Wkudk

Sådan at opnå level 99 range på runescape som F2P

De følgende instruktioner anbefalede skridt at tage for at opnå 99 Ranged som en FTP (Gratis at spille) Player.

Steps

Sådan at opnå level 99 range på runescape som F2P. Gå direkte til Varrock rækkevidde butikken efter at lære tovværk.
Sådan at opnå level 99 range på runescape som F2P. Gå direkte til Varrock rækkevidde butikken efter at lære tovværk.
 1. 1
  Gå direkte til Varrock rækkevidde butikken efter at lære tovværk. Få den gratis bronze pile og shortbow.
 2. 2
  Få læder rustning (hård krop, chaps, vambraces & coif), en kort bue, en eg kort bue, og bronze eller jern pile til at begynde.
 3. 3
  Start med spænder lavt niveau skabninger (høns, rotter, køer) fra bag et hegn indtil nå niveau 20 varierede. (Skift fra almindelig Short Bow til Oak Short Bow på niveau 5 varierede). Du kan også træne på nisser, indtil du når level 25..
 4. 4
  Få besat læder rustning (hard krop & chaps), mere jern pile (om nødvendigt) og en pil kort bue til at fortsætte. Omkring 500 til 1.000 jern eller bronze pile er nok.
  • Bemærk, at hvis du har de finansielle midler, kan du nu købe en Willow Composite Bow, dog er den svage stigning i varierede angreb ikke er tilstrækkeligt opveje den mærkbare nedgang i varierede hastighed.
 5. 5
  Head til enten barbar landsby eller sorte riddere sammensatte. Drage fuld fordel af tabellerne i hvert sted at gemme sig bag, mens spænder. Rækkevidde indtil niveau 40..
 6. 6
  Få mere jern pile (som du kan købe eller hvis du er et tilstrækkeligt højt niveau dræbe minotaurs i Barbarlandsbyen hvis nødvendigt. Minotaurs er niveauer 12 & 27 og de ​​falder jern pile og minotaurs drop bronze fuld hjelme også, som du kan sælge til Peksa barbar hjelm sælger), Maple Short Bow, og Green Dragonhide Armour (D'hide Chaps, D'hide vambraces, coif og D'hide krop, hvis du har afsluttet Dragedræber Quest). Derefter kæmpe Hvide Knights i Falador indtil rækkevidde level 60.
 7. 7
  Købe mere jern eller stål pile (afhængig af budgetmæssige begrænsninger) og hovedet til mindre dæmoner i Karamja s vulkan rand. Drage fordel af klipperne, skjule sig og ligge Lesser Demons eller gå til det tredje historie af guiderne tårn og ligge de mindre dæmoner. Rækkevidde indtil den når level 99.. Se nedenstående tip for hvad pile til brug ved disse høje niveauer.

Super hurtig metode

 1. 1
  Niveau 1 - 20 afstands: Køer i Lumbridge cowfield bør være dit mål for disse uerfarne niveauer. En alternativ switch er kyllinger, som er en af ​​de bedste til niveau 15, men du ville sikkert kede efter level 15. De koskind sælger for over 100gp hver, og knoglerne giver rimelig god bøn oplevelse for dit nuværende niveau. Bare bank på Gnomecopters hver gang du får en fuld oversigt over koskind. Et andet alternativ til de koskind bringer dem til Al Kharid s Tanner og gøre hårdt læder. Dette er en længere mere kedeligt proces, men meget indbringende og let at opnå.
 2. 2
  Level 21 - 40 afstands: Jeg anbefaler, at du nu begynde at kæmpe kaos druider. De droppe en lang række meget gode urter op til ranarr, der sælger omkring 6-7k hver. Du vil ikke blive beskadiget for meget, hvis du ikke er for lav et niveau, men hvis du er lav-nivelleret, bringe nogle fødevarer. Tun er en god og billig delikatesse at bringe. Dværge er også en mulighed, men kun fungere godt, indtil niveau 30. Og de behøver ikke falde så meget af rentable poster Chaos Druids gør.
 3. 3
  Level 41-50 varierede: Tog på en bakke giganter i Edgeville Dungeon sydvest for Varrock. Du har brug for en messing nøgle, som er meget let at opnå. Bare spørg nogen til at få en til dig i fangehullet, hvis du ikke ejer en. Hill giganter drop limpwurt rødder meget ofte, sælge for 1k gp et stykke, og deres store knogler give gode bøn exp. Eller hvis du ikke er til nivellering din bøn du kan sælge knoglerne til gode guld. Du kan lave en masse penge per tur. En anden mulighed er træning på hvidt riddere indtil level 50, selv om de kan arbejde, indtil 60, er det ikke anbefales at træne på dem indtil level 60, fordi de får kedelige og ikke slip gode elementer.
 4. 4
  Level 51-60 varierede: Tog på ogres, beliggende sydøst for Castle Wars. De taber store knogler 100% af tiden, og også falde gode frø lejlighedsvis. De er også en pålidelig charme dropper. Så længe du undgår nærkamp afstand, vil du ikke tage for meget skade. Selvom de ikke rammer det høje, kun omkring 6 eller 7 skader.
 5. 5
  Level 61-70 varierede: Tog på grønne drager i ørkenen placering (r). Disse er meget gode moneymakers, men du får brug for en rune c'bow + anti-dragon skjold udstyret plus ganske noget mad og mithril bolte i det mindste. Når du er på 65 +, tog på Blue Dragons samt så du ikke kede sig. Plus, de har sjældne dråber oftere end grønne drager, og deres huder er mere værd. Men pas på, selvom der er sikre spots, har du stadig nødt til at løbe ud og få fat i dine loot, så vær forsigtig, fordi de er over niveau 100. Også, kan du også ønsker at blande vifte med dine slayer opgaver nu. En anden mulighed er varulve, som er godt med jern knive eller stål dart, og ulven knogler, som er faldet 100% af tiden, kan alched eller sælges i Grand Exchange for en god fortjeneste, eller de kan bruges i tilkalde.
 6. 6
  Level 71-80 varierede: Dette er virkelig op til dig. Du kan tilbringe nogle sjove tid og dræbe metal drager i håb om en visage, men det er ikke særlig god exp. Aviansies er en god strategi. De er meget indbringende droppe stejlt stænger meget af tiden, og er enkle at dræbe med dit nuværende sortiment niveau. Da Aviansies er i Godwars fangekælder, kan du ønsker at bringe et stykke af Armadyl udstyr for at undgå, at andre monstre fra at angribe dig. Den billigste vare at bringe er en Armadyl vedhæng erhvervet efter templet Ikov søgen. Afhængigt af dit forsvar, om beslutte, hvorvidt du har brug for bøn potions (især hvis du er ren området). Fire giganter også arbejde ganske godt. De har anstændige dråber og kan ikke ramme for højt, hvis du er god nok til at undgå skader, hvis du har lavt forsvar. Bakken giganter i Taverly Duengon er stor exp, også, og kan være fremragende erfaringer, indtil midten af ​​90'erne, da næsten ingen tog der. De har anstændige livspoints, lav forsvar, ikke rammer almindeligt, og hvis du bruger knive / magic shortbow med Ava s attraktor, og en fuld dragonhide sæt med måske Ranger støvler og en Robin Hood Hat, kan du opnå fremragende erfaringer i hvad er dybest set ingen tid overhovedet. Den Tzhaar er også en meget indbringende fjende at træne på, da de falder Obsidian Charms og Obsidian våben, kappe, skjold, osv. Der er et par sikker pletter i hulerne, også, så du ikke behøver at bekymre sig om skader.
 7. 7
  Level 81-99 varierede: Dit valg, dybest set. Du kan variere næsten alt perfekt. Du kan fortsætte med Aviansies, som vil give dig et væld af penge. Eller kunne du kæmpe med de andre monstre nævnt tidligere i artiklen. I denne fase, vil du gøre et ton af overskud, hvis du vælger de rigtige metoder. Røde chinchompas sandsynligvis den bedste oplevelse, hvilket svarer til omkring 300k exp i timen, men koster forbavsende højt, også.

Tips

 • Saml dine pile, hvis de koster en masse.
 • Altid har masser af mad og pile.
 • Iført en rune fuld hjelm nedsætter dit sortiment med 2, selvom det lidt stiger dit forsvar.
 • For op til 20 brug Rapid indstilling for de bedste resultater
 • Find en sten eller et hegn, du kan ligge bag for at undgå skade.
 • Iført en Rune Chainmail krop i stedet for en grøn D'Hide Krop har ingen negativ effekt på spænder og tilbyder en drastisk stigning i defensive evner.
 • Green dragon hide kroppe kræver, at du udfylder dragedræberen quest før bære det eller købe fra champions guild. Du kan stadig købe fra andre spillere selv.
 • Adamant pile kan ikke anbefales, da deres omkostninger er meget uoverkommelige til uddannelse.
 • Det anbefales at bruge strengt Steel pile starter i til 80'erne hele vejen til level 97.
 • Mithril pile bør anvendes for de endelige to niveauer.
 • Nogle rækkevidde panser har et forsvar krav, men det gælder kun for kroppen. For eksempel kræver grønne dragonhide organer 40 forsvar, men vambraces ikke.
 • På niveau 40 varierede, kan du indtaste den Ranging Guild.
 • Få en Maple Short Bow, når du når level 30. IKKE nu købe eller fortsætte med at bruge en Willow Composite Bow. De er langsomme, og ikke rammer samt et Maple, i modsætning til populær tro. De gør ikke svinge stejlt pile enten...
 • Rangers har brug Defence! Skills tendens til at gå i matchede par (Mining / Smithing, Fiskeri / Cooking, Attack / styrke) og lå er ingen undtagelse.
 • Brug altid en Short Bow. Selvom Korte Buer og Lange Bows er statistisk selv den korte bue er drastisk hurtigere.

Advarsler

 • Uden at hæve forsvar, er der en højere sandsynlighed for dødsfald.
 • Indtil du får din rækkevidde til et respektabelt niveau, vil du se et tab af kontanter, men fortvivl ikke, kan du gøre det senere
 • Du har brug for tålmodighed, især på F2P med det er meget sværere at niveau. Pace dig selv, snarere end at gøre det hele på én gang.