Wkudk

Hvordan man får en pige ved hjælp af MSN messenger

Har du nogensinde ønsket at forsøge at få en pige til at kunne lide dig ved hjælp af intet andet end din glatte MSN talk? Hvis ja, er her hvordan.

Steps

Hvordan man får en pige ved hjælp af MSN messenger. Må ikke starte med at indføre dig selv som en 6'5, meget muskuløs atlet (medmindre du er).
Hvordan man får en pige ved hjælp af MSN messenger. Må ikke starte med at indføre dig selv som en 6'5, meget muskuløs atlet (medmindre du er).
 1. 1
  Må ikke starte med at indføre dig selv som en 6'5, meget muskuløs atlet (medmindre du er). Fordi hvis dette lykkes, og hun ønsker at møde dig - hun vil naturligvis indse, du løjet for hende (en af ​​de værste ting at gøre med en pige). Fortæl hende sandheden og være venlig, tilføjer "smiley" humørikoner hvor det er muligt. (Dette vil gøre hende til at tænke på, at smilende ansigt, når hun tænker på dig).
 2. 2
  Fortæl jokes, nice rene vittigheder. Dette igen, vil hjælpe hende til at knytte dig med glæde. Når hun siger hun føler lavt, fortæl hende du er der til at tale med. Og hvis hun gør åbne (godt tegn) ikke begynde at tale om dig selv i midten af ​​hendes tale, bare prøve og give hende gode råd.
 3. 3
  Vær opmærksom på, hvad hun siger, og hvis hun siger, hun kan lide en bestemt band eller noget, forskning det. Derefter tale med hende om det.
 4. 4
  Spørg hende. Når du er klar, og du har talt med hende i et stykke tid, bede om hendes telefonnummer. Hvis hun giver det til dig, godt tegn. Hvis ikke, gå tilbage og snakke med hende i et stykke tid længere.
 5. 5
  Test hende. Hvis du får hendes telefonnummer, tekst hende, samt foredrag om MSN. Dette vil hjælpe hende til at lære dig at kende, noget pigerne har brug for - er tillid.
 6. 6
  Ringe til hende sidst. Spørg, om hun ønsker at mødes engang. Held og lykke.

Tips

 • Sørg for at du viser billedet er en god en af ​​jer. Hun vil forbinde dig med dette billede. Gør det en god en.
 • Lyv ikke, det er det værste du kan gøre, men alligevel meget let at falde ind i en spind af løgne. Gør det ikke!
 • Tro på dig selv og have tillid til.
 • Må ikke altid tale om dig selv, lytte til, hvad hun har at sige.
 • Forstå, at du skal lære at tage risici, der pigerne ikke tændes med fyre, der ikke gør en flytning.
 • Altid huske, hvad hun er interesseret i, og hvad hun kan lide og derefter bruge det senere i næste samtale (f.eks, sagde hun, hun kan lide minty chokolade, den næste uge omfatter, at i samtalen).
 • Gør hende interesseret i dig og forsøge ikke at prale

Advarsler

 • Må ikke begynde at spørge om, hvem hun kan lide, og sådan lige væk.
 • Lyv ikke.

Ting du behøver

 • MSN messenger