Wkudk

Hvordan at sende en person en e-mail

Emailing er blevet en populær form for kommunikation. Hvis du gerne vil lære at e-maile en person, skal du fortsætte med at læse.

Steps

Hvordan at sende en person en e-mail. Find ud af den e-mail-adressen på den person du gerne vil email.
Hvordan at sende en person en e-mail. Find ud af den e-mail-adressen på den person du gerne vil email.

Sende din egen e-mail

 1. 1
  Find ud af den e-mail-adressen på den person du gerne vil email. Du kan spørge dem, når som helst de ikke er optaget. Prøv at skrive den email adresse ned, så du vil huske det nøjagtigt. Vær sikker på at vide, hvor deres e-mail er registreret, også, såsom Hotmail, Yahoo eller Gmail.
 2. 2
  Få en e-mail-konto på din egen. Besøg flere emailing websteder for at få den type e-mail opsætning, du ønsker. Hvis du kører på tværs af en side, der tager penge for at få en e-mail, så prøv at registrere sig på et andet sted i stedet for, fordi en e-mail-adresse er normalt gratis.
 3. 3
  Vide, hvordan du navigerer din email-konto. Med andre ord, skal du sørge for at vide, hvordan du sender nogen en ny e-mail, tilføje nye kontakter, skal du åbne en besked, osv. Hvis du ikke er sikker på, hvordan du gør dette være, bede et familiemedlem eller en ven, der allerede har en e-mail-adresse til hjælp.
 4. 4
  Log ind på din e-mail-konto. Åbn en ny meddelelse, og skriv i deres e-mail i adresselinjen. Beslut hvad du vil emnelinjen at sige, eller lade det stå tomt, hvis du ikke kan tænke på en.
 5. 5
  Skriv i den meddelelse, du vil sende til dem. Det kan sige noget, du ønsker at sige. Hvis du ikke kan tænke på noget at skrive, når emailing, prøv at spørge personen, hvordan skolen (eller job) går.
 6. 6
  Tilmeld dit navn nederst i meddelelsen. Hit på send-knappen, og du er færdig!

Tips

 • Prøv at lære nogle af de seje email "sprog", såsom "g2g" (nødt til at gå) og "btw" (ved den måde). Det vil gøre e-maile en meget lettere, hvis den person, som du e-maile ved hvad ordene betyder.
 • Send online lykønskningskort eller forwards til denne person for noget nyt.

Advarsler

 • Må ikke bede om nogen e-mail-adresse bare så du kan sende dem junk eller spam.
 • Må ikke sige noget offensiv. E-mail er et skriftligt spor, der kan blive brugt imod dig.

Ting du behøver

 • E-mail-konto
 • Nogen at e-mail
 • Et budskab til skrive