Wkudk

Sådan wire en amp til en sub og hovedenhed

En subwoofer eller to i et køretøj kan gøre verden til forskel i notering til musik. Det er meget vigtigt at matche RMS dine subs til din forstærker. Du ønsker en forstærker mere kraftfuld end din sub, fordi du ikke vil have dine sub at klippe. Klipning er den vigtigste grund af subwoofer død.

Steps

Sådan wire en amp til en sub og hovedenhed. Saml dit udstyr (amp, subs, stereoanlæg, og ledninger).
Sådan wire en amp til en sub og hovedenhed. Saml dit udstyr (amp, subs, stereoanlæg, og ledninger).
 1. 1
  Saml dit udstyr (amp, subs, stereoanlæg, og ledninger). Du kan finde ledninger kits på de fleste butikker, ~ 30€ for 4 gauge ledninger og In-line fuse, vil du ikke brug for noget større end 4 gauge.
  • Hvis du bruger en eftermarkedet hovedenhed, gå til en elektronik butik stereo afdeling og bede om et ledningsnet fra din bil til det sekundære marked hovedenheden. Eksempel: Hvis du har en Chevy og en Sony stereo gå til dem og fortælle dem, du har brug for en Chevy til Sony ledningsnet, vil de bede dig året af køretøjet og derefter gå pluk det fra hylden, disse er normalt ved install afdeling bag disken. når du har det gå skru dit lager stereo, trække stikket ud tilslutte din nye ledninger, og tilslut den anden ende til dit stereoanlæg. Når du køber den nye ledningsnet sørg dens den samme form / størrelse som dit stereoanlæg.
 2. 2
  Kør din forstærker ledninger (batteri, jorden). Regne ud, hvor du kommer til at placere forstærkeren, satte i starten af ​​din magt (rød) ledning der og give det omkring en fod af tråd ekstra, så begynde at skjule og køre strøm ledning til under motorhjelmen. Nogle køretøjer kan have eksisterende huller fyldt med en plast / gummi indsætte. Kør strøm ledning gennem firewallen. Hvis du har brug for at bore et hul i ilden væggen, være forsigtig med ikke at ramme noget på den anden side og være sikker på det borede hul, vil ikke skære igennem din magt linje. Elektrisk tape ved indgangen vil give tråden ekstra beskyttelse. Sørg for at denne tråd er sikkert fra nogen bevægelige objekter.
 3. 3
  Tag strømkablet fra batteriet, og vedhæfte din forstærker magt ledning til strømkablet til dit køretøj, lade det Ikkefastgjorte. Hvis du har købt et kit det kommer med en inline sikringen, hvis du ikke gjorde det, du har brug for at få en inline sikring. Bare skære strøm ledning, skal du indsætte inline sikringen og vedhæfte. Sikringen strømstyrke skal matche gauge størrelse.
 4. 4
  Placer amp, hvor du ønsker det, så lægger jorden (sort eller brun) ledning til den amp. Malede den til et stykke bart metal (ikke malet), de fleste mennesker skrue et lyn fra en plads fastgøre wiren og skru den fast. Slib kontaktområdet at afsløre ren metal, før du sætter jorden.
 5. 5
  Nu til RCA-stik, hvis din bruger en eftermarkedet stereo på bagsiden er der 2 RCA-stik, skal du blot køre RCA derfra til "in" på din forstærker og forsøge at undgå at løbe RCA-stik langs siden elledninger at minimere støj.
 6. 6
  Hvis du vil bruge dit lager stereo og køre amp derfra du ønsker at købe en line out konverter ~ 15€. Med konverteren får du en lille boks med 2 RCA kommer ud og 4 højttalerkabler ud i den anden. Du ønsker at tegne en dør højttaler og køre 2 af de 4 højttalerkabler til det, være opmærksom på de positive og negative terminaler. Du behøver ikke de andre 2 højttalerkabler, herfra sikre Line Out stik ud af syne og køre RCA er til amp, sætte dem ind i "IN" RCA-stik.
 7. 7
  Nu til fjernbetjeningen (blå ledning). Hvis du bruger After market Stereo vil der være en blå ledning der kommer fra ledningsnettet i ryggen, for det meste disse er fastgjort, så du er nødt til at splejse, bare klippe dem og tape off den gamle ende og køre din fjernbetjening ledning til din forstærker. Hvis du bruger dit lager hovedenheden du nødt til at købe en vippekontakt, der passer til din fancy, finde et køligt sted at montere eller skjule den, herfra du ønsker at vedhæfte fjernbetjeningen ledning til din forstærker, køre det til din toggle, klippe det, fastgør den til en terminal, og sæt enden du bare skære til en anden. Derefter køre fjernbetjeningen ledning tilbage til amp og skære det der forlader en fod eller deromkring af ekstra kabel. Dette vil komme i spil senere.
 8. 8
  Brug en kondensator for at undgå spændingsfald forårsaget af dyb bas hits, dvs. E., Lys dæmpning med rytmen. Få din kondensator så tæt på forstærkeren som muligt og bruge den samme jorden, som du gjorde for amp. Har din magt wire håne og finde ud af, hvor din hætte. vil være, klippe ledningen, og fastgør batterikabel til batteriet. Du kan ikke bare sætte den i, du skal oplade det først med en modstand, skal du bruge en 1k ohm modstand, fordi de ikke får så varmt, det tager kun et par sekunder at oplade, gør ikke denne nøgne hænder. Du ønsker at jorde din hætte. og få fat i en volt meter og placere dem på hætten. tage modstanden og placere den i magten siden af ​​hætten. og fastgør strøm ledning til den anden ende af modstanden, skal din volt meter hoppe op til omkring 12,0 volt, så vil din hætte. er opladet.
 9. 9
  Kør power ledning til din forstærker. Hvis du har en bestand stereo, og du har den eksterne wire der du ønsker at i sejlgarn fjernbetjeningen ledning med strøm ledning, inden du sætter i magten slot til amp. Fjernbetjeningen wire fortæller amp at tænde. så hvis du ikke har fjernbetjeningen ledning fra eftermarkedet hovedenheden for at tænde for forstærkeren, når nogensinde du tænder for stereoanlægget du nødt til at slå din forstærker manuelt. Sørg for at du altid slukke din forstærker, når du forlader din bil, vil det blive overophedet og dræne batteriet.
 10. 10
  Kør din sub ledningerne til forstærker og skrue dem i,.
 11. 11
  Drej gevinst hele vejen ned, begynde at spille musik og slå det op til, hvor du normalt lytter, hvor mids lyder godt. Tune dem vinde indtil subs lyder godt.
 12. 12
  RMS er meget vigtigt, når der matcher subs og forstærkere, vil ja ikke nok strøm gøre subs klip, men også for meget magt vil brænde dine svingspoler med over opvarmning dem med for meget magt. Subs og ampere skal matches så tæt som muligt til den bedste ydelse og lang levetid.

Tips

 • Glem ikke at teste din rem ledning, før du antager det virker. Sidste ting du behøver, er et dødt batteri.
 • Hvis din forstærker ikke tændes, skal du kontrollere amp sikringer.
 • Lodning 12v magt og jord-stik til ledningerne vil reducere kredsløbet modstand og gøre din magt renere, hvilket giver dig en bedre lyd.
 • Husk altid at slukke for forstærkeren, hvis du gøre det manuelt

Advarsler

 • Afbryd altid den negative terminal fra batteriet før du gør noget med strøm på din bil.
 • det vil chokere dig godt
 • Altid være forsigtig med elektricitet.

Ting du behøver

 • Stereo
 • Amp
 • Subs
 • Wiring kit
 • Skruetrækker-og / eller hex sæt
 • Topnøglesæt