Wkudk

Hvordan at tilslutte din iPod til din bilradio med et ekstra kabel

Ønsker du at sætte dit eller mp3-afspiller i din bil stereo? Hvis du har en ekstra indgangsstik, kan du gøre dette med en ekstra kabel. Her er hvordan man kan gøre forbindelsen og justere lydstyrken for de bedste resultater.

Steps

Hvordan at tilslutte din iPod til din bilradio med et ekstra kabel. Anskaf en mandlig til mandlige, 1/8 tomme til 1/8 tomme stereo kabel.
Hvordan at tilslutte din iPod til din bilradio med et ekstra kabel. Anskaf en mandlig til mandlige, 1/8 tomme til 1/8 tomme stereo kabel.
 1. 1
  Anskaf en mandlig til mandlige, 1/8 tomme til 1/8 tomme stereo kabel. Generelt 2-3 fod (0,6-0,9 m) vil gøre.
 2. 2
  Sæt den ene ende af kablet i din iPod eller mp3-afspiller (det samme sted, hvor du tilslutter din hovedtelefoner ).
 3. 3
  Sæt den anden ende af kablet til bilradioens AUX-indgang stik.
 4. 4
  Indstil lydstyrken for din musikafspiller til et minimum. Tænd din bil stereoanlæg og stille ind på en radiostation, der kommer i klart. Indstil din bils volumen til et normalt lytteniveau. Nu, uden justering af lydstyrken af ​​din bil stereo, skifte til din musikafspiller, starte en sang, og justere din musikafspiller lydstyrke til at matche den samme niveau som radio. Dette vil minimere klipning, forvrængning, og vil gøre det mere bekvemt at lytte til.
 5. 5
  Tryk på "aux" knappen på bilens stereoanlæg. Det er den samme knap som knappen CD i nogle biler.
 6. 6
  God fornøjelse!

Tips

 • Skift sange stoplights, ikke mens du kører.
 • Få en bil USB-strømforsyning til at oplade din musikafspiller på farten. Ikke blot vil dette blot oplade din musikafspiller, men enhver enhed, der kan oplades ved hjælp af din computer, kan oplades i bilen!
 • Mens de fleste bilproducenter position AUX-indgang på forsiden af ​​bestanden radioen der kan også være stik bag (aldrig under) bilens stereoanlæg. Ikke sandsynligt at blive fundet i handskerummet, eller hvor som helst andet sted.
 • Biler tidligere end i 2004 normalt ikke har ekstra indgangsstik. Hvis din bil ikke har en aux-indgang eller en kassetteafspiller adapter, så kan du bruge en FM-sender, eller købe et kabel adapter, der sættes i I / O-stik på bagsiden af ​​din radio.
 • Sluk for EQ på din musikafspiller.

Ting du behøver

 • Auxiliary Cable
 • Bil Stereo
 • iPod eller anden MP3-afspiller