Wkudk

Hvordan at tilføje en ekstra harddisk

Har brug for mere lagerplads på din computer? Denne artikel vil vise dig nogle enkle trin til at hjælpe dig tilføje en ny harddisk og mere lagerplads på din computer.

Steps

Hvordan at tilføje en ekstra harddisk. Sørg for at du har plads til en ekstra harddisk, her er en måde at gøre dette.
Hvordan at tilføje en ekstra harddisk. Sørg for at du har plads til en ekstra harddisk, her er en måde at gøre dette.
 1. 1
  Tjek om du har brug for IDE (parallel ATA) eller Serial ATA. Mens ældre computere understøtter IDE (Parallel ATA), nye kan kun støtte Serial ATA. Hvis du ikke er sikker, skal du åbne computeren sag og forsøge at afgøre, hvilken type af de anvendte drev fra visningen. Det er sikrere at bruge den samme type, der allerede er installeret, selv om soklerne til en anden type, synes også at være til stede.
  • IDE-drev bruge en bred, fladkabel og kan have jumpere, der skal indstilles.
  • SATA-drev har en tyndere kabel og ingen jumpere til at bekymre sig om.
 2. 2
  Sørg for at du har plads til en ekstra harddisk, her er en måde at gøre dette:
  1. Genstart computeren og gå ind i BIOS-menuen.
  2. Gå til "Standard CMOS-indstillinger eller IDE Config".
  3. I denne menu finder du fire indstillinger mærkes som følger: PRIMÆR MASTER:, AUTO / primære slave:, sekundær master: sekundær SLAVE:. Ændre alle felter til automatisk registrering.
  4. Genstart computeren
  5. På den første eller anden skærm, vil du se noget som skærmen over, og det vil sige påvisning (drev (prim / sek)): (navnet på det drev hvis det findes). Hvis nogen af ​​dem sige ingen, husk hvilket drev det er. Hvis alle af dem har et drev navn, er alle dine bugter fyldt, og du kan ikke tilføje en ny harddisk uden at fjerne en harddisk eller harddisk. Overveje at gøre et eksternt USB-drev.
 3. 3
  Få den faktiske harddisk. Gå til din lokale computer butik eller købe online fra eller en anden forhandler. Sørg for, at typen (SATA eller IDE (PATA)) kampe. Hvis du planlægger at udskifte din eksisterende harddisk (se advarsel på udskifte drev), skal du sørge for at få en med plads nok til at kompensere for det, du taber.
 4. 4
  Luk computeren ned.
 5. 5
  Tag alle ledninger fra bagsiden af computeren, og træk computeren ud fra skrivebordet.
 6. 6
  Fjern skruerne i kabinettet. Hvis du har en Dell, behøver du kun at trykke ned på udløseren (r) på bagsiden eller sider. Hvis du har svært ved, er det en god idé at konsultere din manual om, hvordan din sag er fjernet. Sæt skruerne på et sikkert sted, så du ikke mister dem. Fjern sidepanelet og placere det ud af vejen.
 7. 7
  Find det område, hvor alle de fladbåndskabler (eller SATA kabler, som er mindre og som regel rødt) forbindelse til hovedbestyrelsen. (Fig. 3) Find det kabel, der svarer til den frie drev, der blev fundet i trin 1-6, enten primær eller sekundær.
 8. 8
  Indstil jumperne så drevet ved, om at fungere som en master eller slave. De jumpere er det sæt af benene på bagsiden af ​​harddisken. De vil have et par gummi eller plastik blokke dækker nogle ben. Find diagrammet eller instruktioner til din nye drev på at indstille jumper til master / slave. Bemærk, at hvis både master og slave er tilgængelige på slot du bruger (primær eller sekundær), skal du indstille harddisken til master. (Fig. 4) Bemærk, at hvis du bruger en SATA-drev, behøver jumpere ikke behøver at blive ændret, fordi hver SATA-enhed bruger sit eget kabel, og flere IDE enheder kan dele en kabel.
 9. 9
  Find den tomme bugt i din computer sag. Brug de skruer, der fulgte med drevet eller computer sag, montere drevet. (Fig. 5)
 10. 10
  Tilslut kablet, du fandt i trin 6 til harddisken. Hvis det ikke vil gå i, sørg for, at sikkerheden bump flugter med hullet. (Fig. 6)
 11. 11
  Tilslut et molex strømkabel, (et mindre stik med røde, gule og sorte ledninger.) (Fig. 7) A SATA-drev vil have en anden type strømkabel på strømforsyningen.
 12. 12
  Sæt sidepanelet tilbage på computeren, og sæt skruerne igen.
 13. 13
  Sæt alle kabler tilbage i bagsiden af computeren, og tilslut dem til deres strømkilder, hvis du unplugged dem.
 14. 14
  Boot computeren. Gå ind i dine BIOS ved opstart (sandsynligvis ved at trykke på F10 eller DEL, mens computeren starter). Kontroller BIOS bil opdager at sikre det andet drev er opdaget. På skærmen, der viser, at den primære master / slave, master / slave sekundære, skal du kunne se navnet på den nye harddisk.

Tips

 • Prøv at bruge SATA-drev i stedet for IDE, fordi de er som regel hurtigere og den brede bånd kabel til IDE-drev blokerer luftstrømmen.
 • SATA-harddiske virker stort set den samme. Læs vejledningen i pakken til at installere disse. Vær forsigtig, selv om. Kun SATA-aktiverede bundkort vil acceptere disse drev.
 • Hvis der er en BIOS problem er angivet, skal du sørge for oprindelige harddisk (HD) er indstillet til "Master", eller hvis den oprindelige HD er sat til CS (cable select), sørg for at det er i slutningen af ​​IDE-kablet ( sørg for at have et kabel select fladkabel. De vil blive mærket på hvert stik). Sørg også for, at du ikke indsætte kablet hovedet.
 • Forsøge at placere drev med nogle mellemrum mellem hinanden for at gøre plads til luft at strømme og forbedre køling.
 • Overvej at købe (eller lave, se Byg en ekstern harddisk ) en ekstern harddisk, hvis du har USB support på din computer. De sluttes direkte til USB-porten og arbejde som alle andre harddisk, medmindre du er nødt til at tage ekstra skridt, hvis du gerne vil starte op fra den.

Advarsler

 • Denne vejledning er ikke beregnet til Macintosh-computere. Desuden kan clamshell tilfælde (såsom små formfaktor Dells) arbejde anderledes.
 • Må ikke foretage andre ændringer i CMOS-indstillingerne. Hver indstilling ændrer, hvordan computeren fungerer, og du kan uforvarende gøre din computer ubrugeligt.
 • De fleste harddiske er følsomme over for elektrostatisk afladning (ESD). Korrekt jorde dig selv, mens du udfører denne procedure, (eller ideelt set enhver form for elektronisk arbejde.) Hvis det ikke er muligt blot ikke forsøge det efter walking rundt på et tæppe eller andre lignende forhold. Også for at reducere risikoen, håndtere din harddisk så lidt som muligt, samle den op og sætte det i, ikke fjolle rundt med den.
 • Selv om det er muligt at ændre harddisken, der indeholder roden filsystem (C: drev), er det svært. Brug ikke disse instruktioner for at udskifte et system drev. Data drev, kan dog udskiftes (hvis de ikke er i roden drevets harddisk). Bemærk, at du måske nødt til at forlade den gamle på midlertidigt at overføre dine data på den nye. Hvis dette ikke er muligt (f.eks alle slots er i øjeblikket fyldt), skal du måske til at få en USB til IDE (PATA), eller USB til SATA adapter til at overføre dine filer.