Wkudk

Sådan laver du en youtube poop

En YouTube Poop er en stort set populære internet video kategori involverer remixing af flere klip, der tilføjer yderligere scener, dialog, eller billeder for at øge humor af videoen. Youtube Poop kan betragtes som en kunstform eller en kilde til komiske relief af nogle mennesker. Oprettelse af en YouTube Poop kan være let med blot en smule øvelse, men blive en god "pooper" vil tage nogle foldning ned og seriøs indsats. Du kan finde en liste over skridt til at gøre en, i denne artikel.

Steps

Sådan laver du en youtube poop. Vide om de forskellige "poopisms".
Sådan laver du en youtube poop. Vide om de forskellige "poopisms".

Forberedelse til at være en youtube "pooper"

 1. 1
  Vide om de forskellige "poopisms". »Poopisms 'er forskellige fælles vittigheder, som du måske normalt finder i en Youtube Poop. En god måde at finde disse ud kan være at kontrollere, hvad vittigheder populære "poopers" bruger nu.
  • Sørg for, at poopers du tjekker stadig lave videoer, fordi pensionerede poopers kan bruge vittigheder, der kan blive forældede eller gammel nu, der var ikke dårligt i deres dag.
 2. 2
  Forskning om de forskellige poop stilarter. For eksempel:
  • Generelle Poops - Dit almindelig god YTP vil få en række mængde af metoder, vittigheder, lyde og visuelle til at holde seeren interesseret. I en god YTP, ser du måske tilfældig hakke, fordrejende mængden af ​​et klip for at være særdeles høj, sætning blanding / ord splejsning, visuelle vittigheder, farverige og eye popping video effekter, og andre ting alle sat sammen til at gøre en fornøjelig eller endda sjove video.
   • Disse poops har en kultstatus, og er et meget kontroversielt emne blandt fællesskabet, og betragtes som en "enten du elsker det, eller du ikke" ting i YTP.
  • Middag Spaghetti Poops - Navnet på denne stil af Poop stammer fra oprindeligt populære citater fra kilderne af dagen. Det er en stil, der er kun accepteret af internet meme-elskende børn, og anses ikke for sjovt eller originalt af den faktiske YTP samfund end ton mainstream "meme freaks" og nogle gange folk nye til det. Bedste ting at gøre, er at holde sig væk fra disse poops og forsøge ikke at blive fanget ind i deres stil, medmindre du absolut finder det morsomt, da kun en lille gruppe af mennesker rent faktisk nyde dem. Den bedste måde at fortælle om det er en middag Spaghetti poop er ved at se på titlen og miniature, det kan sige noget som "The King Must Die" eller "Mario er Shoop Da Woop", og det meste bruger scener fra cd-i spil. Tilsvarende stil pooping dette er Middag PINGAS poops, hvilket vil indebære noget at gøre med kongen, og Dr. Robotnik fra den ældre "Sonic"-serien. Disse poops bør også undgås, hvis du planlægger at blive kendt.
  • Nogle Poops har normalt ekstremt højt segmenter hele videoen. Normalt er de rigeligt ledsaget af tilfældige visuelle effekter til at holde videoen underholdende.
  • Flash Pooping indebærer specielle effekter lavet med programmer som Adobe Flash og Sony Vegas Pro. Denne metode til pooping har været længe på pension og ikke længere almindeligt praktiseres, selvom der er et par mennesker, der stadig holder sig til blinke ligesom MeeStarStudios. Flash Pooping bruges til at blive hadet tilbage i 2008, men folk har bredt accepteret denne stil så sjov (redigeret maj 2011).
  • Nogle youtube poops er baseret på RPG kampscener såsom final fantasy disse kaldes YTPRPG s
  • Nogle YTP s kan have en storyline eller en stærk følelse af kontinuitet. Mest bemærkelsesværdigt "Kongen Gets A Car" og "Morshu Gets A Car."
  • Youtube Poop musikvideoer, mere almindeligt kendt som YTPMV s, er en anden stil. Det kan være en masse ting fra en "agterstavn" source figurs ord redigeret for at lyde som en eksisterende sang til en kilde figurs ord bremset og drønede op normalt til en grundlæggende slag til at lyde som en rytme. Det anbefales, at du får tilstrækkelig erfaring inden du forsøger en af ​​disse, og at du ved, hvordan man læser og få noder (medmindre du laver rap).
 3. 3
  Opnå grundlæggende video redigeringssoftware. Windows Movie Maker, en grundlæggende videoredigering program, der kommer med de seneste versioner af Windows før Windows 7, bør være tilstrækkelig, selv for mange anses det ekstremt svært at arbejde med og langsom. Mange andre poopers er gået til at bruge Sony Vegas eller Adobe Premiere til at gøre deres videoer. Pas på, hvis du forsøger at ulovligt indhente det, som det er meget dyrt, og kan resultere i retssager.

Hvilket gør den faktiske youtube agterstavn

 1. 1
  Vælg den video (r), du ønsker at redigere. Nogle fælles mål er video game cut-scener og obskure tegnefilm fra 1990'erne. Men næsten enhver kilde - selv en mangel på en, i en YouTube Poop sag - kan bruges. De seks ting, som det er muligt at lave en youtube poop fra er film, tv-shows, online videoer, computerspil, reklamer og musikvideoer. Børn-og børne-shows som "SvampeBob" og "Blues Clues" er ganske populære.
 2. 2
  Hent og importere video. Brug YouTube video downloadet software til at opnå den video, du ønsker at redigere. De mest almindeligt anvendte er Enhver Video Converter (AVC).
 3. 3
  Split filmen i dele, som du vil redigere. Dette gøres ved hjælp af splejse værktøjet ofte findes i video redigeringssoftware, der giver dig mulighed for at oprette let håndterbare dele. Vær forsigtig med ikke at gøre det alt for lille, eller det kan være mere uoverskuelig.
 4. 4
  Gør din redigeringer. Disse kan omfatte overlapninger sektioner (for det meste mindre end et halvt sekund, og med tilfældige pladser på hver enkelt), tilføjer glimt af billeder eller tekst (kendt som "subliminals") til splejsning karakters ord gøre dem sige nye ting, de ikke siger før (mest almindeligt anvendte er bandeord og sex vittigheder, selv om det anses overused og fortsætter med at falde i popularitet), hæve mængden af ​​et klip til ekstremt høje niveauer, eller indsætte klip fra andre videoer.
 5. 5
  Se den redigerede video fra start til slut. Du er nødt til at sikre, at videoen er sammenhængende, spiller glat, og har ingen fejl. Under dette trin, kan du også tilføje / ændre nye jokes eller elementer. Prøv at gå gennem frame-by-frame og søge efter fejl, mens du redigerer, hvis du kan.
 6. 6
  Gem videoen i en standard video format, såsom WMV, AVI, MOV, og mp4. Du kan også gemme det som et projekt til senere redigering. For at gøre en endnu mere underholdende "overbygning," tage "pooped" video og yderligere "agterstavn" det at gøre det bedre. Der er en lidet kendt video kaldet "Chain YTP.wmv", der viser en anstændig eksempel med hele samfundet, der finder sted, med input fra forskellige stilarter.
 7. 7
  Uploade videoen til YouTube. Den fælles navngivning er "YouTube Poop:. Creative titel" Denne fremgangsmåde er ikke længere almindeligt anvendt af de nyere "poopers." En masse mennesker vil forlade "Youtube Poop" ud af titlen for at gøre det kortere, selv om dette gør det sværere at finde og uforvarende kan tiltrække "trolde".

Tips

 • Hvis du har brug for inspiration, så prøv at se Youtube Poops andre populære Youtube poopers.
 • Watch andre YouTube Poops for idéer. Overhold dem nøje, og tjek ratings og bemærkningerne fra de YTPs du ser at se, hvor meget de er ønsket.
 • Øv anden art, såsom at animere eller tegning. Dette vil tillade dig at tilføje flere interessante elementer såsom at gøre en helt ny scene. Venligst få tegnefilmen s skaberen om lov, før du gør det.

Advarsler

 • Være advarede ved indførelse af nye "stile" af Poops. Langt størstedelen af ​​samfundet er faldet til ro til nye stilarter nu.
 • Hit Entertainment er en af ​​de mest strenge som de angreb mange mennesker allerede. De er ekstremt nådesløse med deres ophavsret, så vær meget forsigtig med Hit Entertainment videoer.
 • Nogle YouTube Poops kan være NSFW. Vær forsigtig med, hvad Poops du ser, eller hvad du medtager i dem.
 • Vær forsigtig, når du bruger klip uden tilladelse fra indehaveren af ​​ophavsretten, og sørg for, at dit arbejde følger nogen fair use love eller lignende love, som Deres land har. I Europa »fair use« love vil tillade brug af et ophavsretligt beskyttet materiale uden tilladelse, forudsat at visse betingelser har at gøre med, hvor meget materiale der anvendes, er opfyldt. Bemærk venligst, at loven om ophavsret varierer fra land. Er du i tvivl, få tilladelse først.
  • Bare fordi det er på internettet, betyder ikke, det er copyright gratis. Ligegyldigt hvor godt du dække dine spor, kan du stadig spores.
  • Blive advaret om krænkende ophavsret noget, der ejes af Disney, Warner Brothers, CBS, Universal eller ABC. De er relativt dårligt, når det kommer til ophavsret håndhævelse. Viacom og Hit Entertainment er nådesløse og især vedholdende og er faktisk kendt for at fokusere på personer.

Ting du behøver

 • En video til at redigere. Du kan downloade video fra en anden, eller få det selv ved hjælp af forskellige metoder (såsom rippe fra DVD).
 • En YouTube-konto: prøv ikke at nævne det noget som "DinnerWeegee9000"
 • ellers kan du sandsynligvis ikke blive taget meget alvorligt.
 • Grundlæggende redigering software, såsom Windows Movie Maker (Programmet virker kun godt, hvis du er dygtig til det), ellers bruge Sony Vegas, Adobe Premiere og Final Cut Pro. Disse er de store redaktører, der bruges til at gøre YTP, de sidste tre lige nævnte især anvendes af en bred vifte af erfarne folk. Andre programmer som iMovie, Nerovision, Pinnacle, Cyberlink og EditStudio kan bruges som godt. Videopad video editor er den nemmeste at bruge, og du får ubegrænset tid med den gratis version, og du kan spare med det så godt. Også det er billigt at købe, men det er lidt begrænset på parodierede (pooping) muligheder.
 • YouTube film downloading software, såsom Enhver Video Converter eller Leawo. Mange online video omformere vil fungere godt, som Keepvid eller iDesktopTV.