Wkudk

Hvordan bliver en professionel webdesigner og programmør

At blive en professionel webdesigner er ikke så svært er det ser ud. Med en smule fritid, og lidt tålmodighed kan du tjene penge gør kontrakterne.

Steps

Hvordan bliver en professionel webdesigner og programmør. Se på, hvordan andre webdesignere oprette websteder, bemærke, hvordan en menu eller indhold område er lagt ud, og derefter bruge denne viden i dine designs.
Hvordan bliver en professionel webdesigner og programmør. Se på, hvordan andre webdesignere oprette websteder, bemærke, hvordan en menu eller indhold område er lagt ud, og derefter bruge denne viden i dine designs.
 1. 1
  Få en god vektorgrafik editor såsom adobe illustrator. Gør billeder ved hjælp af vektorgrafik er den nemmeste måde at forstå grafisk design, så at bruge nogle penge på noget som Illustrator eller vil være en stor hjælp. Inkscape er en dejlig gratis og open-source alternativ til begyndere.
 2. 2
  Se på, hvordan andre webdesignere oprette websteder, bemærke, hvordan en menu eller indhold område er lagt ud, og derefter bruge denne viden i dine designs.
 3. 3
  Du bliver nødt til at lære færdigheder i (Extensible Hypertext Markup Language) og CSS (cascading stylesheets) som et fundament at bygge videre på. Dybest set alle hjemmesider er skrevet i en kombination af disse to sprog. Et godt sted at begynde at lære dem er på. Gode ​​bøger om emnet er også nyttige.
 4. 4
  Hidtil styrer kun strukturen og CSS udseendet af hjemmesiden. Ingen af ​​dem dækker enhver form for programmeringssprog aspekter. Nå, er undertiden betragtes som deklarativ programmering, men det er uden for rækkevidde for denne how-to. En god introduktion til rent faktisk programmering hjemmesider (og faktisk programmering generelt), er Javascript. Javascript tager sig af alle klientsiden (scripts, der er hentet med siden og køre på din lokale computer) programmering. Det vil også lære dig de grundlæggende begreber, der vil vise sig uvurderlig, når du går på at lære server-side scripting bruger.
 5. 5
  Opret dynamiske hjemmesider ved hjælp af og. Disse teknologier vil gøre det muligt for dig at oprette en hjemmeside, der ikke kræver, at du foretage individuelle HTML-sider, men tillader dig at bruge skabeloner til at vise flere sider i samme design.
 6. 6
  Oprette et websted, der bruger AJAX, så du kan udnytte server-side magt uden at skulle opdatere siden og dermed spare båndbredde og giver dig mulighed for at skabe "interaktive" webapplikationer.
 7. 7
  Installer en webserver på din computer, så du kan arbejde på scripts lokalt uden en internetforbindelse. Hvis du vælger PHP ruten prøve http://www.wampserver.com/en/. Hvis du bruger ASP.NET brug findes på de fleste versioner af Windows.
 8. 8
  Få dig nogle script eksempler på "pille" med: At finde et script til at dissekere er den bedste måde at lære på. Prøv CMS er ligesom Drupal og Joomla
 9. 9
  Start nogle projekter: Nu med alt, hvad du ved, få dig nogle hosting og et domæne, og så begynde at oprette websteder.

Tips

 • Du bør installere PHP fra PHP.net så du kan teste på din computer.
 • Prøv at tage PHP sti i programmering ( http://phpforms.net/tutorial/tutorial.html ) derefter gå videre til noget lidt mere kompliceret som Ruby on Rails.
 • Find nogle fora du kan tilmelde sig. Dette vil hjælpe, hvis du befinder dig i nogle problemer (chancerne er nogen har allerede været igennem det samme problem).
 • Webdesignere skal holde sig ajour med de nuværende tendenser i Internet-branchen. De skal finde ud af, hvilke tjenester der forventes, hvilke grafik er mest sandsynligt, at blive modtaget godt og nød, og hvordan en side vil rangerer højt i søgemaskinerne.

Ting du behøver

 • Design software som Adobe Photoshop, Adobe Fireworks eller GIMP (open source).
 • HTML Editor. Notesblok vil arbejde, men der er andre software, der vil gøre arbejdet lettere, Eclipse (open source) "webudviklingsværktøjer" version eller Adobe Dreamweaver. Prøv Notepad + + eller Sublime Text.
 • Hvis du vil udgive dit websted, så andre kan se det på internettet du har brug for
 • En god ressource for web designer bøger: booksforwebdesigners.com
 • Du vil også få brug PHP installeret til test på din egen computer.