Wkudk

Hvordan til at overføre filer fra din iPod til en ny computer, når du ikke har den gamle

Overførsel af filer til en ny computer ved hjælp af en iPod kan være ganske kompliceret, især når den gamle computer er ikke tilgængelig. Følg disse trin for en løsning på at overføre filer på Windows.

Steps

Hvordan til at overføre filer fra din iPod til en ny computer, når du ikke har den gamle. Sørg for at din iPod er sat op til disk.
Hvordan til at overføre filer fra din iPod til en ny computer, når du ikke har den gamle. Sørg for at din iPod er sat op til disk.
 1. 1
  Sørg for at din iPod er sat op til disk. Du kan gøre dette ved at følge denne artikel http://support.apple.com/kb/HT1478
 2. 2
  Åbn min computer.
 3. 3
  Find din iPod under listen over drev.
 4. 4
  Kom til muligheder.
  • På Windows Vista, skal du gå til Organiser.
  • På Windows XP, skal du gå til Tools (øverst).
 5. 5
  Vælg visningen fanen øverst.
 6. 6
  Vælge Vis skjulte mapper.
 7. 7
  Åbn mappen med titlen iPod_Control, der ligger på ipod drev
 8. 8
  Gå ind i mappen Musik.
 9. 9
  Marker alle de mapper i den, og vælg kopi fra menuen Organiser.
 10. 10
  Indsætte filerne ind i din iTunes-mappe.
 11. 11
  Når overførslen er gennemført, skal du geninstallere iTunes. Når du ser dine filer i iTunes, er det sikkert at synkronisere din iPod.

Tips

 • Når du har kopieret filerne på din nye computer og genåbne iTunes, bliver du nødt til at importere mappen til biblioteket (option under File). For at dette skal fungere, sørg for, at mappen ikke er skjult (højreklik på mappen og fjerne markeringen boks under Attibutes)
 • Disse instruktioner vil kun arbejde for klikhjul iPods såsom iPod Classic, osv. iPod Nano Hvis du har en iPod Touch eller en iPhone, vil du ikke være i stand til at sætte din enhed til brug af disk-mode - det er en Apple begrænsning. I dette tilfælde skal du tredjeparts software til at sætte din enhed til brug af disk-mode eller kopiere din iPod indhold lige ind iTunes.
 • Tjek alle så ofte for at sikre filerne overfører til det rigtige sted.

Advarsler

 • Du bliver nødt til at holde din iPod tilsluttet et stykke tid, måske mere end en time. Forsøg ikke dette, hvis du ikke har tid til at skille sig af med din iPod.

Ting du behøver

 • iPod
 • Windows