Wkudk

Hvordan at tælle beats i en sang

Har du været i den position, hvor du var aflytning din fod til en sang, og et par sekunder senere du finder ud af, at du ikke er på slå på alle? Dette er fordi den moderne musik i dag ikke altid er i standard 4/4 tid, men kan også være i 3/4, 7/8, 11/16, eller endog en kombination af alle disse taktarter i den samme sang. Bliv klar til at lære at tælle i disse taktarter, fordi uanset om du spiller violin, klarinet eller elektrisk guitar, for du vil komme på tværs af en af ​​disse skøre optælling problemer! Før du begynder at huske, at denne linje (-) repræsenterer en ottende note eller en underopdelt 16th i langsomme 8-taktarter.

Steps

Hvordan at tælle beats i en sang. Huske, hvad tallene i et taktart betyder.
Hvordan at tælle beats i en sang. Huske, hvad tallene i et taktart betyder.
 1. 1
  Huske, hvad tallene i et taktart betyder. Det øverste tal er, hvor mange beats er i en foranstaltning (bar). Den nederste nummer repræsenterer optællingen. I simple tid, repræsenterer en to en halv tone (Minim), en fire repræsenterer en fjerdedel note (fjerdedels), en otte repræsenterer en ottendedel (ottendedels), og så videre.
 2. 2
  Simpel tid er taktarter såsom 2/4, 3/4, 4/4, 4/8 osv. Den vigtigste beat er en enkelt tone, som ikke er punkteret.
 3. 3
  Forbindelse tid involverer taktarter såsom 6/8, 9/8, 12/8, ETC. Den vigtigste beat er en punkteret note, såsom en punkteret fjerdedelsnode (punkteret fjerdedelsnode).
 4. 4
  Ikke-komplekse taktarter kaldes også efter antallet af slag i en bar. Simple duple tiden er 2/2, 2/4, etc., mens sammensatte duple tiden er 6/8 mm Triple tiden er tre beats i en bar, firedobbelt tiden er fire, etc.
 5. 5
  Komplekse taktarter har en uregelmæssig takt: ikke hvert slag er den samme længde.
 6. 6
  Nogle taktarter kan være enkle eller sammensatte, fx: 3/8 kunne være tre ottendedel (ottendedels) slår per bar, eller et punkteret fjerdedelsnode (punkteret fjerdedelsnode) beat. Du er nødt til at høre, hvor de belastninger falder for at finde ud af, hvilke.
 7. 7
  Lær 4/4 tid først. Det er langt den nemmeste at regne med, fordi du bare tælle 1-2-3-4!
 8. 8
  Prøv 3/4 og 2/4 næste. Det er den samme tæller som 4/4, bortset fra at der er flere eller færre slag, afhængigt af den øverste række. 3/4 er 1-2-3, og 2/4 er 1-2.
 9. 9
  Lær at tælle i 6/8 tid. Dette har kun to beats i en foranstaltning, fordi det er i sammensatte tid. Det er almindeligt anvendt i folkemusik og jazz. I denne taktart, tæller en punkteret fjerdedelsnode (punkteret fjerdedelsnode) som en beat. Et eksempel på dette er 1 - 2 -. En populær sang i denne tid signatur er fra Pirates of the Caribbean, "Han er en pirat."
 10. 10
  Lær at tælle på flere sammensatte taktarter såsom 9/8 og 12/8. 9/8 og 12/8 er i sammensatte tid, og består af tre punkterede kvartal noter (prikkede griller) og fire stiplede kvartal noter (prikkede griller) hhv.
 11. 11
  Hvis ikke alle beats er den samme længde, taktart er kompleks. Komplekse taktarter omfatter 5/4, 7/8, og selv dem som 11/16. Disse kan gøres på forskellige måder - du er nødt til at lytte til de belastninger i musikken. 5/4 kunne være en halv tone (Minim), derefter en punkteret halvnode (punkteret Minim), eller en punkteret halvnode (punkteret minim) derefter en halv tone (minim). Selv 4/4 kan være en kompliceret taktart - for eksempel to punkterede kvartal noter (prikkede griller) derefter en fjerdedel note (fjerdedelsnode) i en bar.
 12. 12
  Lær andre komplicerede taktarter. Tiden signatur kan repræsentere ethvert beat, så du kunne have 9/16, 17/32 eller endda 15/64! Bruge de samme metoder, der anvendes til ottendedel (ottendedels) taktarter, men split noter i henhold til den type note angivet i nederste tal. Split hver den øverste række i grupper af to, tre og fire - det viser, hvor de vigtigste beats er og gør det muligt at gennemføre!