Wkudk

Hvordan at spore en britisk mobil eller fastnet telefonnummer

Modtagelse mysterium opkald og tekster kan være en frustrerende eller ligefrem skræmmende oplevelse. Du kan finde mere information om britiske hjem telefon eller mobilnummer, skal du følge nedenstående trin.

Steps

Hvordan at spore en britisk mobil eller fastnet telefonnummer. Afgøre, om det er en mobiltelefon eller fastnet.
Hvordan at spore en britisk mobil eller fastnet telefonnummer. Afgøre, om det er en mobiltelefon eller fastnet.
 1. 1
  Afgøre, om det er en mobiltelefon eller fastnet. Da britiske celle tal starter med 07, kan du let afgøre, hvorvidt den, der ringer ringer til dig fra en fastnet. Hvis ja, kan du være i stand til at finde nummeret i den hvide sider eller i det mindste, indsnævre til en by eller region efter område kode. Mobilnumre, er dog ikke gemt i en mappe og vil kræve mere forskning.
 2. 2
  Brug flere søgemaskiner. Du skal blot indtaste det fulde antal i anførselstegn for at sikre, at ingen variationer eller near-miss indgår i søgeresultaterne. Søgemaskinen vil trawl gennem offentlige registre, websteder, der registrerer klager mod forskellige numre, offentligt synlige profiler, og andre steder, der kan ske for at skrive det nummer, du leder efter. Hvis Google ikke har en hjemmeside med en omtale af den fejlende nummer, det er muligt, at Yahoo eller Webcrawler måske.
 3. 3
  Ring eller tekst telefonen fra en række, vil det ikke genkende. Dette kan være nyttigt, hvis du har brug for at kontakte ejeren af ​​en chikanerende mobilnummer, men ikke ønsker at afsløre dit telefonnummer. Mulighederne omfatter ringe eller sms'e fra et nummer, du oprette online, låne telefonen af ​​en ven med en blokeret eller unoterede nummer, eller bruger en mønttelefon.
 4. 4
  Hvis det er et irritationsmoment opkald, identificere bæreren. Hvis du ikke kan finde nogen andre oplysninger om et mobilnummer, se op transportøren og kontakte dem direkte. Hvis du indgive en klage over det antal, kan du være i stand til at have den konto deaktiveret.
  • Kendskab til den bærer af den fejlende nummer er også en meget nyttig oplysning at have, hvis du rapporterer en plage opkald til politiet, og bør være i stand til at hjælpe dem fremskynde processen med at stoppe chikanen.
 5. 5
  Leje en investigator. Hvis alt andet fejler, der er professionelle private efterforskere, der specialiserer sig i at finde UK fastnet og mobilnumre. Sørg for at du går med nogen, der skitserer præcis, hvad du vil modtage for dine penge og tilbyder en "no-hit/no-fee" garanti, der fastsætter, at hvis de ikke kan producere information omkring et bestemt telefonnummer, vil du blive udstedt en fuld refusion.

Tips

 • Sites, der lover at finde telefonnummeret til et gebyr søge de samme databaser, hjemmesider og offentlige profiler, som du gør. Hvis du ikke kan finde nummeret fra din hjemmecomputer, er der en god chance for, at de ikke vil have meget bedre held.

Advarsler

 • Aldrig betale for varer eller tjenester over internettet via Western Union eller MoneyGram. Det anbefales altid at overføre betaling via kreditkort, som kreditkort har mange Køberbeskyttelse politikker på plads for at sikre, at du får hvad du betaler for.