Wkudk

Hvordan at være en trold

Vi har alle oplevet, at tilfredsstillende øjeblik, hvor en sjov succes opnår, at den ønskede irritabel respons. Det øjeblik, hvor den person, der pranked ved, at de har været bevidst pranked af et godt gennemtænkt og veludført planen.
Trolling kan tage næsten enhver form, så det er vigtigt at forberede sig til de enkelte former for trolling selvstændigt. Når det er sagt, er der et par elementer, der er relevante for næsten alle former for trolling, uanset medie, der bliver brugt til at trold i. Trække en hurtig en online eller i spil, bliver ofte omtalt som "trolling", og denne artikel på hvordan man kan være en "trold" vil lære dig, hvordan du gør det!

Vær sikker på at læse advarslerne i slutningen af denne artikel, før du forsøger at trold! de er vigtige!

Steps

Hvordan at være en trold. Vær sikker på at læse advarslerne i slutningen af denne artikel, før du forsøger at trold!
Hvordan at være en trold. Vær sikker på at læse advarslerne i slutningen af denne artikel, før du forsøger at trold!

Generelle trolling retningslinier

 1. 1
  Kend mediet. God trolling udsætter smuthuller eller huller i et forum eller spillets forsvar. Du skal være fortrolig nok med dit spil eller forum til at vide, hvordan systemet fungerer, og hvor der kan være smuthuller.
 2. 2
  Brug mængdeangivelser. Den mest ekstreme trolling benytter ofte gentagelse. Intense trolling vil gentagne gange ramt på noget, der vil få en "... virkelig..." svar ud af folk. Normalt, jo mere gentagelser trolling er, jo mere irriterende det vil være. Vær sikker på at vurdere, hvor meget gentagelse er nok, og hvor meget er for meget. Sommetider ét hit er alt det tager at passende trold.
 3. 3
  Være anonym. Skabe en identitet bortset fra dit virkelige liv identitet, når trolling, især når trolling fremmede.

Herfra vil specifikke retningslinjer blive præsenteret for et par almindelige tilfælde af trolling. Husk altid at overveje dit medie og tilpasse de oplysninger, der præsenteres her til at passe godt sammen med dit medie.

Troll et forum eller opslagstavle

 1. 1
  Opret en konto med forum eller opslagstavle. Husk at være så anonym som muligt.
 2. 2
  Gør dig bekendt med internet memes. Den bedste måde at se og angribe en mulighed for at trold er at kende dine ressourcer. Som en god håndværker kender deres værktøjer, en god trold kender deres memer.
 3. 3
  Gennemse fora eller opslagstavle, og se, om der er nogen adfærdsmønstre. Trolling anvender ofte gentagelse at være effektiv. Se adfærdsmønstre og huske dem, fordi de kan komme i handy, når du planlægger din trold.
  • Kig efter specifikke områder, hvor posten kan være åben for en meme respons eller anden vittig bemærkning.
 4. 4
  Udvikle en særlig plan. Når du er fortrolig med dine ressourcer og hvad der foregår i opslagstavle eller forum, planlægge, hvordan man bedst trold brættet. Trolling fora og opslagstavler ofte ligner udstationering et meme (en almindelig internet joke), eller link til en meme eller anden skurrende bemærkning i en tråd. Nedenfor er en generel beskrivelse af, hvad der er nødvendigt for en vellykket trold præsenteres.
  • Eksempel: Send en "yu no" meme når nogen poster et spørgsmål.
   • Deres spørgsmål: Hvorfor vil ikke min cd-drev lukke?
   • Dit svar: [Link dette billede]
   • Resultat: Den person vil sandsynligvis blive glade for at få deres svar, når de ser der har været en bogført respons, og derefter ville ivrigt besøge webstedet for at se, der var faktisk ingen brugbare svar.

Troll et online / multiplayer spil

Trolling online spil normalt indebærer hjælp fjollede og ofte urentabel strategier til at spille spillet. Sjældent trolling strategier fører til sejr. Formålet er ikke at vinde, men at trold modstanderen ved at forstyrre din modstanders strategi på alle omkostninger.

 1. 1
  Anskaf det spil du ønsker at spille og trold. Det anbefales, at du trold et spil, du allerede ejer.
 2. 2
  Opret en konto som nødvendigt for spillet eller online spil.
 3. 3
  Spil spillet nok til at være fortrolig med dens mekanik, og hvordan det fungerer. Kig efter Fedtmule / latterlige operationer eller andele i det spil, du kan være i stand til at trold med.
 4. 4
  Udvikle en aparte strategi designet omkring chikanerende din modstanders strategier. Målet er at rode med din modstanders (eller i nogle tilfælde, allierets) strategier så meget som muligt. Det er bedst at gøre dette på den mest uventede og ineffektive (stadig succesfulde) mulige måde. I modsætning til den reaktive metode foreslået for trolling message boards og fora, er du nødt til at tage føringen i trolling spil. Du kan ikke nå et punkt, hvor du kan trold i spillet uden at spille spillet. Dette giver dig mulighed for at planlægge lidt mere for din trold.
 5. 5
  Identificer situationer, hvor trolden strategi kan anvendes. Troll strategier kan være situationen afhængige. Vide, når strategien faktisk kan levedygtigt henrettet. Vil niveauet layout spiller en rolle? Vil karakter valg spiller en rolle? Du må ikke være i stand til at udføre din trold, hvis visse betingelser er til stede.
 6. 6
  Gennemføre strategien. Have det sjovt! Test din strategi ud og se hvor godt det virker. Lær, hvad der skal finjusteres og justere tingene for at gøre din strategi mere succes!
  • Eksempler:
   • Den "Bowsercide" Ved anvendelse af Bowser i Super Smash Bros Brawl, grab din modstander nær kanten af en platform ved hjælp af hans mere end + b angreb og derefter direkte sit slam ned fra kanten væk fra scenen, KOing både din modstander og dig selv.
   • I StarCraft 2 er der utallige strategier, som du kan trold. De fleste involverer ramt og køre strategier, der forlader din modstander til at fægte omkring uden nogen indtægtskilde. Når en modstanders forsyning linje er blevet taget ud, det er næsten en sikker sejr for spiller, men en trold strategi ville indebære ikke at dræbe din modstander og lade dem genopbygge bare at banke dem ned igen senere. Enkelt centrale strukturer vil ligeledes blive ødelagt at trold modstanderen, efterlader alt andet intakt.

Trolling i kortspil

Trolling i kortspil kan være en sjov måde at trold dine venner. Strategierne involverer ofte ofre din egen evne til at vinde for at holde en anden fra at vinde.

Trolling kortspil som magi: afhentning, eller yu-gi-oh

 1. 1
  Kend reglerne i kortspil, du spiller
 2. 2
  Erhverve den rette dæk (r) for spillet bliver spillet
 3. 3
  Udarbejde en strategi for at trold med. Ligesom med multiplayer / online-spil, er du i kontrol over din strategi og er ansvarlige for at spille spillet til det punkt, hvor du er i stand til at trold.
 4. 4
  Saml et dæk med passende kort til at udføre din trold. Du skal muligvis købe yderligere / særlige kort for at fuldføre dit dæk. Sørg også for dine dæk er i stand til at udføre trolden og forsøge at være sikker på du ikke kommer til at tabe, før du får en chance for at succesfuldt trold.
  • Eksempel: I Magic: The Gathering, samle en "counter" deck fuld af "counter" eller "bounce" kort og det krævede mana at spille kortene.
 5. 5
  Find en modstander og spille mod dem ved hjælp af din trold dæk!
  • Nyd modarbejde enhver bevægelse din modstander gør med tæller og bounce kort i et Magic. Selvom dette ikke få dig tættere på at vinde sig selv, betyder det give dig mulighed for at få en potentielt sjov reaktion ud af din modstander, som du vil nyde at tale om i fremtiden!
  • Vær sikker på at spille inden for de regler, således at tilføje legitimitet til din trolling. Hvis du snyder og trold, kan folk skrive dig ud for ikke at spille spillet retfærdigt og har konkrete beviser til støtte for påstanden.

Strategier for trolling et spil euchre

 1. 1
  Få en gruppe af mennesker til at spille euchre med og få en euchre dæk til at spille med.
 2. 2
  Partner med den person, du ønsker at trold.
 3. 3
  Strategier:
  • Bevidst trumfe din partners esser.
  • Bevidst løbet trumf tricks din partner er ved at tage.
  • Bevidst løbe.

Youtube

Der er mange måder at trold YouTube Fællesskabet. En måde er at gå på enormt berømte videoer. Lad os sige, at du går tilfældigt trolling på Justin Bieber videoer. (Fra din egen erfaring) Der vil være en, der svar i en enorm vrede ud. Du kan sige, at du fuldført trolling opgaven.

Tips

 • De steder, der kan styres gå langt ud over indholdet af dette hvordan. Vær kreativ i, hvordan du trold! Husk altid at evaluere og være parat til at håndtere konsekvenserne af dine handlinger. Vigtigst er det, sørg for at du har det sjovt! Hvis trolling ikke er sjovt for dig, du absolut ikke bør gøre det. Og hvis nogen spørger, hvorfor du gør det, bare svare: "Det er sådan jeg trold, mand!"

Advarsler

 • Må ikke over trold dine venner. Du får brug for dem en dag at være der for dig, og hvis de blev syge af dig hele tiden at køre dem op på væggene med løbende trolling, vil du være ked af, når du har brug for dem, og de ikke er der, fordi de fik fodret op med dine narrestreger. Altid være forsigtig trolling mennesker, du ser på en regelmæssig basis, fordi hvis du nogensinde krydser en af ​​deres grænser, er konsekvenserne noget du bliver nødt til at beskæftige sig med på regelmæssig basis.
 • I fora og tegner baserede spil, er det almindeligt at få forbudt, hvis en trold er for stødende eller mod mediet politik, så ikke bruge din personlige konto til at udføre trolling handlinger, hvis du er trolling et medium, som du har brug for eller ofte bruger
 • Det er meget muligt, at folk bliver frustrerede over dig, når du troll dem. Nogle trolling kan skubbe ind i realm af at være grusom mod andre. Når "trolling" bliver til grusom, er det bedre beskrevet som "at være en komplet jerk" (på høflige vilkår) og kalde handlinger "trolling" bliver en eufemisme for meget ubehøvlet opførsel. Det er dit ansvar at kende grænserne for hvad der er acceptabelt og uacceptabelt, når du trold.
 • De fora / spil, hvor du trold kan midlertidigt eller permanent forbyde dig, så vær opmærksom på, hvad reglerne i forum eller spillet er, og være parat til at håndtere konsekvenserne af din trolling, før du handler.