Wkudk

Hvordan bliver en datalog

At være en datalog handler ikke om programmering, det handler om studiet af algoritmer (en række trin, forstået af nogen eller noget, for at fuldføre en opgave i et givet antal trin). Mange dataloger ikke programmere overhovedet. Faktisk Edsger Dijkstra sagde engang: "Datalogi er ikke mere om computere end astronomi handler om teleskoper."

Steps

Hvordan bliver en datalog. At være en datalog handler om at lære at være studerende.
Hvordan bliver en datalog. At være en datalog handler om at lære at være studerende.
 1. 1
  At være en datalog handler om at lære at være studerende. Teknologiske ændringer, nye sprog udvikler, nye algoritmer udtænkt: Du skal være i stand til at lære nye ting at holde dig opdateret.
 2. 2
  Start med pseudokode. Pseudokode er egentlig ikke et programmeringssprog, men det er en måde at repræsentere et program i en meget engelsk-lignende måde. Den mest kendte algoritme til dig er nok på din shampoo flaske: Skum, skyl, gentag. Dette er en algoritme. Det er forståeligt med dig ("Computing Agent"), og har et endeligt antal trin. Eller gør det...
 3. 3
  Tweak pseudokoden. Shampoo eksempel er ikke en meget god algoritme til to grunde: Det har ikke en betingelse for at slutte på, og det gør egentlig ikke fortælle dig hvad du gentage. Gentag lathering? Eller bare skylningen. Et bedre eksempel ville være "Trin 1 - skumme Trin 2 -. Skyl Trin 3 -.. Gentag trin 1 og 2 (2 eller 3 gange for bedre resultater) og derefter afslutte (exit)" Dette er forståeligt af dig, har en ende betingelse (et endeligt antal skridt), og er meget eksplicit.
 4. 4
  Prøv at skrive algoritmer til alle mulige ting. For eksempel. Hvordan man kommer fra den ene bygning til den anden på campus, eller hvordan man laver en gryderet Snart vil du blive vidne algoritmer over det hele!
 5. 5
  Når du har lært, hvordan man skriver algoritmer, bør programmeringen kommer naturligt til dig. Køb en bog og læse den fuldstændigt at lære sproget. Undgå online tutorials, som de er skrevet af hobbyfolk, ikke professionelle.
  • Men, er du velkommen til at søge hjælp på internettet. Objekt-orienterede sprog som Java og C + + er "in" lige nu, men proceduremæssige sprog som C og Python er lettere at starte med, fordi de behandler udelukkende algoritmer.
 6. 6
  Programmeringen er kun en oversættelse af pseudokode i et programmeringssprog. Jo mere tid, før programmering du bruger planlægning i pseudokode, jo mindre tid du vil bruge indtastning og skrabe dit hoved.

Tips

 • En tavle er et fantastisk sted at skrive algoritmer.
 • Inden for computer science grene ud på mange forskellige områder såsom computer design og udvikling, databaser, edb-sikkerhed, eller edb-sprog bare for at nævne et par stykker. Derfor ville det klogt at fokusere på en eller måske et par mere, hvis de interessere dig.
 • Efter at have lært ét programmeringssprog, er at lære en anden inden for samme paradigme let, fordi du stadig kun oversætte pseudokoden til en egentlig sprog.