Wkudk

Hvordan man starter og vedligeholde en succesfuld youtube karriere

Sådan får videovisninger, abonnenter, venner og måske, hvis du er heldig og dygtig nok... berømmelse.

Steps

Hvordan man starter og vedligeholde en succesfuld youtube karriere. Det første skridt til hver youtube-konto er at gøre en konto brugernavn og adgangskode.
Hvordan man starter og vedligeholde en succesfuld youtube karriere. Det første skridt til hver youtube-konto er at gøre en konto brugernavn og adgangskode.
 1. 1
  Det første skridt til hver youtube-konto er at gøre en konto brugernavn og adgangskode. Du skal blot gå til http://www.youtube.com og klik på "Opret konto" fanen. Når du vælger et brugernavn, du ønsker det skal være iørefaldende, let at læse, og har UserName eller anden måde forholde sig til din personlighed eller en hovedkategori, at du har planer om at diskutere på youtube. Efter brainstorming et stykke tid, vælger omhyggeligt et brugernavn.
 2. 2
  Dit første video-vælger et emne at tale om, især et emne, du kender godt, eller har en stærk mening om. Du vil måske din første video at være en introduktion til din kanal og give folk en forsmag på, hvad du har at tilbyde dem. (Eksempel: Fortæl dem om fremtidige emner, datoer, hvor din næste videoer vil komme ud, og bundlinjen er at gøre dem ønsker mere af dig.
 3. 3
  Idéer-hvis du ikke kan tænke på noget at snakke om eller gøre, kan du se andre videoer og samle ideer. Efter at have set nogle videoer, du kan blive inspireret til at lave en video-svar eller endda en spoof af deres oprindelige video. Gain Video Views-* Gain Viewer Tip * Se nyheder og bliv opdateret!
 4. 4
  Derefter lave videoer, der har en vis relevans for de seneste nyheder. Foretag video svar til godt kendte eller populære videoer.
 5. 5
  Må ikke spam - ​​Folk vil finde dig, er der ingen grund til spam. Det eneste spamming vil gøre for din YouTube karriere, er ødelægge din troværdighed og omdømme.
 6. 6
  Vælg tags-valg tags er en temmelig vigtigt skridt til videoen upload-processen, vælge populære tags vil gøre det sværere for folk at finde din video. Valg unikke og præcise tags skal bringe dig flere visninger. (Eksempel = Hvis jeg uploade en video om, hvad jeg mente om Lil Waynes musikkarriere. Jeg ville ikke bare sætte "Lil Wayne", fordi der ville være for mange resultater til at gå igennem. Men hvis jeg skulle sætte Lil Wayne, Cash Penge, Musik, Karriere, og historie, ville jeg sandsynligvis ende op med en masse flere visninger, ikke fordi der er flere tags end blot Lil Wayne, men fordi det virkelig indsnævrer søgeresultaterne ned).
 7. 7
  Prøv at få abonnenter-have abonnenter er en af de mest vigtige ting at have, mens på youtube. Når nogen abonnerer på en kanal, bliver de din fan, som kan være meget givende for nogle mennesker. For at få abonnenter-På hver YouTube-kanal er der en boks, der kaldes en beskrivelse kassen. Mange mennesker tager denne plads for givet, men når som helst nogen ser din kanal, de vil se, hvad du skriver der, så du måske ønsker at give fingerpeg om fremtidige videoer eller fortælle lidt om dig selv, hvis du skriver nogle gode overbevisende materiale kan dette være en stor måde at få abonnenter. For at holde abonnenterne-Den bedste måde at holde abonnenter er altid at holde dit ord. (Eksempel = hvis du siger din video vil være ude på fredag, du sørge for du har en video indsendt af fredag.) En anden måde at holde abonnenterne er at have et stabilt tempo af videoer, som en om ugen, to om ugen, eller hvad nogensinde kan det være, bare holde det rigtigt.
 8. 8
  Få nogle tillidsskabende youtube kan være et godt sted, men kan også være en meget ond sted, uanset hvad du gør, uanset hvad du ser ud, der er folk derude, der vil sige negative ting at forsøge at gøre deres hjælpeløse lille liv mere interessant. Den bedste ting at gøre, når du modtager en grim kommentar er at slette deres kommentar, blokere dem, og aldrig og jeg mener ALDRIG reagere på dem, behøver du ikke ønsker at give dem den tilfredsstillelse for at være en idiot. Hold hovedet højt og lad ikke nogen bringe dig ned.