Wkudk

Hvordan du justerer din cykel sæde

Under din cykel sæde justeres til den rigtige højde er afgørende for en behagelig tur, effektiv pedalerne og undgå skader. Her er nogle enkle trin til at hjælpe dig med at finde den rette højde og justere dit sæde efter behov.

Steps

Hvordan du justerer din cykel sæde. Mål din skridtlængde.
Hvordan du justerer din cykel sæde. Mål din skridtlængde.

Bestem din optimale sædehøjde

 1. 1
  Mål din skridtlængde. Dette er hovedsagelig afstanden fra din skridtet til gulvet målt ned på indersiden af ​​dine ben.
  • Formere din skridtlængde ved 1.09. Det endelige antal vil være afstanden i inches, der skal måles mellem toppen af ​​din cykel sæde og axel dine pedaler. For eksempel: en skridtlængde på 29 inches, multipliceret med 1,09 lig 31.6 inches. Så toppen af ​​din sæde og axel punkt i pedalerne skulle være 31,6 inches fra hinanden. (Denne måling kan også beregnes med centimeter).
 2. 2
  Mål med din krop. Dette kan gøres alternativt eller udover at måle din skridtlængde.
  • Prop din cykel støt, enten i et hjul lås eller mod en væg. Få på cyklen.
  • Placer dine hæle på pedalerne og pedal baglæns. Benene skal være trukket helt ud med dine knæ straight. Hvis dine hofter rock-fra side til side, mens pedalerne baglæns, sædet er for høj.
  • Placere bolden af ​​din fod på pedalen. Der skal nu være en svag bøjning i knæet, når pedalen er på sit laveste punkt. Dette er din optimale sædehøjde.

Juster din cykel sæde

 1. 1
  Bestem metode for tilpasning. En hurtig-udløserhåndtag i bunden af ​​sædet post kan åbnes og justeres ved hånden. For en boltet sadelpind, bruge en unbrakonøgle til at løsne bolten lige nok til at flytte sædet post.
 2. 2
  Juster sædehøjden. Skub forsigtigt sadelpind op eller ned for at nå din ideelle måling.
 3. 3
  Sørg for, at sædet er pegede direkte frem. Du har måske til at komme på cyklen for at se, hvis sædet føles som det peger alt for langt til venstre eller højre.
 4. 4
  Spænd sædet fast. Enten trykke på quick-release håndtag tilbage til sin låste position, eller re-spænd boltene med din unbrakonøg der er ingen bevægelse.
 5. 5
  Gå efter en prøvetur. Sørge for at alt føles behageligt og nyde din.

Tips

 • Det er bedst, hvis du justerer sædehøjden mens iført de sko, du planlægger at ride i.
 • De fleste cykel butikker vil heldigvis passer dig til en cykel i den rigtige størrelse, eller hjælpe dig med at finde din ideelle justeringer på din egen cykel.
 • De fleste cykel sæder kan også vippes frem eller tilbage. Vælg en positionering, der er behagelig og sætter den mindste mængde af spænding på din ryg.
 • Hvis dit sæde er for lav, vil pedalerne hurtigt blive anstrengende. Hvis dit sæde er for høj, er du overextending dine ben og rokke dine hofter, som kunne sætte dig i risiko for skader.

Advarsler

 • Riding en dårlig montering cykel sætter dig i risiko for gentagne-belastningsskader.
 • Kontroller altid din cykel, før du kører det.
 • Må ikke hæve dit sæde over advarslen linje trykt på sadelpind.

Ting du behøver

 • Et sæt unbrakonøgler