Wkudk

Hvordan at oprette en Skype-konto

Skype er et gratis online video chat program, der er sjovt og praktisk at bruge. Hvis du har brug for lidt hjælp til at indstille din konto, som kan være kompliceret, vil denne artikel vise dig hvordan.

Steps

Hvordan at oprette en Skype-konto. Indtast dine personlige oplysninger.
Hvordan at oprette en Skype-konto. Indtast dine personlige oplysninger.
 1. 1
  Gå til skype. Com at komme i gang. Hvis du kigger i den øverste hånd højre hjørne af siden, der popper op, bør du se en lyseblå "Join Skype" knap med blå skrift. Klik på det.
 2. 2
  Indtast dine personlige oplysninger. Må ikke bekymre dig, alle de oplysninger er fortrolige, medmindre det klart, at det vil blive vist, eller gives til offentligheden, eller hvis du giver din udtrykkelige tilladelse hertil.
  • Du er også givet mulighed for at oprette en Facebook login, som bruger din Facebook-oplysninger for at oprette din Skype-konto.
 3. 3
  Indtast din grundlæggende profiloplysninger. Medtag din fødselsdato, køn, land, by, modersmål, og dit telefonnummer, hvis du ønsker. Bemærk at felter med stjerner-land og sprog-er de eneste påkrævede felter. Alle andre er valgfri.
  • Vær sikker på at vælge det rigtige land. Hvis du er en internationale rejsende, skal du vælge det land, hvor du vil bruge programmet hyppigst. Når du vælger en adgangskode er det en god ide at holde ændre det, indtil det siger "Password: Good" i grønt under adgangskode. A "Medium" password virker fint, men en "god" password er bedst. I virkeligheden, hvis dit password er for svag, vil du ikke få lov til at fortsætte.
 4. 4
  Vælg dit brugsmønster. Skype anmoder om, at du vælger, om du vil bruge Skype primært til arbejde eller til personlige samtaler. Dette er valgfrit, selvfølgelig.
 5. 5
  Opret din skype brugernavn og password. Har en forsigtig, når du opretter dit brugernavn. Du vil ikke være i stand til at ændre eller slette det i fremtiden, så undgå at skabe en Skype-navn som "Biteme" eller "LuvsBongs", da disse vil for evigt være forbundet med dig.
  • Indtast din adgangskode. Din adgangskode skal være på mindst 6 standard tegn og også skal omfatte mindst 1 tal. Skypes password brik er meget strenge, så hvis din adgangskode ikke passerer mønstring, skal du indtaste en stærkere en, der satser mindst en medium på deres omfang.
 6. 6
  Afslutte processen. Fortæl Skype hvordan du vil have dem til at kontakte dig. Hvis du vælger at have dem tekst, du, de vil gøre det, og beder dig om at bekræfte. Som standard er email valgt. Indtast i intim spam-blocker koden, og antage, at du er enig med deres vilkår og betingelser, skal du trykke på den grønne er jeg enig-knappen Fortsæt
 7. 7
  Tilmeld dig skype kreditter. Hvis du vil gøre hyppige telefonmøder, konverserer internationalt eller ønsker at sende SMS-beskeder i udlandet, kan du tilføje Skype Credits til din konto-til et mindre gebyr! Hvis du ikke er interesseret, skal du klikke på Fortsæt.
 8. 8
  Det var det! Du vil blive præsenteret med dette login skærm, hvor du kan logge på, finde dine venner og start Skyping!

Tips

 • Det er en god idé at forstå de ikoner, der vises nederst på siden, når du foretager eller modtager et opkald. Hvis billedet af dig selv eller den anden person ikke vises, vil du sandsynligvis se, at en af disse ikoner har en skråstreg igennem det. En skråstreg betyder altid, at denne særlige funktion er ikke i brug. Hvis din lyd ikke fungerer, skal du kontrollere, at højttalerikonet ikke har en skråstreg igennem det, enten.