en cool guitar / keyboard slikke at skabe en melodi. Vælg stemningen eller stil sangen. Du ved du er der, når du ikke kan få sætningen / slikke ud af dit hoved! Ganske ofte en 2-8 ord sætning vil gøre det ("skulder lean", "Love Shack, baby Love Shack", osv.).
 9. 9
  Når du har det til dette punkt tilføje en pad, lydeffekter, bly dele osv.
 10. 10
  Hvis din sang "smager rigtigt", så du har gjort et godt stykke arbejde
 11. 11
  Optag og lyt tilbage til din sang som musikanmelder (ville du lytter til dette i radioen eller skifte station?). Lad andre lytte til det og komme med forslag.
 12. 12
  Gå tilbage og foretage eventuelle justeringer, du har brug for, men blive advaret! alt for mange justeringer vil gøre din sang sound / "smag" forfærdeligt, Må ikke over korrekt.

Composing fra akkorder

 1. 1
  Husk på, at nogle af disse skridt er - klart - For sange med guitarer. Du behøver ikke at følge dem alle præcist - i virkeligheden, kan nogle af dem bare udelades, hvis du ikke har brug for dem til den slags musik, du spiller. Det er ikke anbefales, at du gør, men følge den generelle omrids.
 2. 2
  Pick en skala / mode for en note. Nogen værker. Hvis du skriver en progressiv sang, så har du mulighed for at plukke mere end én, bare sørg for to er ikke det samme (tjek noter i hver skala, og sørg for, at de er betydeligt anderledes). Den kromatiske skala er normalt lydmæssigt glædeligt.
 3. 3
  Find ud af akkord konfiguration for denne skala / mode (den store skala, startende fra den første grad, er som følger: dur, mol, mol, store, større, mindre, formindsket, syvende, niende). Tilføj akkorder på to til fire toner til nogle melodi noter til at producere harmoni.
 4. 4
  Kom op med en tromme beat. Må ikke overdrive og forsøge at "vise alle dine talenter," især hvis tempoet i sangen ikke kalder på det. Prøv forskellige beats og hastigheder (tempo) af beats danner en elektronisk tromme kilde. Start med en langsom tempo og indsætte melodien ind i rytmen.
 5. 5
  Skriv rytmen og lead guitar riffs. Hvis du skriver en upbeat sang, kan du bruge fuld / barre akkorder, power akkorder eller begge dele. Hvis du skriver en langsom, rolig sang, kun bruge fuld / barre akkorder, eller der vil være noget i sangen værd at lytte til. Hvis du går efter den tunge metal sang, så kan du bruge den højere note / bastone mønstre, ved porten populariseret for smag eller not (selvom det ikke anbefales, at du gør det en hel masse, eller andet, du vil synes som du hopper på den mallcore toget) kan powerakkorder give akkord progression og fuld / barre akkorder kan tilføje noget andet.
 6. 6
  Tilsæt de øvrige instrumenter. Bass kan følge, men også har mulighed for at gøre hvad, så længe det forbliver i den centrale alle andre spiller i. Tastaturer / klaverer generelt følger akkord progression, selv om nogle bands har keyboardspiller, der følger lead guitar del.
 7. 7
  Skriv teksterne, hvis du har dem. Kom op med omkvædet, bridge, gør osv. Progressive sange ikke nødvendigvis den sang struktur.
 8. 8
  Tilføj ekstra funktioner såsom soloer osv.

Tips

 • For meget nemmere at komponere, skal musikinstrument præcist indstillet til de kromatiske musikalske pladser. Det er lettere at komponere melodier på tastaturer som et organ, der forbliver i harmoni, forudsat at det var tunet præcist på fabrikken. Brug et elektronisk tromle eller rytme kilde til hjælp komponere eller at øve komponere med rytme.
 • Har en båndoptager eller elektronisk lydoptager klar just in case du får en melodi i hovedet. Du kan glemme den kort melodi natten over.
 • En madlavning analogi kan hjælpe dig med at huske at tilføje nogle ting til at gøre din sang bedre. Start med kogende vand og nogle store lager til søm ned vigtigste smag og tilføje dit kød (trommer og bas). Næste tilføje i alle de forskellige vigtigste ingredienser (rytme). Endelig, tilsæt krydderier og aromaer, lige nok til at sparke det op et hak, men ikke nok til at overdøve den vigtigste smag (leads, pads, effekter).
 • Det er en god idé at lære at spille mere end to musikinstrumenter, såsom klaver, guitar og trommer - samt voice - at hjælpe med at komponere. Dette vil hjælpe dig skrive diskant, bas og percussion noter på musik ark papir.
 • Prøv at bruge nogle musik notation programmer: Finale, LilyPond, Sibelius, Magic Score, Rosegarden og GuitarPro er alle gode programmer. De tillader dig at oprette professionelt udseende kopier af din musik. Nogle er endda gratis.
 • Når du lærer at virkelig "hører" musikken i dit hoved, kan du også spille på et bord, hvis du ikke er i nærheden af ​​et klaver. Mange meget kendte komponister har skrevet hele sange på en serviet og samtidig have middag ud, bare ved at høre musikken i deres hoveder. Når du udvikler denne evne, kan du imponere dine mindre musikalsk skrå venner!
 • Hvis du bruger en guitar til at komponere, lære fanen akkorder fungerer i dur og mol. Du kan anvende din viden til ethvert stykke musik.
 • Hvis du er interesseret i at investere i det, kan du købe software, der lytter gennem en mikrofon og registrerer notater, så forvandler det til noder, hvor du kan tilføje ordentlig hviler og andre musikalske notationer.
 • En hemmelig at komponere popmusik er harmoni mellem tonerne fra musikinstrumenter og rytme. En melodi sung Acapella (uden musikinstrumenter) ikke lyder som meget, men hvis du kombinerer det med noter af musikinstrumenter og percussion (rytme), og derefter et hit (populær sang), kan udfærdiges. Et sæt bastoner kan lyde forskelligt uden et sæt af akkorder til akkompagnementet et organ, så harmoni og percussion rytme spiller en stor rolle i at producere tiltalende melodier.
 • En sang generelt behov mindst tre musikinstrumenter og stemme som percussion, bas og rytmeguitar. Fem eller flere instrumenter er bedre.
 • Læs Aaron Copland er "hvad de skal lytte efter i musik." Det vil i høj grad påvirke dine metoder, især hvis du er bare en nybegynder.

Advarsler

 • Gør ikke din sang mere kompliceret end det behøver at være! Den største fejl komponister kan gøre er at vise deres teori viden og skabe et stykke, der er næsten umuligt at spille, og ser kompliceret, når skriftlig ude.
 • Hvis din musik ikke kommer ud af den måde, du måske ønsker det, ikke give op! Husk, det er din brik og du kan gøre hvad du vil med det!

Ting du behøver

 • Instrumenter
 • Music Writing Software