Wkudk

Hvordan at være en skuespiller

Drømmer du om at blive skuespiller? Fungerende er et af de mest ansete erhverv, men det er også en af ​​de sværeste at forfølge. Succesfulde skuespillerinder besidder meget mere end naturtalent: de er drevet, uforstyrrelig og meget selvsikker. Hvis dette lyder som dig, så læs videre for tips til, hvordan at starte din karriere på scenen eller sølv skærm.

Steps

Hvordan at være en skuespiller. Tilmeld dig i at handle klasser.
Hvordan at være en skuespiller. Tilmeld dig i at handle klasser.

Udvikle dit talent

 1. 1
  Tilmeld dig i at handle klasser. Handler klasser vil hjælpe dig med at opdage dine styrker som skuespiller. Nogle skuespillerinder udmærke sig ved drama, mens andre er naturlige komikere. Du vil måske opdage, at udøvende Shakespeare er dit kald, eller at musikteater er for dig. Under alle omstændigheder, undervise handler klasser dig at udvikle og bebo din karakter, arbejde med andre aktører og tage retning.
  • Improvisation klasser er et godt sted at starte. Mange mennesker straks tænke på komedie, når de hører ordet "Improv", men improvisation klasser faktisk underviser væsentlige færdigheder for dramatiske skuespil, også. Improvisatoriske handler træner dig til at være opmærksom på signaler og reagere hurtigt. Du vil lære at naturligt reagere på andres prompter og tavshed din indre kritiker.
  • Stedfortrædende workshops vil hjælpe dig med at forstå håndværk handle fra en anden vinkel, igennem "scene studier." Typisk vil du blive tildelt et par dele i fra et par scener, som du vil øve over en hel semester. Du vil deltage i klassen diskussioner om betydningen af ​​scenen og intentionerne i manuskriptforfatter eller dramatiker. Endelig vil du være underlagt kritikker, og du vil være i stand til at sætte de færdigheder, du lærer i praksis med det samme.
  • Når du forhånd forbi grundlæggende handler klasser, har du mulighed for at tage specialiserede klasser for film eller scene handler, som kræver forskellige færdigheder. Eksperimenter med både at finde ud af, hvilken der passer dig bedst.
  • Du kan tilmelde dig i en fungerende program på et universitet og forfølge en grad i skuespil, men hvis du ikke er klar til at forpligte sig til et intensivt program endnu, så prøv at tage et par klasser på din lokale Community College eller teater kunst skole.
 2. 2
  Udforsk handler teknikker. Der er mange tilgange til skuespil, som hver tilbyder indsigt og træning i at få adgang til og portrætterer følelser.
  • Den Stanislavski Method er en trin-for-trin metode til at opbygge karakter, og omfatter script analyse. Stanslavski uddannede skuespillerinder nævnes Stella Adler og Marilyn Monroe.
  • Den Meisner Teknik fokuserer på action-baserede karakter udvikling og skuespiller respons. Meisner skuespillerinder nævnes Tina Fey, Jessica Walter og Naomi Watts.
  • Metode Fungerende indebærer vedtagelse af adfærd og tankegang af din karakter, og fordybe dig i din karakter for varigheden af ​​produktionen. Metode skuespillerinder nævnes Kate Winslet, Natalie Portman og Tippi Hedron.
 3. 3
  Undersøgelse kvinderoller. Når du har identificeret dine styrker som skuespiller og den type karriere, du gerne vil forfølge, studere de helt store. Hvis du ønsker at arbejde i filmindustrien, se film med stjerner som Meryl Streep, Anne Hathaway og Judy Dench. Hvis sketch komedie er dit mål, indhente shows som Saturday Night Live. Og hvis du gerne vil være en scene skuespiller, besøge din lokale teater og tage i skuespil regelmæssigt.
 4. 4
  Folk se. Dine daglige interaktioner tilbyder stor træning. Studere følelsesmæssige reaktioner i forskellige situationer hjælper dig med at udvikle din følelsesmæssige rækkevidde, mens han studerede ansigtsudtryk, tale mønstre og kropssprog giver dig ideer og værktøjer til at skabe karakter og for performance.
 5. 5
  Udvikl din unikke færdigheder og talenter. Du ved aldrig, når der kommer til at være en casting for en skuespiller, der taler fransk, spiller klaver, jonglerer eller gør back-flips. Det er godt at have et arsenal af unikke talenter, som du kan adskille dig. Ligeledes kan du opleve, at du kan bruge dem til at give en karakter dybde og dimension.
 6. 6
  Læs op på skuespil. Der mange fantastiske bøger, der tilbyder uvurderlige råd for håbefulde og arbejde aktører. Disse bøger omfatter:
  • Den hensigt at leve, af Larry Moss
  • Audition, af Michael Shurtleff
  • En skuespiller Forbereder ved Constanin Stanislavski

Forbered til audition

 1. 1
  Huske flere monologer. Altid have 2-5 monologer klar til at udføre. Du ved aldrig, når et opkald kommer til at komme op, og det er bedst at være forberedt end at proppe i sidste øjeblik.
  • Sørg for, at monologer er forskellige. Hvis man er dramatisk, skal den anden være komiske. Ligeledes er det godt at have en moderne arbejde og én klassisk eller Shakespeare monolog.
  • Du vil skille sig ud mere, hvis du vælger unikke monologer. Kig gennem bøger og film for monologer, der vil give dig mulighed for at fremvise din særlige talent, chancerne er, vil de ikke være de samme støbning direktør er scene hundrede gange før.
 2. 2
  Få headshots. Du har brug for dem for at få en agent, såvel som til audition på åbne casting opkald.
  • Arbejde med en professionel fotograf, der har specialiseret sig i at handle og ydeevne headshots, og sørg for, at han eller hun vil give make-up og hår styling.
  • Kend din type. Roller er skrevet til bestemte udseende og typer, og du skal have fotos, der opfylder disse casting kriterier. Hvis dit udseende og skuespil alder er "high school cheerleader," omfatter at kigge i dit foto pakke. Ligeledes har hvis du vil gøre en stor vampyr, forstæder mor eller mob-kone, fotos taget at fange den del af dit udseende og skuespil-alderen.
  • Få elektroniske kopier af dine headshots. Nogle organer kan bede dig om at e-maile dit cv og headshots.
  • Sørg for at dine udskrevne headshots er de samme størrelse som dit CV. Hvis du har planer om at udskrive dit cv på standard 8 1/2 "x 11"-papir, skal din headshot være af samme størrelse. Det ser mere professionelt denne måde.
 3. 3
  Få en demo hjul. En demo hjul er optagelser, der viser dit skuespil arbejde. Sørg for at dine skuespil bliver filmet, og prearrange med instruktører til at bruge værket i dit hjul. Webstedet har gode tips til hvordan at imødekomme din demo hjul til hver casting direktør.
 4. 4
  Find et talent agent. Det er vigtigt at få en franchise, autoriseret agent. Mange mennesker, der ikke agenter vil hævde at være. Rigtige agenter er licenseret af staten, og generelt får 10% af din indtjening.
  • En god måde at møde en agent er at deltage i en casting workshop. En casting workshop er en mulighed for skuespillere til audition foran en række agenter og støbning direktører. Du behøver at betale for at deltage, men det er en fantastisk måde at få dit navn og ansigt derude. Gøre en online søgning efter støbning workshops i dit område.
  • The Call sheet, som kan tilgås på www.backstage.com, har en liste over velrenommerede talent agenter. Den SAG-AFTRA (Screen Actors Guild og Den Europæiske Sammenslutning af tv og radio Artists) hjemmeside, www.sagaftra.org, har også lister over agenter.
 5. 5
  Få din synke-AFTRA kort eller dit skuespillere egenkapital kort.
  • SAG-AFTRA er filmskuespillere 'fagforening. SAG-AFTRA kan få dig højere betalende (og højere profil gigs), giver sygesikring og gør sikker på, at dit arbejde ikke bliver misbrugt. Det åbner også døren for flere audition muligheder som agenter har adgang til union opkald.
  • Skuespillerforbund Egenkapital er scenen aktørers union. Igen, det giver sygesikring, og sikrer rimelige lønninger og anstændige arbejdsforhold for teaterskuespillere. Egenkapital aktører også komme til at deltage i workshops og seminarer, og igen få adgang til et større antal auditions.

Land rollerne

 1. 1
  Find auditions. Hvis du har en agent, vil han eller hun finde auditions for dig. Hvis du ikke gør det, se på www.backstage.com og andre aktørers hjemmesider for auditions i dit område.
  • Sigt til audition, så ofte du kan. Selv når du ikke får den rolle, det er fantastisk praksis.
 2. 2
  Vælg, hvad der at læse. Forbered dig på at læse en monolog, der synes i sync med den rolle, du audition til. Husk, at du skal have flere monologer forberedt i tilfælde du bliver bedt om at læse mere end én.
  • Klæde sig passende til rollen. Hvis du læser den del af en forretningskvinde, jakkesæt og kjole sko.
 3. 3
  Forbered dig på en kold læse. Du kan få materiale, som du bliver bedt om at læse uden at øve først. Du kan forberede dette på forhånd ved at læse en række filmmanuskripter og monologer. Praksis med en ven til at simulere oplevelsen af ​​at læse foran et publikum.
 4. 4
  Udvikle en hård hud. Audition er om at blive bedømt, og meget ofte afvist. Nogle gange vil du gøre et stort stykke arbejde, men du var ikke, hvad de ledte efter. Andre gange du bare kan flub dine linjer. Lær at ryste det ud og holde i gang. Og husk, at selv om de ikke ansætte dig, støbning direktører er sympatisk indstillet over for, hvor svært det er at audition.
 5. 5
  Hold prøve. Audition vil være en del af din skuespillerkarriere fra start til slut. Behandle det som en del af dit job. Når du begynder at tage roller, brug hvad du har lært, næste gang du audition. Det kan være år, før du er i stand til at leve som en skuespiller, men vær vedholdende. Som du polere dine færdigheder og lære mere om dit håndværk, vil flere muligheder være åbne for dig.

Tips

 • Brug dine særheder til din fordel. Bare fordi du ikke er drop-dead gorgeous betyder ikke, du ikke har det perfekte ansigt til alle former for roller og karakterer.
 • Slut med kolleger skuespillerinder. Ja, de er konkurrence, men de kan også være en hjælpende hånd. Dine kammerater vil være store auditions trænere, og ofte er mere end glade for at anbefale en person, hvis arbejde, de respekt.
 • Fordi handler arbejde kan være inkonsekvent, er det godt at have en "dag job", som du kan falde tilbage på. Sørg for at din dag job er fleksibel, så du kan rumme auditions, der normalt i midten af ​​ugen. Gode ​​job til skuespiller omfatter venter tabeller og arbejder i detailhandelen. For en mere stabil, men stadig-fleksibel karriere, kan du træne for at være en hår-stylist, transcriptionist eller personlig træner.

Advarsler

 • En skuespillerkarriere garanterer ikke berømmelse, så hvis du forpligte dig til at handle, skal det være af kærlighed til håndværket.
 • Mange mennesker, herunder fotografer og agenter, har ikke noget problem at udnytte dine håb og drømme for deres egen vindings skyld. Sørg for, at alle, du arbejder med, er legitim og har referencer. Aldrig betale kontant oppe foran, og ikke acceptere at tage nøgen billeder.

Ting du behøver

 • Hoved skud
 • En genoptage herunder din erfaring, evner og højde-vægt statistik.
 • En demo-hjuls