Wkudk

Hvordan laver billige langdistanceopkald fra din computer med skype

Teknologien ændrer den måde, at folk kommunikerer og computere er ikke kun nyttige for at sende og modtage e-mails, men nu kan bruges som en telefon at ringe til dine venner og familie for næsten gratis. Voice over IP (VoIP), er ved at ændre den måde, folk ringer hinanden.

Steps

Hvordan laver billige langdistanceopkald fra din computer med skype. Opret en konto i løbet af installationen, det er ganske nemt.
Hvordan laver billige langdistanceopkald fra din computer med skype. Opret en konto i løbet af installationen, det er ganske nemt.
 1. 1
  Hent
 2. 2
  Opret en konto i løbet af installationen, det er ganske nemt. Giv en brugernavn og password.
 3. 3
  Hvis den person, du ønsker at tale med har en computer og en internetforbindelse, opmuntre dem til at hente og installere skype så du kan tale gratis.
 4. 4
  Ellers købe nogle SkypeOut kredit, hvilket vil tilføre midler til din konto, som du kan bruge til at foretage opkald til de faktiske telefoner fra din computer. Hvis du er bekymret over kvaliteten af ​​den service, bare tilføje en lille mængde af penge.
 5. 5
  Kør din forekomst af skype, opdrage skiven skærmen og skrive i det nummer, du ønsker at ringe til, eller skriv det i tekstfeltet, der vises nederst i vinduet. Du bliver nødt til at skrive det med et særligt format starter med en + symbol, fx: +1 415 555 1212.
 6. 6
  Tryk på den grønne knap og lytte til telefonen ringer.
 7. 7
  Når personen samler den op, begynder det telefonopkald!

Tips

Advarsler

 • Må ikke bruge Skype til 911 eller andre nødsituationer opkald som din placering ikke kan spores.
 • Vilkårene for tjenesten ikke tillader dig at videresælge eller at opkræve andre til at bruge Skype som en kommerciel telefoni service.

Ting du behøver

 • Internet Connection
 • Mikrofon til computeren (nogle laptops har dem indbygget)
 • Højttalere eller headset øretelefoner
 • Programmet (Skype)
 • Nogen at Call