Wkudk

Hvordan at opretholde en online forhold

At være i et forhold har sine frynsegoder, men de tager alle arbejde, især langdistance-eller relationer hovedsageligt forankret i Instant Messenger eller e-mail.

Steps

Hvordan at opretholde en online forhold. Forsøge at tale hver dag i mindst en time eller længere.
Hvordan at opretholde en online forhold. Forsøge at tale hver dag i mindst en time eller længere.
 1. 1
  Forsøge at tale hver dag i mindst en time eller længere. Tag tid til at være online, og arbejde omkring dine tidsplaner til at have en uafbrudt time sammen hver dag.
 2. 2
  Undgå distraktion. Når du taler med din betydelige andre, tale med dem udelukkende, selvom det er bare for en lille smule. Det er ligesom online svarer til en dato eller taler i telefon, og hvis du kan give dem din udelte opmærksomhed, så hvorfor ikke online så godt?
 3. 3
  Bruge programmer, så du kan tale med dem, såsom voice samtale funktion i MSN eller Skype. MSN og e-mails er gode, men intet slår at tale med nogen.
 4. 4
  Håndhæve følelse af nærhed ved at bede ham om at spille musik for dig over voice samtale, eller ved hjælp lydklip. Hvis I begge kan lide, kan du synge yndlingssange sammen over VC, og skiftes til at spille musik for hinanden.
 5. 5
  For at holde krydderi i forholdet, sende hinanden tilfældige legesyge emails på usædvanlige eller uventede tidspunkter af dagen. Der er ikke noget mere behageligt end at komme hjem efter en lang dag og finde en uventet sød email venter på dig.
 6. 6
  Husk vigtige begivenheder, såsom en test de har understrege om, og e-maile dem en god og lykke kort (masser af hjemmesider tillade dig at gøre det gratis)
 7. 7
  Spil sammen online. MSN tilbyder nogle gode online spil, og flere pc-spil kan spilles med en partner, som Audi. Denne gang giver en følelse af nærhed på trods af ikke at være fysisk sammen.
 8. 8
  Overveje at gøre en fælles e-mail-konto, hvis du ikke vil have nogen anden til uheld læse en e-mail din betydelige andre sender dig eller visa versa. Gør det noget at gøre med jer begge, såsom dine navne eller fødselsdage eller endda yndlingssange / bands og sende e-mails fra din konto til denne konto for dem at læse.
 9. 9
  Spil det overalt når som helst alligevel spillet, som fungerer fantastisk, hvis du både har brombær (som tillader øjeblikkelige e-mail opdateringer) hvor en person emails den anden persons en opgave og uanset hvad personen laver, de har til at fuldføre opgaven (gør opgaverne sjove!).
 10. 10
  Være romantisk og sende den anden person tilfældige gaver, som kan arbejde, selvom parret bor i forskellige lande ved at tjekke hjemmesider, der leverer blomster / bamser i deres land, og placere en ordre online.
 11. 11
  Bruge MSN til din fordel. For MSN-brugere, så lad dine vise billeder være billeder af de to af jer, og synkronisere dine MSN nicks (såsom både brugen en linje fra en sang, du både kan lide, eller har din personlige meddelelse som en nedtælling til når du ser dem næste).
 12. 12
  Blive inddraget i den anden persons liv. Sommetider har en online forhold kan virkelig arbejde for dig i den forstand, at du har ting nedskrevet (i e-mails eller samtaler), og de gør god reference til at gå over i tilfælde af du dårligt med navne eller ikke kan holde hændelser lige i dig hoved, eller blot ønsker at dobbelttjekke noget, de sagde. Spørg dem specifikke spørgsmål, som viser, at du er involveret i deres liv.
 13. 13
  Under en kamp online, er nok en af de værste ting, fordi det er så nemt at skære en person ud, hvis internettet er den eneste forbindelse mellem jer to. Også det er svært at fortælle tone fra en flok af ord skrevet på en side. Altid, altid, altid tage et skridt tilbage, ro før hastigt svar og tilbage fra, hvis du har brug for. Sommetider kan du ikke mener noget barske, men den anden person vil ikke indse, at og få ondt.
 14. 14
  Begræns sjov / sarkasme til telefonsamtaler. Sommetider folk får blandede budskaber fra at være ude af stand til at fortælle den tone, og ikke forstå, hvis det blev sagt i en spøgefuld måde eller hvis den anden person mente det.
 15. 15
  Prøv hver gang du fyre taler at gøre det interessant, ikke gør det til at ligne en kedelig chat eller hun / han vil miste interessen for dig! Normalt, når du løber tør for ideer, eller hvis du gør de andre skal komme op med andre chat ideer, så husk at løbe tør for ting at sige, vil før eller senere gå til en opløsning!

Tips

 • Online relationer er svære at vedligeholde, fordi uanset hvor meget kærlighed der er intet erstatter ansigt til ansigt komfort. De har ikke altid fejle dog, og med nok tålmodighed og kompromis, kan begge parter være tilfredse med det.
 • Forholdet tager så stor en indsats som en virkelige liv én undtagelse internettet er din måde at kommunikere på alene. Så snup en webcam, få skype, finde et spil, du vil, og chat din vej ind i et perfekt forhold.
 • Sørg for at du har tillid til den anden person 100%, og være helt ærlig.

Advarsler

 • Må ikke foregive at være en, du ikke når online.
 • ikke giver personlige oplysninger om dig selv.
 • Må ikke komme ind i et forhold med en person utroværdig, at du aldrig har mødt, eller nogen, der virker anderledes på MSN end i det virkelige liv.