Wkudk

Hvordan at oprette en ny facebook-gruppe

Har du lige sluttet Facebook og opdagede underligt, at er en personlig gruppe? Følg disse enkle trin for at oprette din egen unikke stykke af Facebook fast ejendom.

Steps

Hvordan at oprette en ny facebook-gruppe. Skrive nogle nøgleord for din gruppe idé i "søg"-boksen i venstre kolonne.
Hvordan at oprette en ny facebook-gruppe. Skrive nogle nøgleord for din gruppe idé i "søg"-boksen i venstre kolonne.

Oprettelse af en ny facebook-gruppe

 1. 1
  Kom op med en original idé for en gruppe.
 2. 2
  Login til Facebook eller oprette en konto, hvis du ikke har en endnu.
 3. 3
  Skrive nogle nøgleord for din gruppe idé i "søg"-boksen i venstre kolonne. Du ønsker at se, om du har faktisk haft en original idé, før du opretter din gruppe. Sørg også for, det er noget andre mennesker ville vide om og er ikke bare en indvendig joke blandt venner
 4. 4
  Klik på "profil" i toppen, og klik derefter på "info" fra din profil.
 5. 5
  Rul ned til bunden. Til højre for afsnittet Grupper, klik på "Se alle".
 6. 6
  Klik på "Opret en gruppe" øverst på denne side.
 7. 7
  Giv din gruppe et navn. Sørg for, at navnet er selvstændig og enkel, hvis det er for kompliceret, vil ingen nogensinde finde det, og dit medlemskab i gruppen vil være begrænset.
 8. 8
  Inviter dine venner ved at vælge dem fra din nuværende ven liste eller skrive deres navn ind i feltet, der er forudsat. Klik
 9. 9
  Beskriv din gruppe i "beskrivelsen" område. Være meget specifik, da søgeordssøgninger vil matche noget, du har skrevet i dette tekstfelt.
 10. 10
  Udfyld kontaktoplysninger. Du kan beslutte, at ting som street adresse og telefonnummer i beskrivelsen, eller du kan bare oprette en Facebook-e-mail til din gruppe.
 11. 11
  Vælg dine personlige indstillinger. Ved at skabe en åben gruppe, vil nogen på Facebook have lov til at se stillinger, og slutte sig til gruppen. En lukket gruppe vil tillade kun inviterede medlemmer til at se indlæg eller deltage, men alle på Facebook vil være i stand til at søge i gruppen. En privat gruppe betyder, at kun inviterede vil se gruppen, herunder alle dets medlemmer og indlæg.
  • Du kan også tage denne tid til at vælge medlemskabet godkendelse og udstationering tilladelse muligheder.
 12. 12
  Klik på "Gem".
 13. 13
  Rul over den øverste bjælke i gruppen. Klik på billedet af et foto i øverste højre og vælg "Upload foto".
  .
 14. 14
  Vælg et netværk. Bemærk, at dette skridt kun vises, hvis din Facebook endnu ikke har skiftet til tidslinje.
  • Vil din gruppe kun være tilgængelig for dem i din region eller skole? Hvis det er tilfældet, skal du vælge region eller skole fra drop down listen over netværk, du tilhører.
  • Vil din gruppe være tilgængelige for alle på Facebook? Hvis ja, skal du vælge "Global".
 15. 15
  Vælg en kategori og underkategori. Bemærk, at dette også er kun en mulighed, hvis du endnu ikke har skiftet til tidslinjen. Igen, være specifik, som dem der kigger vil finde din gruppe, hvis det er i den rigtige kategori.

Få folk til at deltage i din facebook-gruppe

 1. 1
  Medtage så mange oplysninger som muligt. Inklusiv placeringer, kontaktoplysninger, hjemmesider og telefonnumre. Dette giver gruppens medlemmer at knytte gruppen til en faktisk person.
 2. 2
  Gør din side et fællesskab. Tillade nogen at skrive på væggen på siden, skal du starte diskussioner og uploade billeder / videoer
 3. 3
  Gør din gruppe offentligheden. Dette vil give alle på Facebook til at tilslutte din side. Når du har fået betydelig medlemskab, kan du begrænse personlige indstillinger lidt mere, hvis du vælger. Du kan også fjerne bestemte gruppemedlemmer som helst, hvis det er nødvendigt.
 4. 4
  Brug dine eksisterende Facebook-venner. At nå ud til dine nuværende venner på Facebook er en oplagt måde at opbygge indledende medlemskab. Det giver også din side en bedre chance for at gå viral. Når venner af dine venner se, de har sluttet din side, vil de sandsynligvis klikke på det og måske ønsker at slutte sig så godt.
 5. 5
  Nå ud til dine e-mail kontakter. Facebook kan du sende gruppe invitationer til dine venner på Outlook, Yahoo, Hotmail og Gmail.
 6. 6
  Holde indholdet så aktuelle som muligt. Folk er mere tilbøjelige til at deltage i en aktiv Facebook-gruppe. Opdater fotos, videoer, links og nye på din side regelmæssigt. Du kan også reagere og kommentere til folk, der har tilføjet indhold til din gruppes side.

Tips

 • En anden måde at gøre dette på er at skrive "grupper" i søgefeltet, og "Opret en gruppe"-knappen skal være der.
 • Udfyld kun personlige oplysninger, hvis du er sikker på du vil gruppen til at se personlige oplysninger - ligesom din adresse.
 • Invitation venner til en gruppe er okay en gang imellem. Pas på "spam-viting" - dvs, skaber mange grupper om dagen og invitere hver ven til hver enkelt. I stedet tager din tid og tænke over, som måske rent faktisk ønsker at deltage i din gruppe, før du sender dem en invitation.