Wkudk

Hvordan finder man en kopi af DVD decrypter

DVD Decrypter er en nyttig og gratis værktøj til at rippe DVD'er, men er ikke længere tilgængelig for nye download. Her er nogle forslag til, hvordan man kan gå om at finde en kopi.

Steps

Hvordan finder man en kopi af DVD decrypter. Spørg dine tech savvy venner, hvis de bruger programmet, og hvis de kunne brænde dig en kopi af softwaren.
Hvordan finder man en kopi af DVD decrypter. Spørg dine tech savvy venner, hvis de bruger programmet, og hvis de kunne brænde dig en kopi af softwaren.
 1. 1
  Søg google for DVD decrypter og udforske linkene til at se om nogen tilbyder aktive downloads af softwaren.
 2. 2
  Spørg dine tech savvy venner, hvis de bruger programmet, og hvis de kunne brænde dig en kopi af softwaren.
 3. 3
  Du kan også søge efter den på alle p2p programmer og / eller torrents (mindre anbefales) *
 4. 4
  Eller se om det er stadig tilgængelig på fileforum. com

Tips

 • Som altid være forsigtig med virus og anden skadelig kode i dine downloads. Den virkelige DVD Decrypter indeholder ingen spam, virus eller trojanske heste, men uden en officiel download site, skal du være forsigtig med, hvad du får.
 • For at finde ud af, om din kopi er en ægte kopi, og ikke noget, der er blevet rodet med, skal du højreklikke på exe installation og vælg egenskaber. Den korrekte installation exe siger størrelse 878KB (899.414 bytes).
 • Lær de love og reelle årsager bag kriminalisering af dvd Decrypters. I USA, se DMCA. Kontakt de lokale politikere og hjælpe med at bekæmpe digital rights management

Advarsler

 • Overvej den juridiske status for brugen af ​​programmet. Da det var gratis software, er det ulovligt at distribuere eller downloade?
 • Kend den intellektuelle ejendomsret i dit land, stat og / eller region. Det kan være ulovligt at lave sikkerhedskopier eller kopier af alle beskyttede medier.
 • Brug ikke P2P eller *. Torrent programmer til ulovlige formål. De er også risikabelt på grund af malware, spyware, de er ikke fortrolige, og de indeholder mange korrupte filer. Torrents er typisk mere troværdige end P2P, men er det anbefales, at du søger på internettet først.

Ting du behøver

 • DVD-afspiller (helst DVD-brænder)
 • mindst 4,7 eller 9.5GB ledig plads på harddisken per DVD (hvis DVD er Dual Layered, vil det tage 9.5GB, hvis det er enkelt lag det vil tage 4,7 GB, for at afgøre, om det er Dual eller Single Layer, nogle DVD-film vedhæfte en DVD 9 eller DVD 5 logo).
 • Dekryptering software:
  1. (Opdateres ikke længere fra Mar 21, 2005)