Wkudk

Hvordan laver et band og få opdaget

At sammensætte et band med håb om at blive berømt kan undertiden være en nedslående ting. Der er en masse arbejde involveret, og alle i bandet bliver nødt til at sætte i en lige mængde arbejde og engagement og være på den samme side. Men ved at følge denne vejledning, kan du bare gå ned ad alléen for succes meget hurtigere. Også du nødt til at finde folk, der ikke vil give op, selv om de ikke tror det er muligt.

Steps

Hvordan laver et band og få opdaget. Find et band til at deltage i eller starte en ny.
Hvordan laver et band og få opdaget. Find et band til at deltage i eller starte en ny.
 1. 1
  Find et band til at deltage i eller starte en ny. Der er flere veje til at opnå dette mål. Først sat ud løbesedler siger du ønsker at lave et band. Hvis du kender den genre af musik, du ønsker at spille, beslutte, hvilke typer af instrumenter, du har brug for, og sørg for at nævne hvem / hvad du leder efter i din løbesedler (f.eks Leder du efter en jazz trompetist). Også bogføre løbesedler på steder, hvor du får de bedste resultater. Udstationering løbesedler til rockmusikere i en jazzet kaffebar vil ikke få dig mange svar.
 2. 2
  Har auditions, indtil du finder det perfekte match for dig. Du ønsker måske at interviewe musiker på deres musikalske interesser og arbejde etik samt at sikre, at du vil være kompatible.
 3. 3
  Find et sted at øve. Sørg for, at praksis sted er tilgængeligt for alle, og nem at bruge. Hvis praksis området er en 30 minutters drev til din trommeslager, vil han / hun sandsynligvis få fodret op med at skulle læsse / aflæsse tromlen indstillet igen og igen.
 4. 4
  Øv dig på din egen, så du vil være godt, og så du ved dine færdigheder. Hvis du praksis for en jazz band, gå et roligt nok til praksis.
 5. 5
  Når du får dit band sammen, øve en masse. Vær sikker på at gøre denne praksis produktive. Hvis du bruger hele tiden sidder omkring taler om den nyeste sportsbegivenhed vil dit band ikke lykkes (medmindre du er rigtig heldig).
 6. 6
  Begynde at finde din lyd. Dette vil ofte ske når bandet begynder at arbejde sammen og gel. Enkeltes stil vil komme sammen for at danne en unik lyd.
 7. 7
  Lav et billede til gruppen. Dette omfatter et interessant band navn og iført bestemt tøj til live shows. Hvis nogen hører en hardcore bandet på scenen, de lyder virkelig stor og så kigge op og se en flok midaldrende mænd med øl brystflæsk iført kone piskeris og mesh shorts, de kommer til at være slået fra af dem. De ønsker, hvad de ser at matche, hvad de hører.
 8. 8
  Finde ud af, hvordan man bedst til at skrive din musik. Mange bands har 1 eller 2 medlemmer, der skriver det grundlæggende for hver sang og derefter lade bandet tage den derfra. Andre bands kan skrive mens jamming med hele gruppen, selv om det kan tage længere tid.
 9. 9
  Når du har et anstændigt sæt sange, overveje at indspille en demo. Hvis du er seriøs omkring dit band, og har midlerne, kan du kigge ind booking noget tid i et studie. Dette vil blive dyre i forhold til en båndoptager, men kvaliteten vil blive væsentligt forbedret, og kan resultere i dit band blive ansat oftere. Plus, vil det give dig en god kvalitet optagelse for at spille for din familie og venner, indtil du kan få en reel indspillet album.
 10. 10
  Start med små koncerter. Ring til lokale klubber og spørge, om du kan spille. Find parter til at spille på. Hvis du er i skole, melde sig til talent show, eller bede om at spille på frokost til dine kammerater. Ved at starte lille, kan du få en smagsprøve på, hvordan publikum reagerer, hvad de skal gøre, når du får bedre jobs, og gøre en lille smule for at bruge kontanter.
 11. 11
  Kig på Craigslist. Com. Der er et afsnit, hvor klubbens ledere og event planlæggere skrive gig information. Disse vil ofte være betalende koncerter, og er gode måder at eksponere dit band til offentligheden.
 12. 12
  Få en agent. De ved, hvordan virksomheden fungerer, og hvem du skal tale med.
 13. 13
  Når du har flere lommepenge, investere i studie tid. Et par timer i et studie med en erfaren ingeniør kan producere underværker. Hvis dit band har optrådt og øve sammen jævnligt, bør du være i stand til at gå fra den ene sang til den næste, lige som hvis det var en koncert. House Of The Rising Sun ved Animals blev indspillet i et take, fordi de havde turneret med sangen så længe, ​​det var anden karakter. Når du har en kvalitet optagelse af dit band, sende den til pladeselskaber og radiostationer. Du kan også fremstille cd'er og sælge dem på din gigs.
 14. 14
  Opret websider for dit band. MySpace.com er en fantastisk måde at eksponere dit band til offentligheden, og der er mange andre steder med lignende programmer, der er gratis og fungerer meget godt, og så meget som du måske ikke ønsker at give din musik væk gratis, fordi tro mig det virkelig virkelig hjælp! Men husk ikke mange berømte bands startede med en myspace side
 15. 15
  Fortæl alle du kender om dit band. Familie, venner, folk du møder ved McDonalds. Få så meget eksponering som du overhovedet kan.
 16. 16
  Når du bestiller en god størrelse gig, lave en plakat med et billede af dit band og info om koncerten. Du kan oprette 20 eller så kopier til en god pris og sprede dem rundt i byen. De vil fange folks øjne og bringe flere mennesker til dine koncerter.
 17. 17
  Sælg billige billetter til små gigs holde dem i små klubber eller parker.
 18. 18
  Glem alt om at være nervøs, bare have det sjovt. Hvis du har sceneskræk, bare finde et mørkt sted i bagsiden af ​​sted til at se, når du får nervøs. På den måde vil du ikke være nervøs ved din jublende fans.
 19. 19
  Frem for alt - Fortsætte med at øve! Du ønsker måske at omskrive eller omdirigere sange dit band / lyd udvikler sig. Dette er helt ok. Det giver dig noget nyt og spændende at spille, og det giver dine fans noget at se frem til. Også forsøge ikke at få alt for selvsikker og kæphøj og ikke praktisere. Hvis du ønsker at have en god band, husk, øve en masse.
 20. 20
  Lav en slags hjemmeside for dit band og uploade indhold til download, så folk fra hele verden kan lytte til dem, også video selv laver forestillinger og sende dem til youtube, tro mig det virker. Jeg har netop lanceret mit band, og vi gør dette, og vi bliver populær, er vi på vores første liveoptræden på vores medborgerhus.

Tips

 • Arbejd hårdt i praksis, og hjælpe hinanden.
 • Hvis dine venner er gode til et instrument og ønsker at deltage i dit band, det er endnu bedre!
 • Prøv at gøre din gruppe forskellig fra de andre grupper for at få dig bemærket endnu mere.
 • Hold sangtekster og ideer til dig selv, medmindre du har en, du kan stole på at sparre rundt med.
 • Prøv at have et band med dine venner, så du ikke får nogen, der stjæler noget som din sang eller dine sangtekster af de sange, du gør.
 • Har en form for færdigheder, som nogen ville brug for dig til, så du ikke får smidt væk fra bandet
 • Foretag eller forsøge at få et hjem lydstudie for demoer.
 • Planlæg ud før tid, der skal være på, hvilket instrument, og hvad dit band navn skal være.

Advarsler

 • Vær forberedt på at arbejde hårdt.
 • Vær sikker på din kærlighed til musikken.
 • Husk, du skal ikke være alt for bossy enten. Ellers dine medlemmer vil blive vred på dig og sparke dig ud. Så vil du ikke have et band længere. Så prøv og give lige magt til alle i bandet.
 • Må ikke haste til at afslutte en sang, når du optager (tilbringe et godt stykke på hver sang, indtil dens perfekt til dig)
 • Ingen kan lide klicheer. Være original!
 • Må ikke smide dine instrumenter en koncert, medmindre du har råd til at erstatte dem.
 • Det kræver en masse engagement.
 • Overdriv ikke alt.
 • Være et team, holde sammen, eller bandet måske bare falde fra hinanden!
 • Trinene er ikke så nemt som de lyder.
 • Accepter afvisning.
 • Du kan ikke komme sammen med alle i bandet.

Ting du behøver

 • En form for musikalsk talent
 • Et bånd (selvfølgelig)
 • Musikinstrumenter, der er nødvendige for den type musik, du vil spille
 • Lydoptagelse software til optagelse ideer og demo s
 • Et sted at øve
 • En Mørch person,
 • Et køligt sted at hænge ud