Wkudk

Hvordan at oprette en damp-server


Steam er et levering af indhold, digital rights management og multiplayer-system udviklet af Valve Software. Det er i øjeblikket anvendes til at distribuere og tjene multiplayerspil Half-Life og Half-Life 2. Steam erstatter vandt, som oprindeligt blev brugt til Half-Life multiplayerspil.

Bliv klar til at trænge ind i obskure indre funktioner bag dampmaskinen. Denne vejledning er beregnet til at hjælpe dig oprette en server, uanset om du er noob, eller en klan sidste udvej.


Steps

Hvordan at oprette en damp-server. Download, installer og åbn dedikeret server.
Hvordan at oprette en damp-server. Download, installer og åbn dedikeret server.
 1. 1
  Opsæt åbne porte mellem 27.000-27.015, afhængigt af hvor du vælger at bruge til din server.
 2. 2
  Download dampmaskinen.
 3. 3
  Download, installer og åbn dedikeret server.
 4. 4
  Hvis du har Windows og din kører serveren fra GUI (standardindstillingen):
  1. Vælg det spil, du ønsker at være vært;
  2. Skift server navn til noget velkendt;
  3. Gør det WAN (Wide Area Network) ved at vælge Internet i netværket sektion eller LAN (Local Area Network) til at spille det i et lukket netværk.
 5. 5
  Angiv de maks. spillere din server vil være vært til noget fornuftigt
 1. 1
  UDP port er normalt indstilles mellem 27.000-27.015. Som standard port er 27015 for en dedikeret server, selv om det kan komme i konflikt med en klient på samme maskine.
 2. 2
  Indtast et RCON
 adgangskode for at indtaste kommandoer i serveren konsollen eksternt.
 1. 1
  Check sikker.
 2. 2
  Starte serveren.
 3. 3
  Eller, hvis du foretrækker det, kan du være vært for en gratis en på www. Afterhosting.com.br, Hosting en server der får du, TcAdmin Panel, Auto-installer til scripts og plug-ins, support og meget mere!

Tips

 • Hvis du har en router, skal du sørge havne videresendes korrekt eller ingen vil være i stand til at deltage. Desuden kan du bekræfte dine firewalls (i routeren, Windows, tredjeparter osv.) for at kontrollere, om den er deaktiveret eller ikke, eller det kan blokere indgående trafik.
 • Brug port 27010 til din server, hvis du bruger computeren til at spille på Steam-netværket, også.
 • Være involveret med din server og få folk til at kende dig. På den måde kan du få øjne på din server, når du er væk. Vær sikker på at fortælle nogle hyppige spillere din e-mailadresse, hvis de havde brug for din hjælp på grund af en uønsket gæst.
 • Lav en genvej til din server ved at højreklikke på Dedikeret Server-ikonet i fanen og derefter vælge "Opret genvej på skrivebordet."